Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEvaa wrote:Ja sie wam dziwie czemu wy na fioletowa strone nie idziecie... Tam sa same w ciazy....
Pomaranczka to norma w ciazy... Nie martw sie dobry znak ze juz ci to cholerstwo nudnosci....
Wiaracxyni ja tez dlugo pla.ilam w 1trymestrze mialam taki pomaranczowe plamienia i mialam mega nudnosci....
ja na fioletowej tez siedze a skad te plamienia mialas? nic groznego? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvaa wrote:Implantacja dlugo u mnie trwala ..
Ale mi groznego...w pierwszych tyg.ciazy... To mie la krew tylko takie suche plamienie koloru pomarancz... A Ty jakiego koloru masz plamienie kochana??
jasny brąz bardzo mało tego jest ale jednak jest dzis 3 dzień -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMniejsza Mi wrote:Daj znac jak wizyta i co lekarz powiedzial.
a wiec byłam fasolka ma 0,51cm zadnych nieprawidlowosci nie widzi dal mi duphaston ale mowil ze to ze wzgledu na tylozgiecie i gdybym go nie miala to by mi nawet nie przepisywal tabletek. ogolnie okej kolejna wizyta 4lutyMniejsza Mi lubi tę wiadomość
-
wiaraczynicuda wrote:a wiec byłam fasolka ma 0,51cm zadnych nieprawidlowosci nie widzi dal mi duphaston ale mowil ze to ze wzgledu na tylozgiecie i gdybym go nie miala to by mi nawet nie przepisywal tabletek. ogolnie okej kolejna wizyta 4luty
My sie strasznie przejmujemy a zwykle niepotrzebnie -
nick nieaktualnyMniejsza Mi wrote:Super a serduszko widzialas? Jakies badania krwi ci zlecil? Ja jutro rano ide na pobranie, nie wiem dokladnie co, dowiem sie na miejscu dopiero.
My sie strasznie przejmujemy a zwykle niepotrzebnie
nie widzialam serduszka ale to takie malenstwo ze ja nie wiem jak mozna tam cos zobaczyc mysle ze kolejnym razem bedzie wiecej widac:) zlecil mi: morfologia krwi mocz ogolnie poziom cukru we krwi WR HIV HCV TSH rozyczka IGG toksoplazmoza IGG i IGM A Tobie to samo czy cos wiecej? -
wiaraczynicuda wrote:nie widzialam serduszka ale to takie malenstwo ze ja nie wiem jak mozna tam cos zobaczyc mysle ze kolejnym razem bedzie wiecej widac:) zlecil mi: morfologia krwi mocz ogolnie poziom cukru we krwi WR HIV HCV TSH rozyczka IGG toksoplazmoza IGG i IGM A Tobie to samo czy cos wiecej?
Dzień doberek, cieszę się, że u Ciebie ok i wszystko gra. Ja dziś właśnie odebrałam wyniki badań. Miałam robioną morfologię krwi, mocz, glukozę, TSH, Rubella, toksoplasma, VDRL i wszystko gra.. Jutro idę jeszcze na wizytę kontrolną no i wyniki okazać..wiaraczynicuda lubi tę wiadomość
-
wiaraczynicuda wrote:nie widzialam serduszka ale to takie malenstwo ze ja nie wiem jak mozna tam cos zobaczyc mysle ze kolejnym razem bedzie wiecej widac:) zlecil mi: morfologia krwi mocz ogolnie poziom cukru we krwi WR HIV HCV TSH rozyczka IGG toksoplazmoza IGG i IGM A Tobie to samo czy cos wiecej?
wiaraczynicuda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam tak samo i w ogóle chciałabym już być w 5 miesiącu i czuć jak dzieciaczek sie rusza
Dostałam dziś wyniki badań, wszystkie okej Oprócz tego co wymieniłaś miałam dodatkowo tylko to żelazo i cytomegalię.
A powiedziałyście już o ciąży rodzinie i znajomym? Czy jeszcze czekacie? Ja powiedziałam mamie, a tacie chyba zrobię niespodziankę na dzień dziadka (on już baaaaardzo marzy o drugim wnuczku/wnuczce).wiaraczynicuda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie mama z tata i siostra dowiedzieli sie pierwsi kilka kolezanek tez wie bo wiedzialy ze sie staram i pytaly jak tam to nie bede klamac ze jeszcze nic hehe
Moje samopoczucie nie jest dobre codziennie rano po obudzeniu sie wymiotuje i caly dzien mam mdlosci i zmeczona jestem -
wiaraczynicuda wrote:U mnie mama z tata i siostra dowiedzieli sie pierwsi kilka kolezanek tez wie bo wiedzialy ze sie staram i pytaly jak tam to nie bede klamac ze jeszcze nic hehe
Moje samopoczucie nie jest dobre codziennie rano po obudzeniu sie wymiotuje i caly dzien mam mdlosci i zmeczona jestem
ooo kochana 15stego miałam b. dobre samopoczucie a 16stego już nie mogłam wstać z lozka i wymiotowałam jak kot.. tak wiec roznie to bywa.. dzień później znow dobrze nawet piersi odrobine zwolnily z bolem a dzień następny już był słabszy ale nie do końca co bym nie mogla funkcjonować. Mój lekarz mowil, ze tak niestety jest i aby przetrwać bo to w sluszej sprawie.
Tez miałam ostatnio z nim rozmowe na temat zakrzepicy żył, no i wysypka hormonalna pojawila mi się na plecach bó