X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
Odpowiedz

Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak nie dostanę @ w nocy to jutro z rana robie test jutro bedzie 28 dzień cyklu i teoretycznie powinnam jutro dostac @ ale tez mam nieregularnie więc może sie przesunąć ale to sie okaze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam rano test ciążowy a tam 2 kreseczka :) Co prawda delikatna na razie ale dobrze widoczna :) Tak bardzo się cieszę. Trzymajcie kciuki aby wszystko dobrze się rozwijało:)

Helen, Ona_89' lubią tę wiadomość

• Pomarańczka Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:
    Zrobiłam rano test ciążowy a tam 2 kreseczka :) Co prawda delikatna na razie ale dobrze widoczna :) Tak bardzo się cieszę. Trzymajcie kciuki aby wszystko dobrze się rozwijało:)

Z czasem powinna się robić coraz mocniejsza. To teraz na beta hcg :) dla pewności 100 % :)

Ładny prezent. Gratuluje i trzymam kciuki..

3jvzp07w7jmagt8p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomarańczka dziękuję:) ja trzymam kciuki za Twojego dzidziusia :)

• Pomarańczka Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:
    Pomarańczka dziękuję:) ja trzymam kciuki za Twojego dzidziusia :)

Dziękuję :) ja 2.01 idę na usg , powinno juz bić serduszko :)
    na razie wszystko przebiega pomyslnie, czuje sie dobrze :) nic zbytnio nie doskwiera poza piersiami ktore bolą :P

Helen lubi tę wiadomość

3jvzp07w7jmagt8p.png
  • Helen Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś i wiaraczynicuda Gratulacje, rośnijcie zdrowo :)

Maniuś lubi tę wiadomość

feegu6l.png
  • Mini Mouse Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka!!
    Super wieści tu widzę!!! :) dziewczyny gratuluję!!! :) <3 rośnijcie zdrowo!! :)

j36rxzdvom4rcj7o.png
    34bwskjojd5tec0q.png
  • Butter Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewwczyny, Jak tam po Świętach :D ? u nas spadł śnieg.

860ih371w1equ1ox.png
    f2wl9n73ao6srr6d.png
  • Mini Mouse Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Butter! U mnie też wczoraj spadł śnieg! :) dzisiaj troszkę mrozi ;)

j36rxzdvom4rcj7o.png
    34bwskjojd5tec0q.png
  • Helen Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powoli się żegnam z forum, mam nadzieję, że ta końcowa roku przyniesie mi upragniony cud :)
    Jutro wyjeżdżam, więc będzie ciężko z netem.
    Trzymajcie się cieplutko i nie poddajemy się w Nowym Roku.
    Życzę Wam szalonego Sylwestra, który odgoni wszystkie smutki i w Nowym Roku staniemy z nową energią i przywitamy wiosnę z brzuszkami.

Evaa lubi tę wiadomość

feegu6l.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już ostatnie dni 2014 roku, kto jeszcze testuje? Trzymam kciuki za Was :)

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomarańczka ja dopiero za 2 tygodnie ide na usg teraz jeszcze za wcześnie. Mówisz że Tobie tylko piersi doskwierają? Mi piersi tez a poza tym mam straszne pragnienie ciągle tylko pije pije i sikam dzień i w nocy i zmęczona jestem a no i coś nerwowa strasznie szybko sie denerwuje juz mnie mają dosyć, sama się boje co to będzie później hehe :)

Dziekuje kobitki, trzymam kciuki za resztę :)

• Pomarańczka Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:
    Pomarańczka ja dopiero za 2 tygodnie ide na usg teraz jeszcze za wcześnie. Mówisz że Tobie tylko piersi doskwierają? Mi piersi tez a poza tym mam straszne pragnienie ciągle tylko pije pije i sikam dzień i w nocy i zmęczona jestem a no i coś nerwowa strasznie szybko sie denerwuje juz mnie mają dosyć, sama się boje co to będzie później hehe :)

Dziekuje kobitki, trzymam kciuki za resztę :)

Ja do toaletki latam w normie :)
    ale tez duzo pije i mam wilczy apetyt ktory hamuje co by nie za duzo przybrac. Jem dla dwojga.. nie za..
    Nerwowość hmmm, to znam! Jestem bardzo nerwowa,szybko wpadam w zlosc, placz.. ale staram sie nad tym panowac aby malenstwu nie zaszkodzic. Hormony robia swoje - niestety..

Buziaki

3jvzp07w7jmagt8p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomarańczka ja to jestem chudzina z natury więc cieszę się że w końcu przytyje i się zaokrąglę bo bez ciąży to nie jest możliwe w moim przypadku niestety.:) Jeśli chodzi o nerwowość to masz racje nie możemy się dać hormonom zwariować :)

• Pomarańczka Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:
    Pomarańczka ja to jestem chudzina z natury więc cieszę się że w końcu przytyje i się zaokrąglę bo bez ciąży to nie jest możliwe w moim przypadku niestety.:) Jeśli chodzi o nerwowość to masz racje nie możemy się dać hormonom zwariować :)

hah chce mi się tego czego nie powinnam ; coli, chipsów... słodkości.. matko!! wariactwo ! :)

wszystko w granicach rozsądku, ostoja spokoju z natury nie jestem, ale nie daje się zwariować :)

3jvzp07w7jmagt8p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomarańczka ja to właśnie zamierzam przejsc na zdrową diete od 1 stycznia takie noworoczno-ciązowe postanowienia i zero slodkosci chipsow itp hehe musze wytrzymac jest motywacja - dzidziuś :) a no i jeszcze chce zaczac cwiczyc joge ktora kiedys cwiczylam i przestałam , a joga dobrze zrobi do porodu hihi:)

• Mimi86 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej:) nie tak dawno pisałam z wami na tym watku i byłam pewna ze do konca roku zajde w ciaze, naprawde w to wierzylam, no ale nic nie udało mi sie :( teraz jakos powinnam miec dni plodne wiec moze chociaz uda mi sie zajsc w ciaze w ostatnim cyklu 2014 roku.
    powodzenia dziewczyny i gratuluje tym którym sie udalo :)

maj- krótki protokół- 6 mrozaczków :)
    15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306

2r8rj48at734p213.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimi86 nie poddawaj się:) trzymam kciuki żeby udało się tym razem :) buziaki

Mimi86 lubi tę wiadomość

• Pomarańczka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:
    Pomarańczka ja to właśnie zamierzam przejsc na zdrową diete od 1 stycznia takie noworoczno-ciązowe postanowienia i zero slodkosci chipsow itp hehe musze wytrzymac jest motywacja - dzidziuś :) a no i jeszcze chce zaczac cwiczyc joge ktora kiedys cwiczylam i przestałam , a joga dobrze zrobi do porodu hihi:)

Mi koleżanka polecała joge, na uspokojenie i wyciszenie się.
    Ja miałam dzisiaj pierwszy dzień kryzysu - fatalne samopoczucie siegneło zeniutu..:/ myślałam ze się nie zbiorę już dzisiaj. Ale po soku ze śliwek i przespaniu 3h lepiej odrobine..

3jvzp07w7jmagt8p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomarańczka - no joga naprawdę jest fajna uspokaja, relaksuje i rozciaga fajnie ciało :) Ja to się najbardziej boje mdłości i wymiotów, mam nadzieje że do mnie nie przyjdą ale moja mama miała zawsze okropne mdłości tak ze jadła suche bułki i piła wode na początku ciąży. I obawiam się własnie troche jazdy na studia zaoczne i tam zlego samopoczucia.. A co do soku to ja sobie kupiłam wczoraj sok 100% z żurawiny i drugi 100% z granatu trzeba dać witaminek dzidziusiowi:)

‹‹ 478 479 480 481 482 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ