Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPomarańczka dzięki, wiem właśnie ale to się tak łatwo mówi a gorzej robi tym bardziej jak się tak bardzo chcę i jeszcze wszędzie widzi dookoła kobiety w ciąży albo z wózkiem:( no ale tak jak mówisz nie ma co sie przejmowac trzeba odpuścić.. tak też zrobię
-
happy wrote:Przyłączam się do Was
My się staramy od lipca 2013r. w wrześniu zaszłam ale okazało się że to ciąża biochemiczna i teraz znów się staramy - tak bym chciała znów poczuć maluszka w brzuszku i Wam również tego życzę
A jak byście zinterpretowały mój wykres?
https://ovufriend.pl/graph/f4a6f49bffe73659bfff371161152c04
Trzymam kciuki )
-
wiaraczynicuda wrote:Pomarańczka dzięki, wiem właśnie ale to się tak łatwo mówi a gorzej robi tym bardziej jak się tak bardzo chcę i jeszcze wszędzie widzi dookoła kobiety w ciąży albo z wózkiem:( no ale tak jak mówisz nie ma co sie przejmowac trzeba odpuścić.. tak też zrobię
Sama wiem po sobie, jak fiksowałam, sprawdzałam śluz, szyjkę macicy, temp, do tego robiłam testy owulacyjne i tak w koło.. a całkowicie zapomniałam o tym, że dzieci nie biorą się z tego - tylko z przytulanka poszłam do lekarza i on również to głośno mi powiedział, że jak się za bardzo chce to nie dobrze, że w końcu dojdzie do blokady psychicznej i będzie klops!!
Jeśli masz w miarę regularne cykle, nawet z przeskokiem do 2/3 dni - to założenie Twoje i męża niech będzie proste - jak zbliżać się będzie polowa cyklu tj. 12 dc - 16 dc przytulajcie się my tak zrobiliśmy do tego zaczęłam brać luteinę 50 i BACH ! 4 cykl i jest dzidzia upragniona :)aaaa i zrób sobie profilaktycznie również badanie prolaktyny tylko do 9 dnia cyklu ponieważ póżniej samoczynnie poziom tego hormonu wzrasta
Powodzenia! -
Cześć dziewczyny. Ja też muszę odpuścić w tym roku, po badaniach okazało się że mam wysokie TSH 3,86 i puki nie zbiję mam się nie starać o maluszka bo mogą być komplikacje. Staramy się z mężem od ponad roku i przygnębiło mnie to że jeszcze muszę odłożyć starania. Do endokrynologa udało mi się zapisać na koniec stycznia i pewnie zanim leczenie przyniesie efekty będę musiała poczekać. Wszystkim staraczkom życzę powodzenia. Na mnie też przyjdzie kolej, może na wiosnę jak wszystko "do życia będzie się budzić" Wesołych świąt
-
madziarekr wrote:Cześć dziewczyny. Ja też muszę odpuścić w tym roku, po badaniach okazało się że mam wysokie TSH 3,86 i puki nie zbiję mam się nie starać o maluszka bo mogą być komplikacje. Staramy się z mężem od ponad roku i przygnębiło mnie to że jeszcze muszę odłożyć starania. Do endokrynologa udało mi się zapisać na koniec stycznia i pewnie zanim leczenie przyniesie efekty będę musiała poczekać. Wszystkim staraczkom życzę powodzenia. Na mnie też przyjdzie kolej, może na wiosnę jak wszystko "do życia będzie się budzić" Wesołych świąt
Trzymam kciuki
Wesołych i spokojnych.. -
nick nieaktualny
-
Kochane żegnam oficjalnie wątek, w tym cyklu nie miałam nawet szansy a na niepokalane poczęcie nie liczę trzymam kciuki za wszystkie przed którymi jest szansa na ujrzenie 2 kresek jeszcze w tym roku a te, którym się nie udało zapraszam do podboju 2015r - dla mnie będzie to szczęśliwy rok
-
Witam dziewczyny:)
Ja od kilku miesięcy już was nie odwiedzam, na szczęście udało nam się. Trzymajcie kciuki za pomyślne rozwiązanie, bo dopiero jak się jest w ciąży to się problemy zaczynają.
Wszystkim, którym się udało gratuluję za pozostałe trzymam mocno kciuki. Każda z nas będzie w końcu nosiła pod sercem największe szczęście.
Wesołych świąt, Szczęśliwego Nowego Roku:) Życzę szybko poczucia mdłości, wymiotów i zgagi:)Helen lubi tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Zdrowych – bo to najważniejsze.
Pełnych miłości – bo to sens życia.
Wiary – bo pozwala przetrwać trudne chwile.
Nadziei – bo wtedy niemożliwe jest możliwe.
Otwórzcie swoje serca na przyjście Nowonarodzonego - Niech Nowonarodzony Boży Syn otoczy Was Swoją opieką.
WESOŁYCH ŚWIAT !!
Evaa, Helen lubią tę wiadomość
-
Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,
By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój,
a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem.
By prezenty ucieszyły każde smutne oczy,
by spokojna przerwa ukoiła złość.
By Sylwester zapewnił szampańską zabawę, a kolędowych śpiewów nie było dość!
Wszelkiej pomyślności życzy Natalia i Michał