Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
małaMyszka wrote:Evaa gdzie się podziewasz???
witam i ja ... a ja w austrii bylam na nartach ...grzanym winie i wariacji sniegowej wczoraj wieczorem wrocilismy nie wchodze na ovu.... tak jak wczesniej tylko czasem.... buziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 09:22
Helen, małaMyszka lubią tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
nick nieaktualny
-
Helen wrote:jak u Ciebie?
jak beta?
Beta z poniedziałku - 905 mlU/ml
A tak to na razie ok.
ewa81 wrote:Myszko masz już jakieś objawy ciążowe? mdłości?
He he he he he nie jeszcze niczego nie odczuwam. Poza lekkimi bólami podbrzusza, ale to podobno normalne, więc się nie martwię.
Ostatnio zauważyłam, że nie mogę patrzeć na słodkie. Jadłabym kapuchę kiszoną, ogórki i wszystko co ostre... Wszystkie słodycze oddaję mężowi na razie grzecznie je i nie protestuje.Helen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymałaMyszka wrote:He he he he he nie jeszcze niczego nie odczuwam. Poza lekkimi bólami podbrzusza, ale to podobno normalne, więc się nie martwię.
Ostatnio zauważyłam, że nie mogę patrzeć na słodkie. Jadłabym kapuchę kiszoną, ogórki i wszystko co ostre... Wszystkie słodycze oddaję mężowi na razie grzecznie je i nie protestuje.
Kurcze a tak lubię słodycze i ciągle mi ich brak , mi by się przydały hahaha. Od przedwczoraj mam taki apetyt, ale to mam typowe objawy najchodzącej @małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Sylwek - idziemy do znajomych oczywiście zawsze z naszymi drogimi przyjaciółmi
-
Butter nowy cykl, nowe szanse Powodzenia
A sylwek... Siostra męża nas zaprasza, ale nie wiem czy pójdziemy. Jak dla mnie, to mogę w domu siedzieć w piżamie pod kocem z kieliszkiem wina -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Za oknami ponuro i niestety nastrój ponury... Ja chyba odpadnę i nie wykonam zadania na ten rok Niby teraz miałam mieć dni płodne, ale nic na to nie wskazuje... Nie czuję kłucia w jajnikach, nie ma śluzu płodnego... Nic... Bolą mnie już piersi, pobolewa wieczorami brzuch, więc organizm szykuje się do @... Niby koło 15 dnia był śluz rozciągliwy (może coś się przesunęło) i było , ale nie robię sobie nadziei