Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Helen tak bardzo bym chciała żeby było jednak ok ale nie robię sobie nadziei
narazie muszę przeżyć do poniedziałku nie wiem jak wytrzymam i nie zwariujeTobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
nick nieaktualny
-
november123 wrote:Helen tak bardzo bym chciała żeby było jednak ok ale nie robię sobie nadziei
narazie muszę przeżyć do poniedziałku nie wiem jak wytrzymam i nie zwariuje
wazne aby był w macicy pecherzyk, nawet jesli mialo by pojsc cos nie tak, to masz szanse w nastepnym cyklu. trzymam za was kciuki, kiedys nie badali bety i wszystko było dobrze. -
Nieśmiało przesyłam wiruski ... beta po 48 h 121mlU/ml, ale jeszcze 38 tygodni przede mną, jeśli za 38 tyg będzie wszystko ok. to dopiero wtedy będę szczęśliwa...
Evaa, mana, Helen lubią tę wiadomość
-
Ja jeszcze mam nadzieję że w tym roku się uda, chociaż wczoraj odebrałam wyniki z laboratorium i wyszła lekko podwyższoną prolaktyna. Dzisiaj idę do lekarza zobaczymy co powie. Nie wydali mi wyników bez konsultacji lekarskiej więc nie napiszę dokładnie wyniku, reszta hormonów w normie, TSH 3.86 przy normie 0,4-4,więc na granicy. Staramy się już od ponad roku więc może ta podwyższoną prolaktyna jest problemem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 07:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej widzę że nie tylko ja w weekendy wstaję wcześnie . Ja chyba byłam niegrzeczna bo nic nie dostałam . Ale robiłam za mikołaja dla dwóch chrześniaków i siostrzenicy, przynajmniej dzieciaki się cieszyły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 07:29
małaMyszka lubi tę wiadomość