Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem co sie stało, ale skasował sie wpis ;(
Dziewczyny liczę na wasza pomoc i rady ... Tak wiec od pół roku staramy sie o dzidzie, okres mam raczej regularnie co 29-30 dni... Ostatnia miesiączkę miałam 15.11, owulacja ok. 30.11 i w tym właśnie dniu wieczorem miałam domieszkę krwi w śluzie oczywiście były przytulanki 5dp w śluzie miałam kropeczke krwi, 9dp w nocy obudził mnie strasznie silny bol brzucha byłam przekonana, ze franca przychodzi wcześniej, ale następnego dnia cisza, bol ustąpił. Ok 11-12 dp pojawił sie bol typowo okresowy, który trwał dwa dni i ustąpił... Dodatkowo dodam, ze mam strasznie obolałe piersi jakby ciężkie, napompowane... Ale bolą bardzo dziwnie jakby od środka, jakby były posiniaczone... Oczywiście są powiększone, trwa to już ok tygodnia w dniu dzisiejszym lub wczoraj powinnam dostać @ ale cisza.... Dziś zrobiłam test, ale nie z pierwszego moczu wynik Negatywny nawet cienia cienia drugiej kreski nie widać . Z dodatkowo dodM, ze nigdy nie miałam zgagi a w tym cyklu ok. 7 dp pierwszy raz w życiu zgaga... Co o tym myślicie bo ja już wariujezonaboba lubi tę wiadomość
-
Ags99 wrote:Nie wiem co sie stało, ale skasował sie wpis ;(
Dziewczyny liczę na wasza pomoc i rady ... Tak wiec od pół roku staramy sie o dzidzie, okres mam raczej regularnie co 29-30 dni... Ostatnia miesiączkę miałam 15.11, owulacja ok. 30.11 i w tym właśnie dniu wieczorem miałam domieszkę krwi w śluzie oczywiście były przytulanki 5dp w śluzie miałam kropeczke krwi, 9dp w nocy obudził mnie strasznie silny bol brzucha byłam przekonana, ze franca przychodzi wcześniej, ale następnego dnia cisza, bol ustąpił. Ok 11-12 dp pojawił sie bol typowo okresowy, który trwał dwa dni i ustąpił... Dodatkowo dodam, ze mam strasznie obolałe piersi jakby ciężkie, napompowane... Ale bolą bardzo dziwnie jakby od środka, jakby były posiniaczone... Oczywiście są powiększone, trwa to już ok tygodnia w dniu dzisiejszym lub wczoraj powinnam dostać @ ale cisza.... Dziś zrobiłam test, ale nie z pierwszego moczu wynik Negatywny nawet cienia cienia drugiej kreski nie widać . Z dodatkowo dodM, ze nigdy nie miałam zgagi a w tym cyklu ok. 7 dp pierwszy raz w życiu zgaga... Co o tym myślicie bo ja już wariuje -
nick nieaktualny
-
Yuly a próbowałaś luteine 50 ??
Mój lekarz mi ostatnio przepisał i cykl się uregulował co zaowocowało dzidzią :)jest na regulacje cyklu, na cykle bezowulacyjne pomaga również tem. ustabilizować, zagnieździć się jajeczku itp
jeśli nie brałaś, warto spróbować..
Ja brałam od 16 dc przez 10 dni.. -
kobiety miesiączkujące - poniżej 4 mIU/ml kobiety w menopauzie - poniżej 13 mIU/ml ciężarne: 4-5 tydz. 1500 - 23000 mIU/ml
5-6 tydz. 3400 - 135300
6-7 tydz. 10500 - 161000
7-8 tydz. 18000 - 209000
8-9 tydz. 37500 - 219000
9-10 tydz.42800- 218000
10-11tydz.33700- 218700
11-12 tydz.21800-193200
12-13 tydz.20300-166100
13-14 tydz.15400-190000
2-gi trymestr 2800-176100
3-ci trymestr 2800-144400
↑ 88,58 mIU/ml to mój wynik ktoś cos powie?Beata.k -
nick nieaktualny
-
nie musi byc źle - trzeba poczekć sprawdzić - ale będzie dobrze
i pamietaj tylko spokój nas może uratować -
nick nieaktualnyCześć kobietki:) Jestem tu nowa i też założyłam sobie że do końca roku będę w ciąży. Jestem po owulacji 5dni a do @ ponad tydzień i mam nadzieje że się uda. To mój 3 cykl starań i ostatnim razem już myślałam że jestem w ciąży a w nocy rozbolał mnie okropnie brzuch i pojawił się okres Od 2 dni bolą mnie jajniki naprzemiennie i mam duży apetyt ale w sumie apetyt zawsze miałam.. Nie chce tez wmawiać sobie objawów bo później człowiek jest tylko rozczarowany. Całe to czekanie jest najgorsze bo doszukuję się tylko jakiś oznak że być może tym razem się udało, już bym chciała wiedzieć co i jak, byłabym prze szczęśliwa gdyby się udało
-
wiaraczynicuda wrote:Cześć kobietki:) Jestem tu nowa i też założyłam sobie że do końca roku będę w ciąży. Jestem po owulacji 5dni a do @ ponad tydzień i mam nadzieje że się uda. To mój 3 cykl starań i ostatnim razem już myślałam że jestem w ciąży a w nocy rozbolał mnie okropnie brzuch i pojawił się okres Od 2 dni bolą mnie jajniki naprzemiennie i mam duży apetyt ale w sumie apetyt zawsze miałam.. Nie chce tez wmawiać sobie objawów bo później człowiek jest tylko rozczarowany. Całe to czekanie jest najgorsze bo doszukuję się tylko jakiś oznak że być może tym razem się udało, już bym chciała wiedzieć co i jak, byłabym prze szczęśliwa gdyby się udało
Hej, a ja myśle, żebyś dała sobie czas, spokój i zajęła się czymś innym. Czym bardziej chcesz tym będzie słabiej wychodziło. Odpuść. Wiem z własnego doświadczenia wszystkiego dobrego życzę -
Przyłączam się do Was
My się staramy od lipca 2013r. w wrześniu zaszłam ale okazało się że to ciąża biochemiczna i teraz znów się staramy - tak bym chciała znów poczuć maluszka w brzuszku i Wam również tego życzę
A jak byście zinterpretowały mój wykres?
https://ovufriend.pl/graph/f4a6f49bffe73659bfff371161152c04