Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
MalaMyszka, jezeli jestes juz ppd kontrola wndokrynologa to nie ma co sie martwic. Ja tez mam problemy z tarczyca i to juz od dawna bo od 7 rż. Czasem tsh pomimo brania lekow szybuje do gory, ale wlasnie do dowiedzialam, ze sie udalo. Rozumiem bol po stracie bo jak widnienie w moim opisie stracilam nasze dzieciatko na koniec maja.
Z drugiej strony, jezeli bardzo sie spinasz ze musisz juz zajsc skutek jest odwrotny
Zawsze mozesz pomyslec o zmianie lekarza ktory np jakos wspomoze ogranizm.
powodzenia.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
hej dziewczynki rzadko ostatio zagladam bbo juz mi sie wszystkiego odechciewa ale pamietam o Was i mocno wam kibicuje :*
U mnie wszytsko jest do dupy:( najpierw ten torbiel (za jakis tydzien dowiem sie czy musze isc na laparoskopie) od kilku miesiecy jakby nie mam sluzu plodnego - caly cykl jest kremowy:( a do tego teraz kolo 20 dc dopadla mnie nagle jakas infekcja intymna, sama nagle, nawet nie wiem skad, leczylam ja globulkami to zas tydzie temu dopdlo mnie przezibienie, nic nie pomagalo wiec poszlam do lekarza dostalam antybiotyki, jako ze byl to moj 32 dc i @ nadal nie bylo to przed antybiotykiem zrobilam test (godzina 15, negatywny) w ten sam dzien zaczelam plamic wiec spokojnie wieczorem wzielam antybiotyk, a tu nagle w sobote i dzis zero plamiec a za to duzo sluzu kremowego:/ i nie wiem czy to antybiotyk zatrzymal okres czy moze on wcale sie nie zblizal jeszcze a plamienie spowodowane bylo infekcja.... wrrrrrrr
Jutro rano zrobie znow test, ale nie wydaje mi sie bo wogole mnie cycki nie bola:(maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Witajcie dziewczyny,
Jak już dowiedziałam się, że jetem w ciąży było nas 9, a tu proszę po 2 tygodniach już 18. No to tylko tak dalej.
Przesyłam dużo wirusków. Niech każda z was jak najszybciej poczuje co to ciągłe mdłości zmęczenie i senność. Od tygodnia czuję się jak na kacu, a tu trzeba normalnie funkcjonować.
Powodzenia kochane:)Rudziutka7, Lena Z. lubią tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Karolcia88 dziękuję za słowa otuchy. Mam bardzo dobrą gin która kontroluje moje TSH i inne wyniki. Poza tym rozmawiałam z nią ostatnio jak bardzo przeżywam każdy miesiąc z @. Wspiera mnie słowem, bo zna moją sytuację i wie, że bardzo ciężko jest się odblokować. Mało tego z każdej strony dostaję info, że któraś z koleżanek czy w rodzinie urodziła, zaszła albo się spodziewa na dniach i że miała kolejną wizytę..
To jakbym dostała prosto w twarz... -
nick nieaktualnyamygdala wrote:Hej Dziewczyny! Mam pytanie, kiedy ovufriend zaznacza czas wspolzycia jako bardzo dobry? Bo kochalismy sie z mezem w dzien owulacji i jeden przed a ovufriend okreslil czas wspolzycia jako dobry. Zastanawiam sie kiedy jest w takim razie bardzo dobry?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie! U mnie dziś piękna pogoda!
Mimi86 jak test? Nie martw się antybiotykiem! Jeśli jesteś we wczesnej ciąży to miejmy nadzieję, że ciałko żółte dobrze ochrania dzidzię!
Trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 08:19
Mimi86 lubi tę wiadomość