Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
czesc dziewczyny to mój pierwszy post, własnie załozyłam tu konto.liczę na małe wsparcie z Waszej strony. od ponad dwóch lat staramy się, badania są ok i u mnie i u męża, a ja coraz trudniej znoszę to oczekiwanie, choć w głębi serca nadal liczę ze się uda jeszcze w tym roku
Toxey, małaMyszka lubią tę wiadomość
W oczekiwaniu na naszą małą księżniczkę
Emilka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane a ja po Naszej pierwszej wizycie i tak o to Nasza Dzidzia ( w sumie jeszcze zarodek bo serduszka nie było jeszcze)
Zdjęcie trochę kiepskie ale tak jest pęcherzyk o wym. 1,13cm no i ta jasna kreseczka to Nasza Dzidzia o wym. 0,17mm jeszcze kruszynka i jeszcze nie było widać serduszka bo ogólnie ciąża jest młodsza bo wg. OM powinien być 5t+3dz a jest 4t+6dz czyli jakieś 3/4dni a poza tym lekarz mnie uspokoił, że przy moich rozjechanych cyklach (raz 45dni raz 30dni) ciąża ma prawo być młodsza i na tym etapie jest wszystko elegancko Kazał się nie przemęczać, oszczędzać i relaksować zapisał dalej dup-ka i kolejna wizyta 22.10.br. (za 10dni) i będziemy wypatrywać serduszka, które już powinno być - nie ma innej opcji !! Bo będzie !! dziękuję Wam za pamięć i każde ciepło słowo BuziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 18:48
Evaa, małaMyszka, Paulina_2603, kiniusia00 lubią tę wiadomość
-
Evaa no to rzeczywiście jestes kolejną osobą która mi to mówi wiec musi w tym cos być. Cieżko jednak tak nie myslec. staram sie jak mogę, zapisalam się na zumbę żeby troszke kondycję poprawić, moze zaczne chodzic na basen. mam straszne ciśnienie juz od dwóch lat. denerwuję się strasznie tym ze wokół mnie wszyscy sie spodziewają dzidzi tylko nie ja eeh
pesymistka wiecznaW oczekiwaniu na naszą małą księżniczkę
Emilka -
Oj powinnam była już dawno tu zajrzeć, niezła grupa wsparcia:)
Werni to wszystko co mi leży na duszy nie zmieści się w kilku zdaniach:P Główny problem jest taki, że straszny ze mnie nerwus i czasem myslę, że moze dlatego tyle czasu czekamymałaMyszka lubi tę wiadomość
Emilka -
wiesz u mojej kolezanki (jest teraz w 4 mies) bolał brzuch jak na okres, ale się spozniał, w końcu dostała dwudniowy i się okazało ze już zafasolkowała tak więc wszystko może się zdarzyć, bądźmy dobrej myśli ...
Paulina_2603 lubi tę wiadomość
Emilka -
Evaa wrote:No Paulinko oby to bylo to i bedziesz nam slac wiruski ...
kurcze...zerknelam strasznie dlugie masz cykle.... oby juz okres nie pryszedl.... kciukam...!!!
no ciągnie się niemiłosiernie... wszystko mi się przesunęło przez stres związany ze ślubem...