Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Evaa wrote:Butter i jak exsperymentujesz sokowirowke ?? jakie soki robisz? Ja seler naciowy
...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam taką ochotę na jakiegoś drinka, że szok!! Tak jak nigdy nie mam ochoty na alkohol, tak teraz od kilku dni chodzi za mną jakiś pyszny drink! Jak tylko @ się pojawi i będzie koniec niepewności, to od razu wypiję sobie martini z lodem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 15:19
aszka, kot_bury lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Póki co kończę pracę i uciekam do domciu Szybki obiadek i później surfing - nazbierało się trochę prasowania... Wieczorem dam znać, czy coś się u mnie zmieniło. Miłego popołudnia
-
nick nieaktualny
-
kiniusia00 wrote:hejka, musze sie pochwalic dzisiejszy test pozytywny na 100 %!!! Trzeci cykl z ovitrelle clomid i menopur Jestem bardzo szczesliwa, mam przepisana heparne po pozytywnym tescie. Czy sa jakies godziny o ktorych powinno sie ja brac? Lekarz nic mi nie powiedzial
Po pierwsze gratuluje,
mi lekarz powiedział, żebym na wieczór sobie robiła zastrzyki (nie wiem w jakiej postaci masz tą heparynę).kiniusia00 lubi tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:ostatnie badanie TSH robiłam 2 tyg. temu i jest 0,886 mam wrażenie, że z niedoczynności wpadam w nadczynność. Poza tym @ jest blisko i jestem zdołowana i odechciało mi się wszystkiego
Do nadczynności jeszcze trochę, w różnych labolatoriach różne normy u nas poniżej 0,2.
Może jak będziesz u endo to zmniejszy Ci dawkę leku? -
małaMyszka wrote:z tej radości poszłam do betonowych bucików powiedzieć, że chciałabym się w końcu wyspać przed nocką!
A ja miałam telefon od projektanta, ze Pozwolenie na budowę do odbioru JupiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 17:12
-
Ja właśnie wróciłam z zakupów a teraz robię zapiekankę makaronową "sen Maharadży" hehe
Myszko, przykro mi ale na pocieszenie dodam, że rozpoczęłaś nowy cykl, a nowy cykl to nowe nadzieje. Ja wiem, że u mnie w tym m-cu na bank lipa, a czekać muszę jeszcze 2 tygodnie na nowy cykl. Buźka skarbomałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Evaa wrote:A szczegolnie ten dyrektor plodnosci.... ktory sam wyszukuje objawy ciazy i jest procentowy wynik pozytywnego testu.... ja dwa cykle temu mialam tempke ksiazkowa ... i co ? i huk! wiec nic nie patrze nie czytam bo oszalec mozna.... i co najlepsze faceta wciagam w moja paranoje...a to juz zle......