Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Zauważyłam, że niektóre z was do owulacji biorą olejek z wiesiołka... powiecie coś więcej? Jaki, Jak, Kiedy, Ile
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 23:32
-
Evaa wrote:Dziewczyny bedziecie karmic piersia? po urodzeniu bobasa? ja z synkiem nie mialam pokarmu... i praktycznie od urodzenia butelka... nie mialam jakiegos cisnienia na cycka...
jeśli już się uda, to bardzo bym chciała karmić piersią, ale jakoś nie jest mi dane doświadczyć -
Evaa wrote:Dziewczyny bedziecie karmic piersia? po urodzeniu bobasa? ja z synkiem nie mialam pokarmu... i praktycznie od urodzenia butelka... nie mialam jakiegos cisnienia na cycka...
jeśli uda mi się w końcu zajść w ciążę i urodzić to chciałabym karmić piersią pozdr
-
Witam z rana... Pogoda nie zapowiada się dzisiaj ciekawa... do 7 siedzę w pracy, a potem nam nadzieję, że będę mogła się wyspać i betonowe buciki trochę się opanują.
-
nick nieaktualnyJa też bym chciała karmić piersią, ale tak maksymalnie do 3 miesiąca, później już butla
i chyba rozkłada mnie chorubsko, stąd ta wyższa tempka, nie dość, że ta opryszczka na wardze, to jeszcze węzły chłonne na szyi mnie bolą od nocyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 07:56
-
Witajcie Zrobiłam test! Oczywiście negatywny... Chociaż widzę cień cienia cienia drugiej krechy... Pewnie sobie wkręcam Jak dziś i jutro @ się nie pojawi, to w czwartek powtórzę test.
-
-
Paulina_2603 wrote:Witajcie Zrobiłam test! Oczywiście negatywny... Chociaż widzę cień cienia cienia drugiej krechy... Pewnie sobie wkręcam Jak dziś i jutro @ się nie pojawi, to w czwartek powtórzę test.