Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia88 wrote:Po pierwsze gratuluje,
mi lekarz powiedział, żebym na wieczór sobie robiła zastrzyki (nie wiem w jakiej postaci masz tą heparynę).
Dzieki. Heparyne mam gotowa do wstrzykniecia w strzykawce, dzisiaj bylam u lekarza powiedzial ze nie wazne o ktorej godz, ale zawsze o tej samej porze. wiec tez zdecydowalam sie na wieczor bo mi maz robi zastrzyki, sama sie boje.1.XII 2004 8tc [*],2.X 2005 16.07.2006 2650g moje szczescie,3.XI 2007 13 tc [*] usg 7tc,4.IV 2012 12 tc [*] usg 6tc,5.IV 2013 10 tc[*],6.VII 2013 6tc [*],7.VII 2014 10tc [*] heparyna, acard,prog,8.VIII 2015 5tc [*] haparyna, acard, prog,9.III 2016 7tc [*] heparyna, acard, prog.
-
Dziewczyny jeszcze raz bardzo dziekuje za wsparcie przesylam wiruski
małaMyszka lubi tę wiadomość
1.XII 2004 8tc [*],2.X 2005 16.07.2006 2650g moje szczescie,3.XI 2007 13 tc [*] usg 7tc,4.IV 2012 12 tc [*] usg 6tc,5.IV 2013 10 tc[*],6.VII 2013 6tc [*],7.VII 2014 10tc [*] heparyna, acard,prog,8.VIII 2015 5tc [*] haparyna, acard, prog,9.III 2016 7tc [*] heparyna, acard, prog.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny! U mnie dziś szaro buro... taki depresyjny ten dzień byłam na badaniach krwi rano... 1,5 h w przychodni! chyba nigdy tak długo nie czekałam... masakra... i te tabuny dziadków i babć, walczących o miejsce w kolejce! Jutro będę miała wyniki hormonów... bardzo jestem ciekawa jak wyjdą. Poza tym miałam dziś usuwane znamię... i chyba ze staraniami o dziecko poczekam na wyniki badania histopatologicznego... zestresowałam się, że coś tam mogło być bo jak zapytałam chirurga jak to ocenia to powiedział, że nie jest źle ale nie chce oceniać... tylko tyle powie, że jak wcześniej mi lekarze kazali to usunąć to mięli rację i nie powinnam czekać... i teraz sobie wkręciłam, że pewnie wyniki będą złe... że będę miała czerniaka ;( masakra! Tak więc chyba na razie odpuszczę... zobaczę czy jestem zdrowa...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvaa wrote:estella zdrowka..czekaj cierpliwie na wyniki...i nie wkrecaj sobie prosze z gory choroby buzka
Dzięki Ewaa ciężko się nie stresować ale będę próbowała... najgorsze, że teraz jestem na zwolnieniu i będę miała czas na zastanawianie się
Pozytywne jest tylko to, że chyba dzięki piciu oleju lnianego i siemienia lnianego mam super śluz oby mi się przydał w kolejnych cyklach -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyale dzisiaj eksperymentuję kupiłam schaba, pokroiłam na kotlety, zrobiłam marynatę (olej, kucharek, kostka rosołowa, przyprawa do wieprzowiny, tymianek i bazylia) zrobiłam miksturę i polałam tym schaby. Teraz się pieką w piekarniku w brytfance... Zastanawiam się co z tego wyjdzie
-
Evaa wrote:Ja nie mialam pokarmu.... Ale nie mialam cisnienia na karmienie piersia... Moj Maly urodzil sie dosc sport 4,350 wiec jak sie dorwal do butli... I przy niej zostal.. Zadnych alergii nie mial ... Kumpela karmila corke 3lata!cycem i ciagle chorowala...
Paulina_2603 wrote:Hehe to dobre pytanie Jak już pewnie widziałaś, mój cykl trwa już 69 dni byłam u gina i powiedziała mi, że jestem przed owulacją i tak też było. Normalnie mam cykle 36-dniowe z 14-dniową fazą lutealną, więc teoretycznie @ powinna być w minioną sobotę... Trudno jednak określić jak to naprawdę jest... Muszę cierpliwie czekać! Albo na II na teście, albo na @