Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Andzia1984 wrote:To ja Cię odziwiam za cierpliwosć Jak do soboty nie przyjdzie @ to lec na bete i obwieszczaj nam tu jaki wynik
taki mam zamiar trzymajcie kciuki żeby nie przyszła wredota!!! -
hej dziewczyny ja dopiero wróciłam do domu, byłam w odwiedzinach u cioci i tak gadka gadką i do tej pory zeszło, mój ogląda mecz, a ja właśnie zjadłam kolację i teraz idę wziąć odprężającą kąpiel. Jestem padnięta, w robocie miałam dzisiaj taki młyn, że musiałam kiblować 2 godziny dłużej, najgorsze jest to, że zapowiada się tak do końca tygodnia, masakra.
Odnośnie bielizny to mój mi zawsze mówi, że woli mnie bez hehehe - faceci
-
estrella wrote:Dzięki Ewaa ciężko się nie stresować ale będę próbowała... najgorsze, że teraz jestem na zwolnieniu i będę miała czas na zastanawianie się
Pozytywne jest tylko to, że chyba dzięki piciu oleju lnianego i siemienia lnianego mam super śluz oby mi się przydał w kolejnych cyklach
Nie martw się kochana będzie wszystko dobrze, 3 mam kciuki :*
Odnośnie śluzu to powiedz mi, bo też chciałabym polepszyć go troszkę, olej lniany używałaś po prostu w sałatkach czy jak? A to siemię lniane, to trzeba zaparzać i pić? Czy jak ? Bo to są te nasiona.
-
Dżejzi wrote:mój to tylko obcisłe bokserki, a ja jak na złość zawsze kupuję o rozmiar za duże hmmm ciekawe czemu
Nie dobrze ze nosi obcisłe bokserski, pisali na ovu raz ze obcisłe ubrania, czy przegrzewanie źle wpływa na jakość i ruchliwość plemników.
Hej dziewczyny z rana tempka dziś trochę poszła w gore. Miłego dnia. -
Dzień dobry, cześć i czołem
@ nadal brak czy to dobry znak ? aż nie czuję, jak rymuję
dzisiaj środa, czyli mała sobota, a do weekendu blisko jakoś mam dzisiaj pozytywne nastawienie miłego dnia dziewczyny!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny co dziś na obiad szykujecie?? ja nie mam w ogóle weny te późne powroty z pracy są do bani... w weekend chyba nagotuję na cały tydzień!