Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ja jestem 13 dni po owulacji. Dzis miałam dostać @ ale nie dostałam...
Bóle miesiączkowe mineły piersi duże..pewnie sie spoźni jak zawsze niestety sucha jestem jak Sahara i dobrze sie czuje w sumie... eh...
Czy któraś z Was ma tyłozgięcie macicy? Mi ginekolog powiedziała że może to być problem w zajsciu w ciąże ale niekoniecznie, dziś natomiast zgadalam się z mama(na TEN temat) i mi powiedziała ze ona ma i dlatego tak dlugo czekała na mnie i na moją siostrę...
Co sądzicie?
7/10/2016 Córeczka
13/09/2018 Dwie kreski !
15/09/2018 Beta 655; 18/09/2018 Beta 2556 !
3/10/2018 Bijace serduszko -
nick nieaktualnywalleriana wrote:Czy któraś z Was ma tyłozgięcie macicy? Mi ginekolog powiedziała że może to być problem w zajsciu w ciąże ale niekoniecznie, dziś natomiast zgadalam się z mama(na TEN temat) i mi powiedziała ze ona ma i dlatego tak dlugo czekała na mnie i na moją siostrę...
Co sądzicie?
Landryneczka wrote:A masz możliwość iść to jakiegoś innego ? -
nick nieaktualnyVuko wrote:Czesc Landryneczka. Gelicity to moze do inego gina? Albo po prostu zdaj sie na los ibzykaj sie ile wlezie
hehe:) to na pewno
chciałam skontrolować czy po tym CLO urosły pęcherzyki i boje sie ze jeśli urośnie zbyt dużo to zrobi mi sie torbiel (poprzednio mialam podawany pregnyl) -
No ja wlasnie w tym cyklu mialam torbiel wlasnie. Mam nadzieje,ze jutro juz przyjdzie @ i bede mogla sie wlasnie na monitoring umowic. Powiedzial,ze dopiero po obserwacjo dwoch cykli zadecydujemy co dalej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 22:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Felicity a masz możliwość iść na fundusz gdzieś ? Bo jak tak to idź gdzie kolwiek , bo 19 dc to nie wiem w sumie powinno być jak coś płyn widać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 22:45
-
nick nieaktualny