X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dobra rada?
Odpowiedz

Dobra rada?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • malina Koleżanka

Wysłany: 28 grudnia 2012, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jak szukać dobrego lekarza? :( wydawalo mi się ze ten jest dobry i nici z tego. Po nowym roku chyba wybierzemy się do kliniki. tam chyba wiedza co robia

"Dziecko to uwidoczniona miłość."058b337219f031a69b716a67456054c4.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2012, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Większość ginelologów specjalizuje się raczej w leczeniu innych przypadlości. Z taka sprawa poszłabym do kliniki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2012, 14:46

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • Mery82 Koleżanka

Wysłany: 28 grudnia 2012, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przerabiałam klinikę i bardzo się zawiodłam... zresztą klinika klinice nie równa.
    Gdybym nie znalazła swojego lekarza, pewnie dalej bawiłabym się w inseminacje...tzn. procedury procedurami, ale ja czułam się bardzo przedmiotowo.Po prostu...kolejna chcąca mieć dziecko...
    A przecież psychika też jest ważna, i tu zabrakło człowieka, był tylko fartuch...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2012, 16:44

AGA 30 lubi tę wiadomość

„Cierpliwości wiele trzeba;
    Niech się dzieje wola Nieba.” (Z nią się zawsze zgadzać trzeba)
  • malina Koleżanka

Wysłany: 28 grudnia 2012, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie zastanawiałam się nad tym czy moja psychika nie wytworzyła blokady albo bariery mimo, ze bardzo pragne dzidziusia. nigdy nie bylismy jeszcze w klinice dlatego chcemy sie udac moze tam nam pomoga :) Jestem ze śląska i sama nie wiem gdzie szukac dobrego lekarza. tam gdzie teraz chodze to poszlam wlasnie z polecenia. z tym ze nic z tego nie wyniklo. mimo, że kobieta bardzo mila i stara sie byc pomocna caly czas mnie uspokaja, ze trzeba czasu ale ja juz mam dosc czasu. dzidzie chcemy od 2 lat i uwazam, że czas juz aby zacząć działac z pomocą z zewnątrz.

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2012, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym probowalanie w klinice nieplodnosci ale naprotechnologii tam podchodza do pary calosciowo i sa ludzccy to nie tylko fartuch i pomagaja wyleczyc problem i zajsc naturalnie w ciaze

http://naprofamilia.pl/index.php?id=18
    http://naprofamilia.pl/index.php?id=7
    http://www.rodzina.archidiecezja.katowice.pl/index.php?idz=1&kat=16&txt=16&nazw=Naprotechnologia

ogolnie kazdej parze z problemami polecam wlasnie naprotechnologie bo w klinikach ida na latwizne z inseminacjami i in vitro a nie biora sie za porzadne leczenie problemu i nie ucza bardzo doglebnej obserwacji sowjego organizmu co jest niezwykle wazne w naprotechnologii i wszelkie badania sa oparte na waszym indywidualnym cyklu.

polecam :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2012, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tymi lekarzami to generalnie jest ciężko, sama co chwila ide do innnego i jakoś nie mogę się dogadać. każdy usiłuje mi wmówić bez badań,że na 100% jestem zdrowa skoro nic mi nie dolega. A mnie to jakoś nie przekonuje.

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • malina Koleżanka

Wysłany: 29 grudnia 2012, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem, że jest ciężko. w sumie to marze aby znalazł się taki lekarz na dłużej, żebym miała do niego zaufanie i żeby prowadził mnie w ciązy. Nie chce ciągle zmieniać lekarza :(

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2012, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a może mi dziewczyny polecicie lub podpowiecie gdzie najlepiej się udać do lekarza?jestem z wielkopolski więc albo Poznań albo Wrocław?to wiem tylko może jakieś opinie bo lekarz ginekolog do którego chodzę powiedział ze jestem po drugim poronieniu więc będę musiała się zacząć leczyć.No i jeszcze że na Nfz i to by było tyle co wiem.Jeśli miałyście badania to opiszcie mi jakie?jak to wyglądało?ile się czeka na nfz? Będę wdzięczna za wszystkie przydatne dla mnie odpowiedzi i rady:)

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ