Dobry ginekolog/ endokrynolog Trójmiasto
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny z Trójmiasta podzielcie się opiniami na temat ginekologów i/lub endokrynologów. Kogo polecacie? Przed kim trzymać się z daleka?
-
Dzięki aaaaga. A gdzie on przyjmuje?
-
W Gdyni dr Piskulak jestem mega zadowolona
http://www.ginekolog-gdynia.com.pl/index.html -
Lidzia dzięki. Widzę, że ma dobre opinie
-
livia30 wrote:Tomasz Buss - też się skusiłam na niego bo słyszałam dobre opinie i niestety po jednej wizycie zrezygnowałam. Ciężko o dobrego gino - endo, ja chodzę osobno niestety.
-
Skrytykował całe moje dotychczasowe leczenie, zaczął podważać decyzję ginekologa... Nawet odstawiłam przez niego Dostinex i prolaktyna poszybowała mi do nieba. Miły i ładnie tłumaczy to fakt ale z leczeniem na mojej osobie poległ.
Przepisał mi Euthyrox o który mi właściwie chodziło to plus Ale wystawić receptę to każdy potrafi... Szczególnie jak pacjent sam mówi co potrzebujeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 22:05
-
Ja wam powiem dziewczyny, że jestem podłamana tym lataniem po lekarzach. Może ja mam jakieś wypaczone pojęcie o dobrej opiece, ale od pół roku robię badania za grube tysiące i dalej nie wiem na czym stoję. Do gin chodzę obecnie w Gdyni do Gamety, do dra Wójcika. On jest też bardzo miły i dobry specjalista ale jakoś nic konkretnego od niego nie usłyszałam. Co do endo, to jestem dopiero w fazie poszukiwań.
-
Też byłam zapisana do Gamety do dr Śliwińskiego ale zrezygnowałam przed wizytą i chodze do InviMedu. Co do endokrynologa ciągle szukam, 21 października ide do nowego znowu i zobaczymy - chociaż teraz to juz tylko wystawienie recepty i kontrola badań bo u nie akurat wiadomo już co i jak.
-
Ja też wiem, że mam niedoczynność. Przyjmuję euthyrox ale tsh skacze mi od sasa do lasa mimo niewielkich zmian dawek. Wcześniej leczyłam się w Olsztynie. Teraz mam tylko zaoczny kontakt z panią dr.
-
Ja teraz biorę 75 i aktualny wynik (z wczoraj)to 0,67. Nie wiem, czy nie za niski. Ale 2 mce temu miałam powyżej 2, stąd decyzja o zwiększeniu dawki z 50 do 75.
-
Niby tak Ale mówią, ze przy staraniach o ciążę najlepiej jak jest ok 1. Ja już spanikowana jestem
Pierwszą ciążę straciłam. Nie chciałabym niczego przeoczyć. -
Ja miałam dokładnie taki wynik, jak ty kiedy zaszłam w ciążę Potem mi skoczyło do góry.
-
Jeśli chodzi o ginekologa to polecam dr Piotra Kwiecinskiego. Ja chodzę do niego prywatnie do Medi-medic w KolbudachBiochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Z calego serca jako ginekologa polecam dr Gniadka,w Invicta przyjmuje w Gdansku,w kartuzach ,Gdynia...Na poczatku myslałam,ze tylko na kase patrzy bo fakt,ze malo skierowan daje ,duzo prywatnych badan,ale widzi wszystko. Pomogl mi,5 lat sie staralismy i nic,a u niego sie udało,calkiem inaczej podchodzi do wszystkiego. Teraz jak juz jestem w ciazy to na usg widzi wszystko co nawet w szpitalach nie zauwazyli
Endo to dr Szamrot czy cos takiego,Invicta GdanskTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.