Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne DOBRY ginekolog trójmiasto
Odpowiedz

DOBRY ginekolog trójmiasto

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym też nie mówiła, dopiero jak zobaczysz i porównasz lekarzy to wybierz sobie tego lepszego i trzymaj się jednego ;)

• Lucy91 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podobno kompetentni lekarze sa w Endo-med. na Kowalach ;)sama nie sprawdziłam, ale czytałam opinie i kolezanka mi podpowiedziała :)

Biochem - 2017 r

Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa

Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)

Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r.
  • Karola23now Nowa

Wysłany: 19 czerwca 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na swoim przykładzie mogę polecić indywidualnie Panią Anne Abacjew z ulicy Klinicznej. Nie zamienię jej nigdy na żadną inną. Tutaj bezpośredni link do informacji o pani Abacjew: http://kcp.pl/lekarz/anna-abacjew-chmylko/ginekolog/gdansk/

• Domili Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dr ż ó l to wski. Moja siostra i koleżanka długo starały się o dzieci w klinikach niepłodności. U tego lekarza dopiero doczekały się brzuszków :-)

02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
    05.2016 - hsg, drożne
    21.10.2016 - pierwsza IUI - nieudana
    26.01.2017 - druga IUI - nieudana
    28.04.2017 - Chińczyk + dieta
    07.2018 - pierwsze IVI 1 zarodek 8aa
    03.2019 - drugie IVI 3 zarodki 4aa, 2x3aa, jest Igi ❤
    02.2021 - krio cykl sztuczny (-)
    03.2021 - krio cykl sztuczny (?)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ze swojej strony polecę dr. Matkowskiego ze Starmedu na Morenie, profesjonalny, nie robi nic ,,po łebkach'' a pozatym bardzo empatyczny i dobry człowiek, który naprawdę stara się pomóc.

• Kaja Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello ja leczylam się u kobiety endo-gin i ogromna strata kasy ,a mam PCO i hashimoto wrrr ,a jak poszłam z polecenia do innego gina i to bez specjalizacji endo to w ciążę zaszlam szybciej niz u tamtej babki ......
    dr. Fiutkowski również w szpitalu wojewódzkim pracuje bo mnie badał ! I też wiem ze dobry gin z niego
    moim ginem jest dr,Jankowski przyjmuje na Srebrzysku i teraz jak jest w palnach akcja drugie dziecko chodzę również do niego !!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ