Dobry lekarz
-
WIADOMOŚĆ
-
Nulka bardzo dobry watek zalozylas ja jestem z Trojmiasta i tez szukam dobrego lekarza.
grosza lubi tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
do mnie to napewno, bo od 7 lat mieszkam w uk, ale szukam lekarza w trojmiescie, bo chce na konsultacje pojsc jak bede w plEndometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
aniczka wrote:Nulka wrote:Ja jestem z okolic Poznania i w sumie szukam dobrego ginekologa może któraś z was może kogos polecić
z tego co wiem to dobry gin jest w Poznaniu w klinice na wojskowej tam tez przyjmuja endo
a tak pozatym to pani dr Kaplenko Irina przyjmuje prywatnie w Wolsztynie na ulicy Garbarskiej i w szpitalu w Grodzisku Wielkopolskim ja tez jestem z okolic Poznania tylko ja mieszkam od strony Zielonej Gory Wolsztyna Grodziska a ty Nulka ? -
nick nieaktualny
-
Kaja wrote:agula.nulka tez jestem z trójmiasta i w końcu trafiłam na dobrego gin jestem b,zadowolona
no to pochwal sie Kaju a to prywatnie?Endometrioza IV stopnia
Za 6 miesiecy staranka
-
Muska wrote:ja jestem z Wrocławia i mogę polecić bardzo dobrego, który mi tez został polecony z różnych źródeł
Dawaj kochana z tym twoim ginem, ja tez z okolic wrocka w sumie mam w miare spoko pania doktor ale zawsze taka inf, moze się przydać
https://www.maluchy.pl/li-68662.png -
nick nieaktualny
-
Nulka wrote:Ja jestem z okolic Poznania i w sumie szukam dobrego ginekologa może któraś z was może kogos polecić
ja jestem z kalisza i tu przyjmuje lekarz z poznania z polnej Czerniak albo meller ja osobiscie chodze do czerniaka i jak narazie jestem zadowolona