w Katowicach moge polecić doktor Paligę przyjmuje w Klinice provita jak równeiż ma dyżury w szpitalu w bytomiu i chyba ma jeszcze prywatny gabinet...
Kobieta jest bardzo konkretna i na naciaga na kasę zleca tylko potrzebne badania i nie sciemnia co ja bardzo cenię (bo nie nawidze jak lekarz owija w bawęłnę i daje złudne nadzieję które nie mjaą nic wspólnego z rzeczywistością).
W Krakowie wypróbowałam kilku lekarzy z LuxMedu i jedna ginka przypadła mi do gustu a mianowicie Monika Bobrzyńska nie ma ona za pochlebnych opini w necie ale mnie nie przeszkadza ze się nie uśmiecha ważne ze jest konkretna kiedy już doszliśmy do momentu w któym okazało się ze problem tkwi w nasieniu mojego meża skierowała Nas do Kliniki mówiac ze bez sensu zeby uprawiał znachorstwo lepiej zeby w tym momencie zajeli sie nami specjaliści
i za to ją cenię... - nadal do niech chodze na wizyty kontrolne - wybrałam ją tez pod kątem ewentualnej ciąży bo przyjmuje w Szpitalu na Ujastku - swoja drogą szpital polecam miałam okazję spędzić tam ostatnio pół dnia jak sie szwagierce dzidiza urodziła... to chyba tyle
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi