Duphaston... I co z nim? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
DoveLove wrote:Regularnosc cykli powinna Ci sie poprawić, a stąd juz tylko krok do dwóch kreseczek
Łe, myślę, że u mnie daleko do tego Najbardziej boje się tych czopków. -
Oby a nawet jeśli to niech pomogą, bo nie chce laparoskopii... ale dostałam najniższą z możliwych dawek więc zobaczymy.
-
No juz troche przeszlam ;p i gdzies tam w glowie jestem na to gotowa. Chyba nawet od ostatniej operacji... ale to moj pesyminzm haha
-
Seli ja mialam laparo niedawno i nie jest zle I wczesna owu tez mi sie zdarzyla. Normalnie mam ksiazkowo w polowie cyklu 13-14 dzien. A trafilo mi sie ostatnio dwa razy 8-9.
Dove, a lutke sie bierze od owu czy zaraz po czy ki pieron? Mam zapas jeszcze ale kompletnie zapomnialam co i jak.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Kat83 wrote:Seli ja mialam laparo niedawno i nie jest zle I wczesna owu tez mi sie zdarzyla. Normalnie mam ksiazkowo w polowie cyklu 13-14 dzien. A trafilo mi sie ostatnio dwa razy 8-9.
Dove, a lutke sie bierze od owu czy zaraz po czy ki pieron? Mam zapas jeszcze ale kompletnie zapomnialam co i jak.
Ja mialam laparotomie 5 lat temu, pol roku do siebie dochodzilam wiec sie boje. Poza tym mam dzis dola jak patrze na moj wykres i w ogole cykle i bolesci. Zastanawiam sie czy mialaby sens bo zaraz znow bym wrocila do tego samego stanu -
Kat83 wrote:
Dove, a lutke sie bierze od owu czy zaraz po czy ki pieron? Mam zapas jeszcze ale kompletnie zapomnialam co i jak.
Kat, ja brałam lutke jakies 2dni po owu, po skoku tempki i pozytywnych testach owulacyjnych. Przez 10dni a potem test (chociaż w szczęśliwym cyklu pierwszy wyszedl negatywny, a pare dni pozniej juz piękne dwie kreski).Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2018, 10:54
-
Wiem, pamietam twoj wykres Ojesssssu, teraz bez wykresu na of chyba bede musiala na te 10 dni kreski na scianie malowac
Seli a na co laparo? Ja mialam rzniete jajniki przy pcos, w sumie dalej nic sie ekscytujacego nie dzieje.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Ja mialam guza... i potem ciagle leczenie hormonami... Mam zrosty po.
-