Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne duzy przyrost bety
Odpowiedz

duzy przyrost bety

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Katarina_89 Znajoma

Wysłany: 26 maja 2021, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, w ciagu 48 h beta przyrosła o 400 %. W pierwszej ciazy mialam średni przyrost 120 %. Przeczytałam w internecie mase niepokojacych informacji o tak duzym przyroscie i wiadomo jestem bardzo zmartwiona... Czy, któras z was była w podobnej sytuacji i miala podobny przyrost bety?Czy wasi lekarze cos na ten temat mówili?Pozdrawiam

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2021, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli jesteś na samym początku ciąży, to wcale nie musi to być nic złego. U mnie między pierwszym a drugim badaniem było 420% :)

Katarina_89 lubi tę wiadomość

• Katarina_89 Znajoma

Wysłany: 26 maja 2021, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki za informacje :)!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ