X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne duzy przyrost bety
Odpowiedz

duzy przyrost bety

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Katarina_89 Znajoma

Wysłany: 26 maja 2021, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, w ciagu 48 h beta przyrosła o 400 %. W pierwszej ciazy mialam średni przyrost 120 %. Przeczytałam w internecie mase niepokojacych informacji o tak duzym przyroscie i wiadomo jestem bardzo zmartwiona... Czy, któras z was była w podobnej sytuacji i miala podobny przyrost bety?Czy wasi lekarze cos na ten temat mówili?Pozdrawiam

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2021, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli jesteś na samym początku ciąży, to wcale nie musi to być nic złego. U mnie między pierwszym a drugim badaniem było 420% :)

Katarina_89 lubi tę wiadomość

• Katarina_89 Znajoma

Wysłany: 26 maja 2021, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki za informacje :)!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ