Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie:)
Jestem tutaj nowa. Czy i ja mogę do Was dołączyć?
Jesteśmy z mężem prawie 7 lat po ślubie. Dopiero od listopada 2013r. podjęliśmy decyzję o wybraniu się do kliniki. Wcześniej wychodziliśmy z założenia, że nic na siłę, jak się dzidzia pojawi, będzie super świetnie,jednak bez planowania, bez większego dbania o termin owulacji, o leki itd. Kochaliśmy się, wtedy kiedy tylko chcieliśmy. Jednak z każdym kolejnym rokiem wiedzieliśmy, że coś jest na pewno nie tak:( Od końca tamtego roku zabraliśmy się za siebie.Czekamy na nasze dwa małe cuda ❤❤
05.12.2016 r. Na świecie pojawiły się nasze dwa aniolki Hania i Zosia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dorciak1805 wrote:Witajcie:)
Jestem tutaj nowa. Czy i ja mogę do Was dołączyć?
Jesteśmy z mężem prawie 7 lat po ślubie. Dopiero od listopada 2013r. podjęliśmy decyzję o wybraniu się do kliniki. Wcześniej wychodziliśmy z założenia, że nic na siłę, jak się dzidzia pojawi, będzie super świetnie,jednak bez planowania, bez większego dbania o termin owulacji, o leki itd. Kochaliśmy się, wtedy kiedy tylko chcieliśmy. Jednak z każdym kolejnym rokiem wiedzieliśmy, że coś jest na pewno nie tak:( Od końca tamtego roku zabraliśmy się za siebie.
PS i naprawde jestem trzeźa:D
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Aaaaa jak mialam wczesniej rudego kocurka, to takie fajne mu sie jajeczka 'majtaly' jak chodzil
Zawsze mowilam do mamy, patrz jakie jajunia slodkie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 22:15
Misty87 lubi tę wiadomość