Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Super wiadomosci! Teraz moja kolej!
Dbaj o siebie kochaniutka! :*
Wlasnie robilam spaghetti ... myslalam,ze pawia puszcze!
Nie tknelam...maz wszamal 2 porcje, ja zjadlam wafelka ryzowego z dzemem od mamusitrzymamy kciuki.
Przedszkolanka dziekujeMisty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam ponownie. Aneta gratuluję
Dziewczyny mam pytanie.. zalało mnie białawym kremowym śluzem, wcześniej mi się to nie zdarzało. Nie mam infekcji, to nie są upławy, nie wiem czy mam się tym martwić czy nie? O czym to może świadczyć? Brzuch boli jak na @ i jajniki mocno kłują ..Aneta90, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Witam ponownie. Aneta gratuluję
Dziewczyny mam pytanie.. zalało mnie białawym kremowym śluzem, wcześniej mi się to nie zdarzało. Nie mam infekcji, to nie są upławy, nie wiem czy mam się tym martwić czy nie? O czym to może świadczyć? Brzuch boli jak na @ i jajniki mocno kłują .. -
Joannaaa wrote:Byłam raz.. wykonał podstawowe badania, Usg i zalecił testy owulacyjne, powiedział, że jak przed 3mies. nie będzie rezultatów zgłosić się ponownie.. 28.02 mam wlaśnie wizytę. A ty stosujesz testy owulacyjne?
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:ja zawsze mam taki śluz po owulacji aż do @. Wiem, że taki też jest w ciąży i dlatego to on robi mi nadzieje każdego miesiąca
Ja taki miałam w środku. Teraz ze mnie wypływa.. w ciąży na pewno nie jestem, bo moja tempka nawet na to nie wskazuje ..
-
Joannaaa wrote:Byłam raz.. wykonał podstawowe badania, Usg i zalecił testy owulacyjne, powiedział, że jak przed 3mies. nie będzie rezultatów zgłosić się ponownie.. 28.02 mam wlaśnie wizytę. A ty stosujesz testy owulacyjne?
-
nick nieaktualny