Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo Misty teraz czekamy na Twoje wiesciMisty87 wrote:Super wiadomosci! Teraz moja kolej!

Dbaj o siebie kochaniutka! :*
Wlasnie robilam spaghetti ... myslalam,ze pawia puszcze!
Nie tknelam...maz wszamal 2 porcje, ja zjadlam wafelka ryzowego z dzemem od mamusi
trzymamy kciuki.
Przedszkolanka dziekuje
Misty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam ponownie. Aneta gratuluję

Dziewczyny mam pytanie.. zalało mnie białawym kremowym śluzem, wcześniej mi się to nie zdarzało. Nie mam infekcji, to nie są upławy, nie wiem czy mam się tym martwić czy nie? O czym to może świadczyć? Brzuch boli jak na @ i jajniki mocno kłują ..
Aneta90, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja zawsze mam taki śluz po owulacji aż do @. Wiem, że taki też jest w ciąży i dlatego to on robi mi nadzieje każdego miesiącaAnia07 wrote:Witam ponownie. Aneta gratuluję

Dziewczyny mam pytanie.. zalało mnie białawym kremowym śluzem, wcześniej mi się to nie zdarzało. Nie mam infekcji, to nie są upławy, nie wiem czy mam się tym martwić czy nie? O czym to może świadczyć? Brzuch boli jak na @ i jajniki mocno kłują ..
-
tak od 2 miesięcy, teraz trzeci zaczynac będe, ale niestety tez bezowocnieJoannaaa wrote:Byłam raz.. wykonał podstawowe badania, Usg i zalecił testy owulacyjne, powiedział, że jak przed 3mies. nie będzie rezultatów zgłosić się ponownie.. 28.02 mam wlaśnie wizytę. A ty stosujesz testy owulacyjne?

-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:ja zawsze mam taki śluz po owulacji aż do @. Wiem, że taki też jest w ciąży i dlatego to on robi mi nadzieje każdego miesiąca

Ja taki miałam w środku. Teraz ze mnie wypływa
.. w ciąży na pewno nie jestem, bo moja tempka nawet na to nie wskazuje ..
-
mąz stosuje salfazin i kw foliowy, ja tez , do tego wiesiołek od dziś, stosowałam ostatni cykl żel wspomagający zapłodnienie i ułatwiający życie plemnikom i niestety mi nie pomógłJoannaaa wrote:Byłam raz.. wykonał podstawowe badania, Usg i zalecił testy owulacyjne, powiedział, że jak przed 3mies. nie będzie rezultatów zgłosić się ponownie.. 28.02 mam wlaśnie wizytę. A ty stosujesz testy owulacyjne?

-
nick nieaktualny