Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kejti91 wrote:Tyle ze ja juz sama nie em czy je mam czy wkrecam sobie
no ale esz brak objawow to moze tez objaw
a no może, może:D3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylvka wrote:No po za jednym objawem, że tylko bym jadła dziś cały dzień hehe:D
u mnie tak: od kilku dni kluje mnie prawy jajnik- najbardziej wieczorem jak sie juz klade spac, dosc duzo kremowego sluzu( u mnie ze sluzem ogolnie ciezko), a i wczoraj mialam taka biegunke ze szok
ostatnio to taka mialam przy grypie zoladkowej
ale na szczescie dzis juz ok
Misty87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Ania07 wrote:Ja też, bo za dużo kosztował, a poza tym jestem uzależniona od Was
Otóż to... trzeba by iść na odwyk:)Ania07, dżona lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
kejti91 wrote:Hehe no to tez moze byc
u mnie tak: od kilku dni kluje mnie prawy jajnik- najbardziej wieczorem jak sie juz klade spac, dosc duzo kremowego sluzu( u mnie ze sluzem ogolnie ciezko), a i wczoraj mialam taka biegunke ze szok
ostatnio to taka mialam przy grypie zoladkowej
ale na szczescie dzis juz ok
a jaki u ciebie jest ten śluz, bo ja jakis mam ale zeby on piekny i gesty byl to nie bardzo:/3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Hej Foremki! Nie było mnie ponad tydzień i wybaczcie, nie nadrobię ponad 200 stron. Przez te dni nie mogłam wejść na stronkę ovf i liczyłam na dobrą wolę małża, aby mi swój lapek użyczył, a że nie był mocno chętny to korzystałam, gdy był w WC i wpisywałam tempki...
Ale już wszystko wróciło do normy...
U mnie 25dc, od tygodnia boli mnie podbrzusze, dodatkowo strasznie rwał lewy jajnik, a teraz już blisko @, bo mam brunatny śluz... Ech, kolejny cykl do d...kejti91, dżona, Kaśka28, Misty87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylvka wrote:a jaki u ciebie jest ten śluz, bo ja jakis mam ale zeby on piekny i gesty byl to nie bardzo:/
Powiem Ci szczerze ze w tym cyku ciagle mam jakis slus a wczesnij nic nie bylo, nie em czy to nie za sprawa tego zelu conceive... -
kejti91 wrote:Od czasu do czasu jak ide siku to na papierze pojawiaja sie takie jakby gluty... jest taki kremowy, moze odrobinke zoltawy...
Powiem Ci szczerze ze w tym cyku ciagle mam jakis slus a wczesnij nic nie bylo, nie em czy to nie za sprawa tego zelu conceive...
Ja też stosowałam ten żel dwa razy w tym cyklu. U mnie jest tak, że ciągle czuje jakieś kapanie, ale jak się nazbiera go więcej na wkładce to robi się taki właśnie żółty. Glutów nie zauważyłam...bardzo rzadko:/3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualnyLadyDi wrote:A tak w ogóle to któraś z Was chodziła kiedyś na zumbe? Idę dziś z koleżanką na 20 właśnie i nie wiem czy ciężka jest jeśli chodzi o kroki itd.
Nie wiem nie znam się..
Sylvka wrote:Ja też stosowałam ten żel dwa razy w tym cyklu. U mnie jest tak, że ciągle czuje jakieś kapanie, ale jak się nazbiera go więcej na wkładce to robi się taki właśnie żółty. Glutów nie zauważyłam...bardzo rzadko:/
Może za dużo Go aplikujecie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 18:32