Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia nowym zacznij od kolejnego cyklu teraz jeszcze kontynuuj starym. Ach z tymi termometrami
Miłego dnia dziewczynki :* ja dziś na cały dzień jadę do tatyIVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Cześć dziewczynki
wczoraj nie miałam jakoś weny na pisanie wczoraj miałam delikatne plamienie robaczki moje więc już nic nie wpisywałam, dzisiaj kochane temp.37,3 zrobilam test wyszła druga blada kreseczka jestem poprostu w takim szoku,że rycze jak piszegosia86, rah, magdalenka_ka, szpilka, Kati86, Lenka@, ewwiel, aja lubią tę wiadomość
-
Ewik wrote:Cześć dziewczynki
wczoraj nie miałam jakoś weny na pisanie wczoraj miałam delikatne plamienie robaczki moje więc już nic nie wpisywałam, dzisiaj kochane temp.37,3 zrobilam test wyszła druga blada kreseczka jestem poprostu w takim szoku,że rycze jak pisze
Ewik, Lenka@ lubią tę wiadomość
4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
Super Ewik Gratulacje ogromne cieszę się ogromnie, wiedziałam że ten '86 w końcu musi się zacząć mnożyć
Ewik ja bym pewnie biegła do innego po poradę.Ewik, aja lubią tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
wiesz mieszkam w małym miasteczku i jakoś tylko do mojej mam zaufanie bo już kilka razy się "przejechałam" z tego co pamiętam to moja mi mówiła testować jak wyjdzie nawet bledziutko to bierzesz dalej. Może szpileczka zaglądnie dzisiaj to doradzi coś.
-
Ejjjj...aż mi łezka popłynęła i scisnelo w gardle...nie moge ryczaec w pracy... :p
Ewik, spokojnie oby ta blada kreseczka z każdym dniem ciemniala! Ja niestety 2 razy miałam bladą kreseczkę, ktora zniknęła Ale nie martw się, jak juz jest w 12 dni po owu to zostanie odpoczywaj, omijaj upały i słońce, duzo pij i jedz duphaston. Ja uważam, ze lepiej jeść niż nie jeść.
Ehhh...wzruszyłam sie, a nawet sie nie znamy... nie powiem, smutno mi sie zrobiło, ze "znowu ktos" a ja nadal nic (tym bardziej, ze jutro chyba zacznie sie krwawienie)...ale tak sie cieszę.... to takie piękne, gdy wyczekiwany, ukochany maluszek przestaje byc tylko marzeniem....
Bez jaj..popłakałam sie...:pEwik, gosia86, Kati86, Lenka@, aja lubią tę wiadomość
-
Dziękuje robaczki moje kochane
Poczekamy na rozwój wypadków oby samych dobrych. Rah ja też swoje odczekałam w kolejce więc doskonale wiem co ktoś czuje ale na tyle jesteśmy na naszym wątku zgrane,że każda sobie na wzajem kibicuje.
Ale powiem Wam szczerze,że chyba coś w tym jest jak wszystko się kiełbasi na całej lini w pracy i nie mamy juz sił nawet nie wierzymy czasami a tu ciach i jest
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 09:20
rah, gosia86, Lenka@ lubią tę wiadomość
-
Rah być może coś w tym jest ja w tym cyklu chodziłam tak "nabąbiona" coś okropnego od miesiączki poprzedniej mówiłam i tak nic z tego nie wyjdzie nawet pokłóciłam się z małżem bo jego wyniki wyszły takie sobie i lekarz sam mówił,że martwi go mała ruchliwość mało się serduszkowaliśmy ale jak widać bozia sama kieruje i wie jak ma być.
rah, aja lubią tę wiadomość
-
Ewik gratulacje, jesli masz mozliwosc szybko idz na bete, zebys miala potwierdzenie dla innego gina w razie czego bo na usg nie bedzie jeszcze nic widac przez kilka dni, bierz dupka koniecznie jakby plamienie nie ustapilo to idz do kogolwiek ( ale dlatego dobrze byloby miec bete) zeby ewentiualnie zwiekszyc ilosc dupka, plamienie raczej zaraz ustapi i wszytko jest ok, mam nadzieje, ze Twoja ginka zaraz wraca z urlopu, tak bardzo sie ciesze
Ewik, rah lubią tę wiadomość
-
Ewik jak długo trzeba czekać
wspólczuję ale dobrze że plamienie ustało :*
kochane spójrzcie proszę na mój test owu to mój pierwszy dzisiaj przyszły i nie wiem czy jeśli owulacji nie było wcale to czy na teście byłaby wogóle druga kreska czy nie byłoby jej wcale?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/718f4e298329.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/be342f6800d2.jpg -
Eeeeeewikkk!! Kochana Ty!
Ale się cieszę Przeogromnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak pięknie ten Twój wykresik wyglądał, że też miałam wielkie przeczucia, że coś z tego może być :*
Chyba każdej z nas dałaś tu mega dużą nadzieję :*:*:*Ewik, gosia86, rah lubią tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Kati, życzę Ci z całego serduszka, żebyś zobaczyła na teście dwie grube krechy:*
Fajnie...że idziemy "łeb w łeb" Ja chciałabym doczekać z testowaniem do 27-go...ale nie wiem, czy dotrwam
Gosiaku, mnie czasem po owu wychodziła bardzo blada druga kreseczka. Chyba ten test raczej nie potwierdzi owulacji
Dziś tempka lekko spadła, ale nadal 37 ... zwariować można.
Jeszcze w pracy taka atmosfera, że rzygać się chce ;/
Ale tak się cieszę z Ewika ))
Kati86, Ewik, gosia86 lubią tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
gosia86 wrote:pozytywny to on nie jest bo jeśli miała być owu to już była tylko gębi mnie to czy taki test może potwierdzić to że była? czy jeśli nie było to i tak może pojawić się druga kreska
swoją droga podobnie wygladały kreski na moich testach ciązocych
testy owu raczej po owulce już nie pokazują nic.
na testach ciążowych jest info, że nawet blada kreska to oznacza pozytyw z kolei testy owu muszą być tak samo wyraźne lub ta druga musi być wyraźniejsza ale to wiem tylko z instrukcji bo nigdy na żadnym nie widziałam 2 nawet bladejgosia86 lubi tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019