Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
Odpowiedz

Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)

Oceń ten wątek:
  • Aishha Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2021, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    Selina bardzo miło Cię widzieć i czytać, że w końcu zaczyna Ci się układać ❤
    Aisha ogromne gratulacje!!!! Widziałam że się starasz na wątku mam karmiących piersią ale jakoś przeoczyłam że się udało! Wspaniałe wiadomości!!
    W zasadzie byłam tam tylko chwilę no i moje starania podczas kp nie miały sensu ponieważ dopóki nie odstawiłam to nie miałam ovu. Także moje plany tandemu poszly w kosmos 🙂 z drugiej strony ulżyło mi po zakończeniu kp bo w końcu młody lepiej śpi a ja daję rady chodzić do pracy.

m3sx3e3krfnotded.png

f2wl3e5e9cqikmzp.png
  • Sesyjka Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2021, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, to może i ja dołącze do Was.
    Staramy się o pierwszego dzidziusia, nie jest łatwo bo czas goni. U nas problem z nasieniem aczkolwiek nie wykluczam, że i u mnie coś może być nie tak, sporo już sprawdziłam. W stopce ma dużo informacji.
    Może podpowiecie co warto jeszcze sprawdzić?
    Mam nadzieję, że nie jest dla nas za pozno😪

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2021, 23:19

age.png
    💏 starania o pierwszego maluszka od 01.2021

👱🏼‍♀️:36
    Owulacje potwierdzone monitoringami
    AMH- 2,6
    MTHFR_1298A>C Układ heterozygotyczny
    09.2021- sono Hsg (oba drożne)
    12.2021- Histeroskopia (usunięty polip 1,5cm )

🙋‍♂️:39
    operacja żylaków 1st.
    morfologia: 2% --> 12%, ruch i żywotność- ok
    HBA, DFI- ok

1.08.2023 👶
  • Monic35 Koleżanka

Wysłany: 30 czerwca 2021, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiscie beta zrobiona i znow nic z tego. Musze zastanowic sie nad ta histeroskopia. Ale zaden lekarz mi tego nie proponowal. Mysle tez zeby zrobic immunologie na wlasna reke. Ale nie wiem od jakich badan mogla bym zaczac. Mysle zeby zrobic p.c. przeciw łozyskowe, p.c przeciw plemnikowe, alloMRL... tak na poczatek. Co o tym myslicie? Co mogla bym jeszcze zrobic?

‹‹ 927 928 929 930 931
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ