Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kropeczko gratulacje! Cieszę się że skończyło się dobrze chociaż wiem co przezylas, ja jak zobaczyłam swoje zielone wody to też wpadłam w panikę i zakończyło się wysokim ciśnieniem przed cc.
Co mogę Ci poradzić to śpij w dzień z małym bo inaczej nie dasz rady którejś nocy wstać do karmienia 😉 zdrowka dla Was i spokojnych nocy!Synek ❤
[/url]
ciąża dzięki Naprotechnologia-Białystok -
Kropeczka1986 wrote:Aishha czyli u Ciebie tez zielone wody? A jaka ich przyczyna?
Staram sie spać w dzień bo inaczej hy sie nie dałoSynek ❤
[/url]
Aishha, Kropeczko, Sara - dziewczyny przyszłam Wam pogratulować
Cieszę się, że macie zdrowych synków i córeczkę, to naprawdę piękne. Aż się popłakałam
i z Waszego szczęścia i ze smutku trochę też, bo życie moje jest jakie jest. Może kiedyś mi się jeszcze poukłada
Trzymam kciuki za Wasze bąble, żeby rosły zdrowo a Wy były szczęśliwe i coraz bardziej wypoczęte
Buziaki :*Aishha lubi tę wiadomość
Koniec starań -
Selina wrote:Aishha, Kropeczko, Sara - dziewczyny przyszłam Wam pogratulować
Cieszę się, że macie zdrowych synków i córeczkę, to naprawdę piękne. Aż się popłakałam
i z Waszego szczęścia i ze smutku trochę też, bo życie moje jest jakie jest. Może kiedyś mi się jeszcze poukłada
Trzymam kciuki za Wasze bąble, żeby rosły zdrowo a Wy były szczęśliwe i coraz bardziej wypoczęte
Buziaki :*#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola hej
Nic ciekawego. W marcu rozprawa rozwodowa, oby sie na 1 skończyło, nie mamy żadnego podziału ani nic. Obecnie jestem na etapie rozwazania przeprowadzki na 2 koniec Polski, zobaczymy, moze się uda. Ciezko by mi było na pewno na początku, nie znam tam nikogo, byłabym totalnie sama, ale chyba czuje ze potrzebna mi tak wielka zmiana. Zaczelabym wszystko od zera. Troche mnie to przeraza, ale chęć zmiany otoczenia, swiezego powietrza (dosłownie i w przenosni) mnie jednak mocno kusi. Zobaczymy co życie przyniesie
Koniec starań -
Selina wrote:Rucola hej
Nic ciekawego. W marcu rozprawa rozwodowa, oby sie na 1 skończyło, nie mamy żadnego podziału ani nic. Obecnie jestem na etapie rozwazania przeprowadzki na 2 koniec Polski, zobaczymy, moze się uda. Ciezko by mi było na pewno na początku, nie znam tam nikogo, byłabym totalnie sama, ale chyba czuje ze potrzebna mi tak wielka zmiana. Zaczelabym wszystko od zera. Troche mnie to przeraza, ale chęć zmiany otoczenia, swiezego powietrza (dosłownie i w przenosni) mnie jednak mocno kusi. Zobaczymy co życie przyniesie
Selina lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Selina wrote:Aishha, Kropeczko, Sara - dziewczyny przyszłam Wam pogratulować
Buziaki :*
Życzę Ci żebyś trafiła w miejsce najlepsze dla Ciebie no i poznała tego właściwego faceta, dla którego będziesz całym życiem. Z dziećmi czy bez, badz szczęśliwa! No i odzywaj się tu 😊Synek ❤
[/url]