Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Butki fioletowo-czarne atmosphere,z odkrytymi palcami i zapinane na kostce. Całe jakby materiałowe, brokatowe. Na Sylwka chyba bardziej. Zrobię jutro foto to wrzucę.
-
Ja w piątek popoludniu krwawilam, w szpitalu powiedzieli, że serduszko nie bije i mam przyjść w poniedziałek. Jeśli przez weekend się "samo nie oczyści", to zrobią zabieg...i się oczyścilo...masakra....a zabieg i tak miałam, bo płód był duży i zostały "resztki".
Teraz już mogę ze spokojem o tym mówić, myśleć, ale moje życie się zmieniło. Zanim doszłam do siebie, to okazało się, że się "zestarzalam" plus hormony zrobiły swoje i nagle "obudziłam się" będąc zupełnie inną osobą. Rok uczyłam się znowu kim jestem. Teraz, od ok. roku, mogę powiedzieć, że już wiem kim jestem, czego chcę i dokąd zamierzam. Gdy poroniłam miałam 24 lata. Byłam roześmianą małolatą, latającą ze znajomymi do miasta, na grilla, nad jezioro. Masa wydarzeń, masa ludzi, dorywcze prace, studia, alkohol, imprezy i beztroska. Teraz już w ogóle nie umiem sobie nawe wyobrazić jak mogłam taka być. -
Gosiu, mój maz był przerażony jak dziecko, ale udawał twardziela, dodawał otuchy, podawał wodę, wachlowal, trzymał za rękę, dzwonił do szpitala. I tez do teraz bardzo to przeżywa (oczywiście sie nie przyznaje). Dla niego w ogole to było niezrozumiałe i szokujące. Ja chociaz co miesiac mam do czynienia z krwią, dużymi skrzepami, bólem. On patrzył na mnie i nie wiedział co robić, bo nie mógł zrobic nic... A te 2-3 godziny gdy krąży.łam po domu ci iagle do toalety były naprawdę straszne. Podobno miałam kolor sino- biały, a ręce lodowate. Mało pamietam na szczęście...dziecko miało ok. 7 cm - mini poród.
Lenka@ lubi tę wiadomość
-
Witam u mnie też słonecznie, nawet bardzo
Dziewczyny nadgoniłam moją nieobecność i łezka mi popłynęła do niedawna jeszcze ryczałam przy każdym okresie i chyba nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić straty dziecka bardzo Wam współczuję takich przeżyć i mam nadzieję że życie Wam to kiedyś wynagrodzi ślicznym zdrowiutkim bobasem :*IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Cześć Dziewczyny! U mnie nadal słonecznie, aż nie chce się wierzyć
Przymusowo mamy zakaz starania się, bo zrobiła mi się mała torbielka w miejscu hmm bardzo intymnym, jakis zapchany kanalik czy cuś. Teraz muszę czekać do @ żeby zobaczyć czy sama się wchlonie, jeżeli nie, to będę musiała poczekać na skierowanie do gina i jego decyzję czy usuwać czy zostawić. Znając życie będę musiała poczekać ze 3 miesiące do dupy to wszystko...
Miała któraś z Was taką torbielke? Jeszcze do niedawna nie miałam pojęcia, że w okolicach warg sromowych mogą się tworzyć takie cuda...a podobno to dość częsty problem?[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Szczerze mówiąc pierwsze słyszę, zeby torbielki w okolicy warg sromowych była częstym problemem ;p wręcz jestes pierwsza.
Ja miałam tylko problem z gruczołem Barthola (Bartholiniego), takze chyba nie pomogę -
zwykły internista badał Cię w takim miejscu?
jedyne torbiele z jakimi się "musiałam zaprzyjaźnić" to te na jajnikach ale one mi się zawsze wchłaniały fakt że po tabletkach ale wchłaniały
KU**** wujek Google pokazał mi co to jest ;( wole oglądać zdjęcia naszej byłej koleżanki gulki na nadgarstkuIVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
Kati nie googluj nie mieszkam w pl i ze wszystkim najpierw do rodzinnego musze iść. To moje cos nie wyglada źle, jest w kolorze ciała, to jest taka grudka wielkosci ziarenka grochu...ale i tak denerwujące, tym bardziej, ze w tamtych okolicach
Lekarka powiedziała mi, że to częsty problem, ale ja nigdy o czyms takim nie slyszalam...[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Nie słyszałam nigdy o tym, chciałam się dokształcić ale w sprawach intymnych to lepiej rzeczywiście nie googlować
Masakra z taką służbą zdrowia to ja wolę PL tutaj przynajmniej pokazuje się specjaliście
Człowiek to się uczy i dowiaduje różnych nowości całe życieIVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
Witam Was dziewczynki w ten pochmurny niestety dzień!
Rah, Gosiu...tulę Was mocno. Za to, że jesteście takie silne. I za to, że umiałyście się podnieść :*:*:*:*
Gosiu, buty czaderne. Brązowe szpilki na wyjścia na prawdę super:) Ja zazwyczaj chodzę w płaskich, ale też mam kilka swoich "perełek" wyższych
Rah, też mam 171 cm, i też jestem ze stycznia
gosia86, rah lubią tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
A tak w ogóle, wczoraj i dziś tempka ładnie podskoczyła... ehh
I jakaś taka nerwowa ostatnio jestem. Dosłownie wszystko mnie irytuje, grrr.
Dziwna sprawa...Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
magdalenka_ka wrote:Kati nie googluj nie mieszkam w pl i ze wszystkim najpierw do rodzinnego musze iść. To moje cos nie wyglada źle, jest w kolorze ciała, to jest taka grudka wielkosci ziarenka grochu...ale i tak denerwujące, tym bardziej, ze w tamtych okolicach
Lekarka powiedziała mi, że to częsty problem, ale ja nigdy o czyms takim nie slyszalam...4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
Właśnie... Lenka przypomniała o tych bucikach
takie sandałki to ja uwielbiam mam w domu 3 pary w tym kroju jak dla mnie najwygodniejsze na świecie a dodając fakt, że kupowałam na allegro po 12zł to nawet mąż namówił mnie na 3 pary od razu na zmianę
dziewczyny a tak z innej beczki bo trochę się martwię - przez wujka google oczywiście od wczoraj moli mnie kręgosłup a raczej jego koniec i początek pupy; na necie oczywiście doszukała się tylko jakichś mało pozytywnych rzeczy wiem że tutaj to nie jest forum medyczne no ale przez fakt, że znalazłam powiązanie z ciążą pozamaciczną i "skrętem torbieli" to się wystraszyłam
Wczoraj myślałam, że to od siedzenia ale jak już wstałam rano dziś z tym bólem i nie minęło to pytam.IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019