Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziura w macicy
Odpowiedz

Dziura w macicy

Oceń ten wątek:
  • Tereska12 Znajoma

Wysłany: 30 kwietnia, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikrusiek wrote:
    Kwalifikacja jest w poradni leczenia blizny w szpitalu, ale kwalifikacji dokonuje inny lekarz.

Czyli trzeba zapisać się na wizytę do tej poradni. I jak dostanę kwalifikację to zabieg wykonuje Ludwin?
    Zapisałam się do niego na prywatną wizytę do Krakowa, ale termin to dopiero koniec lipca i wizyta kosztuje 1100, nie ukrywam, że wolałbym zaoszczędzić tą kwotę 😟

• Tereska12 Znajoma

Wysłany: 30 kwietnia, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Wam się udało tam zapisać telefonicznie? Właśnie tam dzwoniłam i Pani na recepcji powiedziała, że trzeba przyjść osobiście i stać w kolejce, ponieważ wszystkie pacjentki co czekają w kolejce zajmują wszystkie dostępne miejsca :/

• Mikrusiek Znajoma

Wysłany: 30 kwietnia, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tereska12 wrote:
    Czyli trzeba zapisać się na wizytę do tej poradni. I jak dostanę kwalifikację to zabieg wykonuje Ludwin?
    Zapisałam się do niego na prywatną wizytę do Krakowa, ale termin to dopiero koniec lipca i wizyta kosztuje 1100, nie ukrywam, że wolałbym zaoszczędzić tą kwotę 😟
    Dokładnie tak. Wizyta w poradni a potem zabieg u profesora.

09.2020 CC
    04.2026 Korekta niszy w UCZKIN
  • Koczkodan Debiutantka

Wysłany: 30 kwietnia, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tereska12 wrote:
    A Wam się udało tam zapisać telefonicznie? Właśnie tam dzwoniłam i Pani na recepcji powiedziała, że trzeba przyjść osobiście i stać w kolejce, ponieważ wszystkie pacjentki co czekają w kolejce zajmują wszystkie dostępne miejsca :/
    Ja pisałam na maila : [email protected] , zrobiłam sobie kopię roboczą maila i wysłałam o 6 rano w dniu zapisow. Dostałam
    Odpowiedź ok 8 rano z terminem na za 2 tygodnie od tego czasu. Próbowałam dzwonić ale tam się nie da dodzwonić ;)

• Tereska12 Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczkodan wrote:
    Ja pisałam na maila : [email protected] , zrobiłam sobie kopię roboczą maila i wysłałam o 6 rano w dniu zapisow. Dostałam
    Odpowiedź ok 8 rano z terminem na za 2 tygodnie od tego czasu. Próbowałam dzwonić ale tam się nie da dodzwonić ;)

A skąd wzięłaś termin zapisów do tej poradni? Gdzieś na stronie tego szukać?

• Koczkodan Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tereska12 wrote:
    A skąd wzięłaś termin zapisów do tej poradni? Gdzieś na stronie tego szukać?
    Najpierw napisałam do nich na maila i odpisali mi, że zapisy startują 10 stycznia i tego 10ego wysłałam maila. Napisz do nich, zapewne będą startować znowu 10ego

‹‹ 27 28 29 30 31
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ