Dziura w macicy
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikrusiek wrote:Kwalifikacja jest w poradni leczenia blizny w szpitalu, ale kwalifikacji dokonuje inny lekarz.
Czyli trzeba zapisać się na wizytę do tej poradni. I jak dostanę kwalifikację to zabieg wykonuje Ludwin?
Zapisałam się do niego na prywatną wizytę do Krakowa, ale termin to dopiero koniec lipca i wizyta kosztuje 1100, nie ukrywam, że wolałbym zaoszczędzić tą kwotę 😟 -
Dokładnie tak. Wizyta w poradni a potem zabieg u profesora.Tereska12 wrote:Czyli trzeba zapisać się na wizytę do tej poradni. I jak dostanę kwalifikację to zabieg wykonuje Ludwin?
Zapisałam się do niego na prywatną wizytę do Krakowa, ale termin to dopiero koniec lipca i wizyta kosztuje 1100, nie ukrywam, że wolałbym zaoszczędzić tą kwotę 😟09.2020 CC
04.2026 Korekta niszy w UCZKIN -
Ja pisałam na maila : [email protected] , zrobiłam sobie kopię roboczą maila i wysłałam o 6 rano w dniu zapisow. DostałamTereska12 wrote:A Wam się udało tam zapisać telefonicznie? Właśnie tam dzwoniłam i Pani na recepcji powiedziała, że trzeba przyjść osobiście i stać w kolejce, ponieważ wszystkie pacjentki co czekają w kolejce zajmują wszystkie dostępne miejsca

Odpowiedź ok 8 rano z terminem na za 2 tygodnie od tego czasu. Próbowałam dzwonić ale tam się nie da dodzwonić
-
Koczkodan wrote:Ja pisałam na maila : [email protected] , zrobiłam sobie kopię roboczą maila i wysłałam o 6 rano w dniu zapisow. Dostałam
Odpowiedź ok 8 rano z terminem na za 2 tygodnie od tego czasu. Próbowałam dzwonić ale tam się nie da dodzwonić
A skąd wzięłaś termin zapisów do tej poradni? Gdzieś na stronie tego szukać? -
Najpierw napisałam do nich na maila i odpisali mi, że zapisy startują 10 stycznia i tego 10ego wysłałam maila. Napisz do nich, zapewne będą startować znowu 10egoTereska12 wrote:A skąd wzięłaś termin zapisów do tej poradni? Gdzieś na stronie tego szukać?
-