Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Dziwne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • cocorosie154 Debiutantka

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) To juz moj drugi miesiac staran a pierwszy z OvuFriend. Juz w pierwszym miesiacu zauwazylam u siebie dziwne zmiany.. Robilam test na 6 dni przed spodziewana miesiaczka i wyszedl negatywnie. Pojawily mi sie dziwne grudki na sutkach.. Od czasu do czasu bola. Myslalam ze to ciaza ale pojawil sie okres. 3 dni po okresie mialam jasne plamienia. Dzisiaj znow a to jakos 19 dzien mojego cyklu. Nigdy wczesniej tak nie mialam i to mnie martwi. W przyszlym tygodniu ide do ginekologa. Na twarzy pojawiaja mi sie czerwone place i czasem pobolewa mnie podbrzusze... Czy to mozliwe ze mimo testu i okresu jestem w ciazy??

cocorosie
  • Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cocorosie154 wrote:
    Hej dziewczyny :) To juz moj drugi miesiac staran a pierwszy z OvuFriend. Juz w pierwszym miesiacu zauwazylam u siebie dziwne zmiany.. Robilam test na 6 dni przed spodziewana miesiaczka i wyszedl negatywnie. Pojawily mi sie dziwne grudki na sutkach.. Od czasu do czasu bola. Myslalam ze to ciaza ale pojawil sie okres. 3 dni po okresie mialam jasne plamienia. Dzisiaj znow a to jakos 19 dzien mojego cyklu. Nigdy wczesniej tak nie mialam i to mnie martwi. W przyszlym tygodniu ide do ginekologa. Na twarzy pojawiaja mi sie czerwone place i czasem pobolewa mnie podbrzusze... Czy to mozliwe ze mimo testu i okresu jestem w ciazy??

place na twarzy? myślałam że tylko ja to mam, opisałaś dokladnie moje objawy...

Zawsze będziemy Cię kochać !!!
    10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
    002cf1800b.png

a7dbd8d14944931f43d9602c2b1bc61d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Twarz ogolnie w oplakanym stanie. A nigdy wczesniej tak nie bylo... Moze to jakies problemy z hormonami?

cocorosie
  • Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cocorosie154 wrote:
    Twarz ogolnie w oplakanym stanie. A nigdy wczesniej tak nie bylo... Moze to jakies problemy z hormonami?

mi lekko puchnie i schodzi skóra miejscowo a spod spodu leci ropka... hormony mam ok poza prl..

Zawsze będziemy Cię kochać !!!
    10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
    002cf1800b.png

a7dbd8d14944931f43d9602c2b1bc61d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli masz takie cos jak ja. Tylko mi nic z tego nie leci. Teraz mam taka twarz pelna bruzd. U mnie to jest cos nie tak z hormonami podejrzewam.

cocorosie
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ