Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Dziwne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • cocorosie154 Debiutantka

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) To juz moj drugi miesiac staran a pierwszy z OvuFriend. Juz w pierwszym miesiacu zauwazylam u siebie dziwne zmiany.. Robilam test na 6 dni przed spodziewana miesiaczka i wyszedl negatywnie. Pojawily mi sie dziwne grudki na sutkach.. Od czasu do czasu bola. Myslalam ze to ciaza ale pojawil sie okres. 3 dni po okresie mialam jasne plamienia. Dzisiaj znow a to jakos 19 dzien mojego cyklu. Nigdy wczesniej tak nie mialam i to mnie martwi. W przyszlym tygodniu ide do ginekologa. Na twarzy pojawiaja mi sie czerwone place i czasem pobolewa mnie podbrzusze... Czy to mozliwe ze mimo testu i okresu jestem w ciazy??

cocorosie
  • Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cocorosie154 wrote:
    Hej dziewczyny :) To juz moj drugi miesiac staran a pierwszy z OvuFriend. Juz w pierwszym miesiacu zauwazylam u siebie dziwne zmiany.. Robilam test na 6 dni przed spodziewana miesiaczka i wyszedl negatywnie. Pojawily mi sie dziwne grudki na sutkach.. Od czasu do czasu bola. Myslalam ze to ciaza ale pojawil sie okres. 3 dni po okresie mialam jasne plamienia. Dzisiaj znow a to jakos 19 dzien mojego cyklu. Nigdy wczesniej tak nie mialam i to mnie martwi. W przyszlym tygodniu ide do ginekologa. Na twarzy pojawiaja mi sie czerwone place i czasem pobolewa mnie podbrzusze... Czy to mozliwe ze mimo testu i okresu jestem w ciazy??

place na twarzy? myślałam że tylko ja to mam, opisałaś dokladnie moje objawy...

Zawsze będziemy Cię kochać !!!
    10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
    002cf1800b.png

a7dbd8d14944931f43d9602c2b1bc61d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Twarz ogolnie w oplakanym stanie. A nigdy wczesniej tak nie bylo... Moze to jakies problemy z hormonami?

cocorosie
  • Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cocorosie154 wrote:
    Twarz ogolnie w oplakanym stanie. A nigdy wczesniej tak nie bylo... Moze to jakies problemy z hormonami?

mi lekko puchnie i schodzi skóra miejscowo a spod spodu leci ropka... hormony mam ok poza prl..

Zawsze będziemy Cię kochać !!!
    10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
    002cf1800b.png

a7dbd8d14944931f43d9602c2b1bc61d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli masz takie cos jak ja. Tylko mi nic z tego nie leci. Teraz mam taka twarz pelna bruzd. U mnie to jest cos nie tak z hormonami podejrzewam.

cocorosie
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ