Dziwne
-
Hej dziewczyny To juz moj drugi miesiac staran a pierwszy z OvuFriend. Juz w pierwszym miesiacu zauwazylam u siebie dziwne zmiany.. Robilam test na 6 dni przed spodziewana miesiaczka i wyszedl negatywnie. Pojawily mi sie dziwne grudki na sutkach.. Od czasu do czasu bola. Myslalam ze to ciaza ale pojawil sie okres. 3 dni po okresie mialam jasne plamienia. Dzisiaj znow a to jakos 19 dzien mojego cyklu. Nigdy wczesniej tak nie mialam i to mnie martwi. W przyszlym tygodniu ide do ginekologa. Na twarzy pojawiaja mi sie czerwone place i czasem pobolewa mnie podbrzusze... Czy to mozliwe ze mimo testu i okresu jestem w ciazy??cocorosie
-
cocorosie154 wrote:Hej dziewczyny To juz moj drugi miesiac staran a pierwszy z OvuFriend. Juz w pierwszym miesiacu zauwazylam u siebie dziwne zmiany.. Robilam test na 6 dni przed spodziewana miesiaczka i wyszedl negatywnie. Pojawily mi sie dziwne grudki na sutkach.. Od czasu do czasu bola. Myslalam ze to ciaza ale pojawil sie okres. 3 dni po okresie mialam jasne plamienia. Dzisiaj znow a to jakos 19 dzien mojego cyklu. Nigdy wczesniej tak nie mialam i to mnie martwi. W przyszlym tygodniu ide do ginekologa. Na twarzy pojawiaja mi sie czerwone place i czasem pobolewa mnie podbrzusze... Czy to mozliwe ze mimo testu i okresu jestem w ciazy??
place na twarzy? myślałam że tylko ja to mam, opisałaś dokladnie moje objawy...Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
cocorosie154 wrote:Twarz ogolnie w oplakanym stanie. A nigdy wczesniej tak nie bylo... Moze to jakies problemy z hormonami?
mi lekko puchnie i schodzi skóra miejscowo a spod spodu leci ropka... hormony mam ok poza prl..Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -