X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Dziwne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • cocorosie154 Debiutantka

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) To juz moj drugi miesiac staran a pierwszy z OvuFriend. Juz w pierwszym miesiacu zauwazylam u siebie dziwne zmiany.. Robilam test na 6 dni przed spodziewana miesiaczka i wyszedl negatywnie. Pojawily mi sie dziwne grudki na sutkach.. Od czasu do czasu bola. Myslalam ze to ciaza ale pojawil sie okres. 3 dni po okresie mialam jasne plamienia. Dzisiaj znow a to jakos 19 dzien mojego cyklu. Nigdy wczesniej tak nie mialam i to mnie martwi. W przyszlym tygodniu ide do ginekologa. Na twarzy pojawiaja mi sie czerwone place i czasem pobolewa mnie podbrzusze... Czy to mozliwe ze mimo testu i okresu jestem w ciazy??

cocorosie
  • Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cocorosie154 wrote:
    Hej dziewczyny :) To juz moj drugi miesiac staran a pierwszy z OvuFriend. Juz w pierwszym miesiacu zauwazylam u siebie dziwne zmiany.. Robilam test na 6 dni przed spodziewana miesiaczka i wyszedl negatywnie. Pojawily mi sie dziwne grudki na sutkach.. Od czasu do czasu bola. Myslalam ze to ciaza ale pojawil sie okres. 3 dni po okresie mialam jasne plamienia. Dzisiaj znow a to jakos 19 dzien mojego cyklu. Nigdy wczesniej tak nie mialam i to mnie martwi. W przyszlym tygodniu ide do ginekologa. Na twarzy pojawiaja mi sie czerwone place i czasem pobolewa mnie podbrzusze... Czy to mozliwe ze mimo testu i okresu jestem w ciazy??

place na twarzy? myślałam że tylko ja to mam, opisałaś dokladnie moje objawy...

Zawsze będziemy Cię kochać !!!
    10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
    002cf1800b.png

a7dbd8d14944931f43d9602c2b1bc61d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Twarz ogolnie w oplakanym stanie. A nigdy wczesniej tak nie bylo... Moze to jakies problemy z hormonami?

cocorosie
  • Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cocorosie154 wrote:
    Twarz ogolnie w oplakanym stanie. A nigdy wczesniej tak nie bylo... Moze to jakies problemy z hormonami?

mi lekko puchnie i schodzi skóra miejscowo a spod spodu leci ropka... hormony mam ok poza prl..

Zawsze będziemy Cię kochać !!!
    10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
    002cf1800b.png

a7dbd8d14944931f43d9602c2b1bc61d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli masz takie cos jak ja. Tylko mi nic z tego nie leci. Teraz mam taka twarz pelna bruzd. U mnie to jest cos nie tak z hormonami podejrzewam.

cocorosie
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ