Dziwne krwawienie w tym cyklu co dalej?
-
Witam
Jestem tutaj pierwszy raz i mam nadzieję że czegoś się dowiem od przyszłych mam oraz tych co już mają swoją pociechę
A mianowicie mój problem polega na tym ...
@ powinnam dostać 26 grudnia zawsze tydzień przed zbliżającym @ miałam pobolewania podbrzusza tym razem zupełnie nic nie bolało i od czasu do czasu pojawiały się białe jak ja to mówię kluseczki (bo tak wyglądał śluz zlepiony) nic po za tym smilie1.gif,w pracy w piątek gdy powoli zaczęło mnie podbrzusze pobolewać stwierdziłam że zaraz zacznie się @ nawet przy oddaniu moczu zauważyłam jasną czerwoną plamkę krwi,przestraszyłam się bo nie miałam ani tamponów nie wspominając o podpaskach ale mniejsza z tym koleżanka mnie poratowała :p . Po ok 3 h gdy już naprawdę brzuch bolał mnie jak na @ i czułam że już dostałam idę do toalety patrzę a tutaj podpaska zupełnie biała nic krwi zupełnie,wracam do domu brzuch nadal boli a @ jak nie ma tak nie ma,pomyślałam dobra jutro rano pewnie rozjucha się jak zawsze.Moje zaskoczenie było jak wstałam czułam że tampon mam mokry a tam odrobina krwi nic po za tym.Zawsze miałam obfite miesiączki tym razem nie dosyć że plamienia zaczęły się 2 dni przed spodziewanym @ skończyły się 2 dni później i po tym pojawiła się brązowa wydzielina a teraz mając wkładkę nie mam nic @ a idąc do toalety i podcierając się zawsze mam troszeczkę krwi takiej jasnej no i oczywiście brązowa wydzielina . Zawsze miałam ciemną i @ zazwyczaj trwała maxymalnie 5 dni. Niedawno robiłam test ciążowy o czułości 25 ale wyszła mi jedna kreska.Już sama nie wiem co mam robić czy zrobić test za kilka dni czy iść do ginekologa i powiedzieć mu o tym ? Niepotrzebnie się nakręcam wiem o tym ponieważ już jakiś czas staram się o dzidzię ale ostatnio odpuściłam a organizm płata mi takie figle dodam że w czasie tego plamienia odciągnęło mnie kompletnie od palenia nie miałam ochoty na zapalenie papierosa utrzymuje się do teraz. Proszę o jakieś porady czy chociaż by o podtrzymanie na duchu
Sorry za opowiadanie ale musiałam wszystko od początku opowiedzieć :pWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 21:43
... ... ... -
Tak owulację miałam 10 grudnia i bardzo bolały mnie jajniki 1 dzień przed owulką i po miałam zbliżenie z mężem,a teraz to mam mieszane uczucia.Bo @ zawsze była na czas obfita i wgl a teraz plamienie raz się pojawia jasna czerwona krew z brązową wydzieliną a raz znika jestem w kropce. A na betę boję się iść byłam z 2 mies. temu i wynik miałam 3,6 czyli poniżej normy zobaczę zrobię jeszcze test 29 a jak to nie pomoże to pójdę do gina... ... ...
-
No właśnie nie rozkręciła się w ogóle w 2 dni przed @ naparzał mnie brzuch jak bym już dostała i nic było plamienie dokładnie 2 dni,potem zamiast plamień była brązowa wydzielina i jeden dzień czyli wczoraj od wieczora do południa spokój zupełnie nic nie miałam a do popołudnia podcierając się znów plamienie tylko że na wkładce nie mam ale jak się podcieram to mam kilka kropel jasnej bardzo krwi i to mnie zaintrygowało bo przecież okres zawsze mam maksymalnie 5 dni bardzo bordowa krew a teraz to już w ogóle,w zeszłym miesiącu odpuściłam a teraz organizm robi mi takie figle że sama nie wiem co mam robić... ... ...
-
Najlepiej iść do gina i dodatkowo zrobić test o czułości 10,samemu sobie przexzytać czy test ma czułość 10 bo kiedyś w aptece pytałam się Pani to sama nie wiedziała nawet co to jest :p najlepiej badanie beta hcg powie Ci w 100% prawdę bo jest z krwi,ja chyba jeszcze po jutrze zrobie test ale mam czułość 25 a prosiłam o ten bardziej czulszy i pójdę do gina się zbadać powiem mu co się stało zobaczymy może sam mnie wyśle na betę chociaż nie chciała bym iść bo kiedyś byłam i tylko niepotrzebnie wydałam pieniądze :d podobno też owulacyjne się sprawdzają ładnie jeśli chodzi o wczesne wykrycie ciąży ale muszą być 2 krechy tego samego koloru :p... ... ...
-
Jeśli mogę poradzić to jak najbardziej zrób test ale o czułości 25 a nie 10 one tak na prawdę są nie warte wiem z własnego doświadczenia i dziewczyny z forum też mówią że prędzej wyjdzie na teście o czułości 25 a niżeli na 10 . Jeśli chodzi o betę to faktycznie to 100% pewność
-
No i zrobiłam test o czułości 10 specjalnie kupiłam wyszedł negatywny dzisiaj w pracy jeszcze miałam lekkie plamienia jasną krwią,ale nie wiem co dalej z tyn fantem czy może iść do ginekologa za to owulacyjne wyszły mi 2 piękne krechy więc jak to jest.Postanowiłam się niczym nie przejmować ale jak skoro organizm płata mi takie figle... ... ...
-
Nie wiem czy jest tutaj ktoś jeszcze,co może się wypowiedzieć na ten temat? W Sylwestra pójdę di gina i wszystko mu opowiem,kolejny dzień i nadal mam plamienia jasną krwią jak tylko się podetre papierem od środka :d dziś też miałam lekko śluz taki w kolorze jasnej czerwieni i od czasu do czasu czuję lekkie takie kłucia w macicy czy może jajniku sama nie wiem... ... ...
-
Sowulka wrote:Nie wiem czy jest tutaj ktoś jeszcze,co może się wypowiedzieć na ten temat? W Sylwestra pójdę di gina i wszystko mu opowiem,kolejny dzień i nadal mam plamienia jasną krwią jak tylko się podetre papierem od środka :d dziś też miałam lekko śluz taki w kolorze jasnej czerwieni i od czasu do czasu czuję lekkie takie kłucia w macicy czy może jajniku sama nie wiem
Ja bym jeszcze raz powtórzyła test 10 -
Hej do gina idę jutro od jakiegoś czasu mam dziene takie bóle podbrzusza hehe nie wiem czy to owulka się zbliża czy jest to może ból implantacyjny ? owulacyjny zawsze mialam w dniu spodziewanej owulacji a nie kilka razy dziennie od ostatniego krwawienia Dziś boli mnie gardło i dostałam kataru super zaczynam nowy rok !... ... ...
-
Sowulka wrote:Hej do gina idę jutro od jakiegoś czasu mam dziene takie bóle podbrzusza hehe nie wiem czy to owulka się zbliża czy jest to może ból implantacyjny ? owulacyjny zawsze mialam w dniu spodziewanej owulacji a nie kilka razy dziennie od ostatniego krwawienia Dziś boli mnie gardło i dostałam kataru super zaczynam nowy rok !
A jak temperatura? Jeśli wysoko się utrzymuje to powtórz test o czułości 10 -