X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne dziwne objawy ciaza
Odpowiedz

dziwne objawy ciaza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nikita91 Nowa

Wysłany: 25 stycznia 2018, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam chciala bym poradzic sie Was

Nikita91
  • Nikita91 Nowa

Wysłany: 25 stycznia 2018, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje czykle sa wachaja sie od 33+37 dni. 1 stycznia byl to moj 26dc kochalam sie z mezem do konca, niestety 8stycznia w 33dc dostalam okres trwal 5 dni byl normalny. Maz do tej pory jest za granica innych stosunkow nie bylo. od 15 do 24 stycznia bylam na antybiotyku zapalenie oskrzeli.
    chodzi o to ze dostalam dzis jakiegos plamienia od rano boli mnie brzuch i plecy, w poniedzialek mam do lekarza. czy mimo okresu i negatywnego testu moge byc w ciazy

Nikita91
  • terka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2018, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikita91 wrote:
    Moje czykle sa wachaja sie od 33+37 dni. 1 stycznia byl to moj 26dc kochalam sie z mezem do konca, niestety 8stycznia w 33dc dostalam okres trwal 5 dni byl normalny. Maz do tej pory jest za granica innych stosunkow nie bylo. od 15 do 24 stycznia bylam na antybiotyku zapalenie oskrzeli.
    chodzi o to ze dostalam dzis jakiegos plamienia od rano boli mnie brzuch i plecy, w poniedzialek mam do lekarza. czy mimo okresu i negatywnego testu moge byc w ciazy

Mysle ze w poniedziałek lekarz Ci wyjaśni wszystko bo ciężko powiedzieć na podstawie tego co piszesz. Zależy kiedy robiłaś test i czy miesiączka była miesiaczka czy niekoniecznie. Ale przez telefon Ci tego nikt nie powie, niestety ;) na szczęście do lekarza masz niedługo ;)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2018, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej nie. Test by wyszedł pozytywny. Jak boli cie brzuch i plecy to może jakaś infekcja albo zapalenie przydatkow?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ