X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne dziwne objawy ciaza
Odpowiedz

dziwne objawy ciaza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nikita91 Nowa

Wysłany: 25 stycznia 2018, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam chciala bym poradzic sie Was

Nikita91
  • Nikita91 Nowa

Wysłany: 25 stycznia 2018, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje czykle sa wachaja sie od 33+37 dni. 1 stycznia byl to moj 26dc kochalam sie z mezem do konca, niestety 8stycznia w 33dc dostalam okres trwal 5 dni byl normalny. Maz do tej pory jest za granica innych stosunkow nie bylo. od 15 do 24 stycznia bylam na antybiotyku zapalenie oskrzeli.
    chodzi o to ze dostalam dzis jakiegos plamienia od rano boli mnie brzuch i plecy, w poniedzialek mam do lekarza. czy mimo okresu i negatywnego testu moge byc w ciazy

Nikita91
  • terka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2018, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikita91 wrote:
    Moje czykle sa wachaja sie od 33+37 dni. 1 stycznia byl to moj 26dc kochalam sie z mezem do konca, niestety 8stycznia w 33dc dostalam okres trwal 5 dni byl normalny. Maz do tej pory jest za granica innych stosunkow nie bylo. od 15 do 24 stycznia bylam na antybiotyku zapalenie oskrzeli.
    chodzi o to ze dostalam dzis jakiegos plamienia od rano boli mnie brzuch i plecy, w poniedzialek mam do lekarza. czy mimo okresu i negatywnego testu moge byc w ciazy

Mysle ze w poniedziałek lekarz Ci wyjaśni wszystko bo ciężko powiedzieć na podstawie tego co piszesz. Zależy kiedy robiłaś test i czy miesiączka była miesiaczka czy niekoniecznie. Ale przez telefon Ci tego nikt nie powie, niestety ;) na szczęście do lekarza masz niedługo ;)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2018, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej nie. Test by wyszedł pozytywny. Jak boli cie brzuch i plecy to może jakaś infekcja albo zapalenie przydatkow?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ