X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziwny cykl :(
Odpowiedz

Dziwny cykl :(

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ciemnowlosa Autorytet

Wysłany: 24 marca 2017, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 16 do 22 mialam miesiaczke. Dzis nagle dostalam okropnych boli podbrzusza oraz lewego jajnika promieniujacy az na plecy z dolu po lewej stronie. Po kilku godzinach okropnej meczarni i ibupromie ktory nic nie dal pojawily sie plamienia wiec pojechalam do mojego gina. Zbadal mnie i zrobil usg dopochwowe. Nie wykryl nic wszystko jak najbardziej dobrze stwierdził ze widzi nawet jajeczko w jajniku itp macica w porzadku jajniki tez zadnych polipow guzow itp nigdzie. Bol jego zdaniem i krwawienia niegrozne poniewaz to czas okolomiesiaczkowy. Godzine po badaniu znow zakrwawilam i dalej boli. Czy powinnam sie martwic? Pierwszy raz mam taka sytuacje a chce w tym cyklu postarac sie o fasolke..

17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
    05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod.. :(
    06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ