Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziwny cykl :(
Odpowiedz

Dziwny cykl :(

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ciemnowlosa Autorytet

Wysłany: 24 marca 2017, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 16 do 22 mialam miesiaczke. Dzis nagle dostalam okropnych boli podbrzusza oraz lewego jajnika promieniujacy az na plecy z dolu po lewej stronie. Po kilku godzinach okropnej meczarni i ibupromie ktory nic nie dal pojawily sie plamienia wiec pojechalam do mojego gina. Zbadal mnie i zrobil usg dopochwowe. Nie wykryl nic wszystko jak najbardziej dobrze stwierdził ze widzi nawet jajeczko w jajniku itp macica w porzadku jajniki tez zadnych polipow guzow itp nigdzie. Bol jego zdaniem i krwawienia niegrozne poniewaz to czas okolomiesiaczkowy. Godzine po badaniu znow zakrwawilam i dalej boli. Czy powinnam sie martwic? Pierwszy raz mam taka sytuacje a chce w tym cyklu postarac sie o fasolke..

17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
    05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod.. :(
    06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ