X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziwny cykl :(
Odpowiedz

Dziwny cykl :(

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ciemnowlosa Autorytet

Wysłany: 24 marca 2017, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 16 do 22 mialam miesiaczke. Dzis nagle dostalam okropnych boli podbrzusza oraz lewego jajnika promieniujacy az na plecy z dolu po lewej stronie. Po kilku godzinach okropnej meczarni i ibupromie ktory nic nie dal pojawily sie plamienia wiec pojechalam do mojego gina. Zbadal mnie i zrobil usg dopochwowe. Nie wykryl nic wszystko jak najbardziej dobrze stwierdził ze widzi nawet jajeczko w jajniku itp macica w porzadku jajniki tez zadnych polipow guzow itp nigdzie. Bol jego zdaniem i krwawienia niegrozne poniewaz to czas okolomiesiaczkowy. Godzine po badaniu znow zakrwawilam i dalej boli. Czy powinnam sie martwic? Pierwszy raz mam taka sytuacje a chce w tym cyklu postarac sie o fasolke..

17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
    05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod.. :(
    06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ