dziwny sen o ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
dancerina wrote:kiedyś śnił mi się niemowlak nie moje dziecko w śnie o tym wiedziałam i co ??? okazało się że siostrzenica 18 lat jest w ciąży ,,,, teraz śniło mi się że ginekolog powiedział mi że jestem w ciąży ... skoro moje sny się poniekąd sprawdzają będę wierzyć w nie i w magiczny miesiąc jakim jest grudzień ...kto nie chce wierzyć ...trudno
No i co z tym proroczym snem?
Może teraz z fusów Ci dziecko wyszło?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 09:39
Summerka, Maczek, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualnyJa mam bardzo często sny dotyczące ciąży, to dlatego, że często o tym myślę mojemu mężowi w zeszłym tyg śniło się, że byłam w ciąży i miałam wieeelki brzuch, napiętą i fioletowa skórę. Zobaczymy. . Może się spełni
Kiedyś słyszałam, że sny spełniają się na odwrót, tzn. Że jak śni się czyjaś śmierć, to ten ktoś będzie długo żył. Ile w tym prawdy nie wiem -
Mi jak się śnią dzieci albo zazwyczaj że rodzę to w rodzinie ciąża a teraz śniło się mojej cioci dzidzi więc może dla mnie je chce wyśnić
-
nick nieaktualny
-
teraz czekamy do końca marca czy się spełni
dancerina wrote:Może przesadzam może nie ...daje sobie max 3 miesiące ( w senniku pisało że ciąża oznacza spełnienie marzeń ) gdyby ktoś mi powiedział że jego sny się sprawdzają co bym zrobiła ??? Zaczęłabym sie z tej osoby śmiać i nie wierzyć tak jak niektórzy tutaj ...nie musicie wierzyć w sny to sprawa indywidualna ja wierze bo wiem że dzięki nim udało mi się ostrzec niektórych ludzi i nie mówię ze śniąc o ciąży jestem w niej ...ale wiem że w niej będę i to nastąpi nie za długoLandryneczka lubi tę wiadomość
-
Mnie sie tylko non stop ostatnio śni że karmie dziecko, tylko nie swoje, najczęściej kogoś z rodziny więc nie wiem co to może oznaczać . Tak, niestety sny są naszymi ukrytymi lękami i pragnieniami... to by sie potwierdziło.... niby o dziecku nie mysle ale odkad wlasnie niby nie mysle to zaczyna mi się śnić...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-