dziwny sen o ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi się ciąża śniła wielokrotnie tak samo niemowlaki
Słyszałam nie raz że kobiety którym się śni o ciąża bądź też dziecko oznacza ciążę w rodzinie..
W każdym bądź razie mi się jeszcze sen nie sprawdziłGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
Mi jak śnią się małe dzieci to przeważnie oznacza chorobę, a np koleżanka mówiła, że u niej oznacza to kłótnię z facetem.
A tak naprawdę sny to nasza podświadomość i nigdy nie wiadomo co to może oznaczać i czy to nie bajka.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
kiedyś śnił mi się niemowlak nie moje dziecko w śnie o tym wiedziałam i co ??? okazało się że siostrzenica 18 lat jest w ciąży ,,,, teraz śniło mi się że ginekolog powiedział mi że jestem w ciąży ... skoro moje sny się poniekąd sprawdzają będę wierzyć w nie i w magiczny miesiąc jakim jest grudzień ...kto nie chce wierzyć ...trudno
-
spełniające się sny istne proroctwo nie przesadzajmy, jeśli sen się spełnia to z czystego przypadku. sny są odzwierciedleniem naszej świadomości, tego o czym myślimy. jeśli przed snem czy w ciągu dnia ciągle myślisz o zajściu w ciążę, to nic dziwnego, że o tym śnisz.
a poza tym, jeśli według twoich obliczeń twoje sny się sprawdzają w 75 %, to masz 75 % szans na poczęcieMaczek, truskavvkowa lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
w tym miesiącu dwa razy śnił mi się pozytywny test, a raz że mój R. testował i z jego siuśków też wyszedł pozytyw
a w zeszłym tygodniu mojemu R. śniło się, że urodziłam kotka który po chwili uciekł co za pierdoły
Emma80, Frelka, Summerka, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Może przesadzam może nie ...daje sobie max 3 miesiące ( w senniku pisało że ciąża oznacza spełnienie marzeń ) gdyby ktoś mi powiedział że jego sny się sprawdzają co bym zrobiła ??? Zaczęłabym sie z tej osoby śmiać i nie wierzyć tak jak niektórzy tutaj ...nie musicie wierzyć w sny to sprawa indywidualna ja wierze bo wiem że dzięki nim udało mi się ostrzec niektórych ludzi i nie mówię ze śniąc o ciąży jestem w niej ...ale wiem że w niej będę i to nastąpi nie za długo
Misi@ lubi tę wiadomość