Endometrium
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo forum służy wzajemnej pomocy i czerpiemy z wzajemnego doświadczenia. Pytam bo moje doświadczenie jest już duże i interesuje się tym. Chciałabym Ci pomóc . tyle. Owulacji w 11 dniu cyklu najczęściej to za wcześnie i pęcherzyk był za mały wiec niskie prawdopodobieństwo zapłodnienia.
-
Na to nie liczę. Dla mnie ważne ze w ogole była. Ale co dziwne... Temperatura mi spadła a @ dalej nie ma więc nie wiem o co chodzi . Wiesz może co to moze znaczyc?
P.s moja ciocia w tak krótkim cyklu zaszla w ciaze bez problemu. Ja mam tylko za cienkie endometriumWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 10:24
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyGirl25 wrote:Na to nie liczę. Dla mnie ważne ze w ogole była. Ale co dziwne... Temperatura mi spadła a @ dalej nie ma więc nie wiem o co chodzi . Wiesz może co to moze znaczyc?
P.s moja ciocia w tak krótkim cyklu zaszla w ciaze bez problemu. Ja mam tylko za cienkie endometrium
Hm no nie wiem, patrze na Twoj wykres i nie wiem tylko czemu masz 1szy dzien cyklu kiedy bierzesz jeszcze duphaston.. widze ze mialas jakies plamienie, ale przeciez generalnie to z odstawienia duphastonu dostaje sie okres.. poza tym w szoku jestem ze tak krotko po odstawieniu mialas miec owulacje.. coś ewidentnie jest nie tak, no ednometrium bedziesz miala cienkie bo ona nie zdazy sie odbudowac- a na budowe endometrium ma znaczenie głownie estradiol a nie progesteron.. poza tym wpsominasz ze masz dlugie cykle- albo co 2 miesiace- ja tez tak mialam i zdiagnozowano pco. ale wiesz nie kazdy przypadek moze byc inny .. -
Bo ginekolog kazała mi tak zaznaczyć. Tak ale po moich wynikach badań, wykluczyli pcos. Tamten cykl musiał być po prostu bez owulacyjny. Powiedziała ze widzi plyn owodniowy wiec owu była. Pecherzyków tez za dużo nie widziała wiec pcos nie mam[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyWitam, nie moge nigdzie znalezdz jak to jest z tym endo . Moje w 11 dc mialo 14mm , trojlinijne -podobno idealne, owu mi wyznaczylo 9 dc( ale o tym gin nie mowilam) i gin stwierdzila ,ze owu nie bedzie choc endo piekne, ale bylam u niej 3 dni po domniemanym owu, stad moje pytanie o endo w jakies fazie cyklu ilo linjne i jakie powinno byc czy np po owu sie przeksztalca?
-