Entliczek pentliczek kwietniowy króliczek 🐰 zapłodnił jajeczko🥚 będzie dzieciąteczko🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Beezi ❤️❤️❤️ A ja tu chodzę po domu i mysle, jak wytrzymać do środy do Twojego testowania 😅 Jak dobrze, że się zlitowałaś 😜
Ja też jestem zwolenniczką teorii, że byl błąd laboratorium.
Jejku jak się cieszę 🥳🥳🥳Beezi lubi tę wiadomość
Ona: 31 lat, On: 32 lat, Starania od 1.2022
💃
✅ 11.2023 Histeroskopia i usunięcie polipa, stan zapalny endometrium
❌ Endometrioza, zajęty lewy jajnik, zrosty na jelicie cienkim i w jamie otrzewnowej
🕺
❌ morfo 2%, za mała ruchliwość, leukocyty, żylaki I/II st.
⏸️ 16.08, Beta 58, prog 17,64 19.08 beta 278, prog 34, 22.08 beta 1278 prog. 30
29.08. 2mm Cudu 😍
19.09 - następna wizyta
-
Dzięki dziewczyny, że wierzyłyście bardziej niż ja ❤️
Ja w sumie siknęłam, bo chciałam napić się winka do serialu 😅
Stawiam mimo wszystko na błąd w labie, nie uwierzę, że Facelle wychwycił betę na poziomie 0,5, a też wątpię, żeby w 3 dni nagle urosła do tych kilkudziesięciu, bo na taki mniej więcej poziom wskazuje test. Stary się ucieszył, że jednak nie wszystko stracone, na razie zamierzam sikać na testy, w środę może zrobię betę, ale zastanawiam się też czy jednak nie oprę się na testach, a betę zrobię jak już będzie większa. Trochę straciłam zaufanie do labu w tym momencie, a do innego zdążę iść dopiero w piątek rano. 🤷🏻♀️
Ewiwi, mam nadzieję, znowu była. 🍀 badałaś kiedykolwiek AMH?
MałaStokrotka, sikaj 🤞 Czekam pod kibelkiem 🤞Lilka1298, ELka, Kwiecista94, agentka93, Angi90 , ZuzKow, MałaStokrotka lubią tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
Martit wrote:Dzień dobry
Niedawno odkryłam apke i forum, więc nadszedł czas się przywitać.
Jeśli to nie jest odpowiedni wątek to podpowiedzcie proszę gdzie to zrobić.
Mam prawie 39 lat, dwie nastolatki z pierwszego małżeństwa, od 10 miesięcy staramy się o dziecko i ... nie wychodzi. Mam kilka małych mięśniaków, dwóch ginów kazało starać się mimo to, ale po 9 nieudanych miesiącach trafiliśmy do Gamety. Wstępne leczenie to oczywiście usunięcie mięśniaków ( 13.06), niestety odebrałam badania robione w klinice- AMH 0,7
Nie ukrywam, że czytam to forum, żeby znaleźć pocieszenie, ale z psychiką coraz gorzej.
Przyjmiecie mnie to swojej społeczności?
Marit zapraszamy ❤️
ZuzKow wrote:Cześć w poniedziałek!
W środę powinnam dostać miesiączkę, ale dzisiaj się potestowałam https://zapodaj.net/b6c40232a10e2.jpg.html
I mam trochę zonk, bo totalnie nic nie czuje. Ani na miesiączkę, ani na ciąże Ale nie spinam się, jutro będę testować jeszcze raz albo pójdę na betę
Toż to ewidentna kreska 😍 gratulacje 💖
-
Hmm no właśnie moj mąż rzucił tekstem, że do tego labu to by już nie poszedł.
Ale kreska testowa też mogła być wtedy widoczna.Ona: 31 lat, On: 32 lat, Starania od 1.2022
💃
✅ 11.2023 Histeroskopia i usunięcie polipa, stan zapalny endometrium
❌ Endometrioza, zajęty lewy jajnik, zrosty na jelicie cienkim i w jamie otrzewnowej
🕺
❌ morfo 2%, za mała ruchliwość, leukocyty, żylaki I/II st.
⏸️ 16.08, Beta 58, prog 17,64 19.08 beta 278, prog 34, 22.08 beta 1278 prog. 30
29.08. 2mm Cudu 😍
19.09 - następna wizyta
-
Bambi92 wrote:Dzella ja też idę na komunię i to do mojego chrześniaka. Najchętniej kupiłabym rower, ale to chyba kupuje ojciec chrzestny?
Koperta niestety odpada, bo nie wiem czy dziecko cokolwiek by z tego miało 😔
Też w tym roku mam komunie chrześniaka, razem z chrzestnym kupiliśmy: fotel gamingowy, zegarek, hulajnogę elektryczna i Biblię. Nie znam zasad kto powinien co kupić, ale najlepiej pogadać też właśnie z chezestnym, aby prezenty się przypadkiem nie zdublowaly.Bambi92 lubi tę wiadomość
-
Beezi wrote:Dzięki dziewczyny, że wierzyłyście bardziej niż ja ❤️
Ja w sumie siknęłam, bo chciałam napić się winka do serialu 😅
Stawiam mimo wszystko na błąd w labie, nie uwierzę, że Facelle wychwycił betę na poziomie 0,5, a też wątpię, żeby w 3 dni nagle urosła do tych kilkudziesięciu, bo na taki mniej więcej poziom wskazuje test. Stary się ucieszył, że jednak nie wszystko stracone, na razie zamierzam sikać na testy, w środę może zrobię betę, ale zastanawiam się też czy jednak nie oprę się na testach, a betę zrobię jak już będzie większa. Trochę straciłam zaufanie do labu w tym momencie, a do innego zdążę iść dopiero w piątek rano. 🤷🏻♀️
Ewiwi, mam nadzieję, znowu była. 🍀 badałaś kiedykolwiek AMH?
MałaStokrotka, sikaj 🤞 Czekam pod kibelkiem 🤞Beezi lubi tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
@Bezi ale mogłabyś nie trzymac nas do środy... idż gdzie indziej zrób betę, bo my tutaj nerwicy dostaniemy*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
MałaStokrotka wrote:Lilka gratulacje ❤️
Ja mam dziewczyny zagwozdkę, generalnie czy w bezowu cyklach bolały was jajniki? Mnie na zmianę, raz jeden raz drugi. Ciągną niemiłosiernie i bolą. Kto wie, może coś się jednak wykluło i dodatkowo z obu 🙈 wiem że szanse raczej marne, ale kto mi zabroni pomarzyć ;p
Tak jajniki pobolewaly, pierwsi wrażliwe. Gdyby nie płaski wykres temperatury i monitoring, pewnie bym sobie ciążę wykręcała : ( -
Markotka wrote:Czy mogę prosić was bardziej doświadczone o opinię? To mój pierwszy cykl z testami owu (no dobra, drugi, ale poprzednio testy nic nie wykazały i słabo się wybarwiały, poza tym żadnych objawów więc obstawiam cykl bezowulacyjny albo po prostu dziwny 🤪)
Załączam screena z premom:
https://ibb.co/nmSh9ZF
Myślicie że pik był pomiędzy sobota wieczór/niedziela rano? Przerwa w testowaniu powyżej 24h ze względów „logistycznych” 🥴W niedzielę było trochę płodnego śluzu i pobolewanie brzucha, nigdy nie wiem czy to są objawy przed czy w trakcie owulacji 😄
Pok był pewnie wczoraj rano, działajcie 🔥 -
Kasia111 wrote:Balbina28 hahaha ❤️ love it
Lilka 🥰❤️!! Super, gratulacje!!!
Markotka też mnie to zastanawia, może dziewczyny, które miały monitoring mogą powiedzieć- jak bolał Was jajnik to owu była tego samego dnia?
Mnie jajniki chyba najbardziej bolą przed owulacją i dzień po. Jest to troszkę mylące, dlatego nie sugeruję się bólem jajników a wykresem temperatury. -
Ewiwi, SzuumFal, ELka, malutka203, Lipcowa, Angi90 , Beezi lubią tę wiadomość
-
Ewiwi wrote:@Rozzzi do dzieła
Angi90 lubi tę wiadomość
-
Martwi mnie tylko to ze, nie mam typowo płodnego śluzu tylko taki wodnisty, w środku wilgotno. No ale jajcor pobolewa co jakis czas 🫢 rano piersi jeszcze bolały po południu już nic.