Entliczek pentliczek kwietniowy króliczek 🐰 zapłodnił jajeczko🥚 będzie dzieciąteczko🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Beezi ❤️❤️❤️ A ja tu chodzę po domu i mysle, jak wytrzymać do środy do Twojego testowania 😅 Jak dobrze, że się zlitowałaś 😜
Ja też jestem zwolenniczką teorii, że byl błąd laboratorium.
Jejku jak się cieszę 🥳🥳🥳Beezi lubi tę wiadomość
Ona: 32 lat, On: 32 lat, Starania od 1.2022
💃
✅ 11.2023 Histeroskopia i usunięcie polipa, stan zapalny endometrium
❌ Endometrioza, zajęty lewy jajnik, zrosty na jelicie cienkim i w jamie otrzewnowej
🕺
❌ morfo 2%, za mała ruchliwość, leukocyty, żylaki I/II st.
⏸️ 16.08, Beta 58, prog 17,64 19.08 beta 278, prog 34, 22.08 beta 1278 prog. 30
-
Dzięki dziewczyny, że wierzyłyście bardziej niż ja ❤️
Ja w sumie siknęłam, bo chciałam napić się winka do serialu 😅
Stawiam mimo wszystko na błąd w labie, nie uwierzę, że Facelle wychwycił betę na poziomie 0,5, a też wątpię, żeby w 3 dni nagle urosła do tych kilkudziesięciu, bo na taki mniej więcej poziom wskazuje test. Stary się ucieszył, że jednak nie wszystko stracone, na razie zamierzam sikać na testy, w środę może zrobię betę, ale zastanawiam się też czy jednak nie oprę się na testach, a betę zrobię jak już będzie większa. Trochę straciłam zaufanie do labu w tym momencie, a do innego zdążę iść dopiero w piątek rano. 🤷🏻♀️
Ewiwi, mam nadzieję, znowu była. 🍀 badałaś kiedykolwiek AMH?
MałaStokrotka, sikaj 🤞 Czekam pod kibelkiem 🤞Lilka1298, ELka, Kwiecista94, agentka93, Angi90 , ZuzKow, MałaStokrotka lubią tę wiadomość
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo
Choroba Gravesa-Basedova -
Martit wrote:Dzień dobry
Niedawno odkryłam apke i forum, więc nadszedł czas się przywitać.
Jeśli to nie jest odpowiedni wątek to podpowiedzcie proszę gdzie to zrobić.
Mam prawie 39 lat, dwie nastolatki z pierwszego małżeństwa, od 10 miesięcy staramy się o dziecko i ... nie wychodzi. Mam kilka małych mięśniaków, dwóch ginów kazało starać się mimo to, ale po 9 nieudanych miesiącach trafiliśmy do Gamety. Wstępne leczenie to oczywiście usunięcie mięśniaków ( 13.06), niestety odebrałam badania robione w klinice- AMH 0,7
Nie ukrywam, że czytam to forum, żeby znaleźć pocieszenie, ale z psychiką coraz gorzej.
Przyjmiecie mnie to swojej społeczności?
Marit zapraszamy ❤️
ZuzKow wrote:Cześć w poniedziałek!
W środę powinnam dostać miesiączkę, ale dzisiaj się potestowałam https://zapodaj.net/b6c40232a10e2.jpg.html
I mam trochę zonk, bo totalnie nic nie czuje. Ani na miesiączkę, ani na ciążeAle nie spinam się, jutro będę testować jeszcze raz albo pójdę na betę
Toż to ewidentna kreska 😍 gratulacje 💖
-
Hmm no właśnie moj mąż rzucił tekstem, że do tego labu to by już nie poszedł.
Ale kreska testowa też mogła być wtedy widoczna.Ona: 32 lat, On: 32 lat, Starania od 1.2022
💃
✅ 11.2023 Histeroskopia i usunięcie polipa, stan zapalny endometrium
❌ Endometrioza, zajęty lewy jajnik, zrosty na jelicie cienkim i w jamie otrzewnowej
🕺
❌ morfo 2%, za mała ruchliwość, leukocyty, żylaki I/II st.
⏸️ 16.08, Beta 58, prog 17,64 19.08 beta 278, prog 34, 22.08 beta 1278 prog. 30
-
Bambi92 wrote:Dzella ja też idę na komunię i to do mojego chrześniaka. Najchętniej kupiłabym rower, ale to chyba kupuje ojciec chrzestny?
Koperta niestety odpada, bo nie wiem czy dziecko cokolwiek by z tego miało 😔
Też w tym roku mam komunie chrześniaka, razem z chrzestnym kupiliśmy: fotel gamingowy, zegarek, hulajnogę elektryczna i Biblię. Nie znam zasad kto powinien co kupić, ale najlepiej pogadać też właśnie z chezestnym, aby prezenty się przypadkiem nie zdublowaly.Bambi92 lubi tę wiadomość
-
Beezi wrote:Dzięki dziewczyny, że wierzyłyście bardziej niż ja ❤️
Ja w sumie siknęłam, bo chciałam napić się winka do serialu 😅
Stawiam mimo wszystko na błąd w labie, nie uwierzę, że Facelle wychwycił betę na poziomie 0,5, a też wątpię, żeby w 3 dni nagle urosła do tych kilkudziesięciu, bo na taki mniej więcej poziom wskazuje test. Stary się ucieszył, że jednak nie wszystko stracone, na razie zamierzam sikać na testy, w środę może zrobię betę, ale zastanawiam się też czy jednak nie oprę się na testach, a betę zrobię jak już będzie większa. Trochę straciłam zaufanie do labu w tym momencie, a do innego zdążę iść dopiero w piątek rano. 🤷🏻♀️
Ewiwi, mam nadzieję, znowu była. 🍀 badałaś kiedykolwiek AMH?
MałaStokrotka, sikaj 🤞 Czekam pod kibelkiem 🤞wstać z rana do labu to dla mnie jak za karę
może po wizycie w maju zrobię, jak gin będzie chciał jakieś dodatkowe to razem trzepnę, bedzie lepszy pogląd.
Beezi lubi tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
@Bezi ale mogłabyś nie trzymac nas do środy... idż gdzie indziej zrób betę, bo my tutaj nerwicy dostaniemy*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
MałaStokrotka wrote:Lilka gratulacje ❤️
Ja mam dziewczyny zagwozdkę, generalnie czy w bezowu cyklach bolały was jajniki? Mnie na zmianę, raz jeden raz drugi. Ciągną niemiłosiernie i bolą. Kto wie, może coś się jednak wykluło i dodatkowo z obu 🙈 wiem że szanse raczej marne, ale kto mi zabroni pomarzyć ;p
Tak jajniki pobolewaly, pierwsi wrażliwe. Gdyby nie płaski wykres temperatury i monitoring, pewnie bym sobie ciążę wykręcała : ( -
Markotka wrote:Czy mogę prosić was bardziej doświadczone o opinię? To mój pierwszy cykl z testami owu (no dobra, drugi, ale poprzednio testy nic nie wykazały i słabo się wybarwiały, poza tym żadnych objawów więc obstawiam cykl bezowulacyjny albo po prostu dziwny 🤪)
Załączam screena z premom:
https://ibb.co/nmSh9ZF
Myślicie że pik był pomiędzy sobota wieczór/niedziela rano? Przerwa w testowaniu powyżej 24h ze względów „logistycznych” 🥴W niedzielę było trochę płodnego śluzu i pobolewanie brzucha, nigdy nie wiem czy to są objawy przed czy w trakcie owulacji 😄
Pok był pewnie wczoraj rano, działajcie 🔥 -
Kasia111 wrote:Balbina28 hahaha ❤️ love it
Lilka 🥰❤️!! Super, gratulacje!!!
Markotka też mnie to zastanawia, może dziewczyny, które miały monitoring mogą powiedzieć- jak bolał Was jajnik to owu była tego samego dnia?
Mnie jajniki chyba najbardziej bolą przed owulacją i dzień po. Jest to troszkę mylące, dlatego nie sugeruję się bólem jajników a wykresem temperatury. -
Ewiwi, SzuumFal, ELka, malutka203, Lipcowa, Angi90 , Beezi lubią tę wiadomość
-
Ewiwi wrote:@Rozzzi do dzieła
Angi90 lubi tę wiadomość
-
Martwi mnie tylko to ze, nie mam typowo płodnego śluzu tylko taki wodnisty, w środku wilgotno. No ale jajcor pobolewa co jakis czas 🫢 rano piersi jeszcze bolały po południu już nic.