Entliczek pentliczek kwietniowy króliczek 🐰 zapłodnił jajeczko🥚 będzie dzieciąteczko🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
SandraH.97 wrote:Jestem już po badaniu, w życiu nie spotkałam takiej miłej lekarki, mówiła do mnie z taką czułością, nazywała mnie dzieciatkiem i skarbem...😅 na razie dalej nic nie widać, mam zostać naczczo aż oznacza mi znowu betę, w razie jakiś niepokojących objawow mam od razu wszystko zgłaszać...
W życiu nie spotkałam tak miłej Pani Doktor...jak jej powiedziałam że to 2 CP to patrzyła na mnie z takim smutkiem i była w szoku, ze to znowu...
Cudownie, że trafiłaś na tak tak ciepłą lekarkę. To ważne, żeby czuć się zaopiekowaną
SandraH.97, Orangeee lubią tę wiadomość
-
WonderWoman wrote:Odnośnie bólu podczas stosunku, czy myślałaś o wizycie u Fizjo uroginekologicznej?
Nie byłam, ale może się nad tym zastanowię.. 🤔
Mnie nie w każdej pozycji boli. Mam tyłozgięcie macicy wiec podobno to też może mieć na to mały wpływWonderWoman lubi tę wiadomość
-
SandraH.97 wrote:Jestem już przyjęta na oddział, czekam aż jakiś lekarz mnie zbada 😅
Trzymam kciuki kochana, żeby wszystko szybko było dobrze ❤️SandraH.97 lubi tę wiadomość
-
Sandra to dobrze, że czujesz się zaopiekowana ❤️ jak to niewiele trzeba żeby pomóc człowiekowi w trudnych momentach ❤️ obyś jak najszybciej wiedziała na czym stoisz.
SandraH.97 lubi tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
Sandra, myślami cały czas z Tobą
Super, że masz taką pomoc w szpitalu widzisz, to będzie dobry dzień!
Jesteśmy tu dla Ciebie
dawaj znać na bieżąco, bo się martwię moja 'wirtualna siostro z 2 kreseczkami w tym samym czasie' 🤞🙏🍀💖SandraH.97 lubi tę wiadomość
12.2021r - 💒
11.2022r - początek starań o pierwsze 👶
03. 2023 - CB 4t 💔
29.05.2023 - ⏸️ (naturalny cykl) 🙏🍀🤞💕
30.05.2023 - Beta HCG - 305,8 🙏🍀💖
6.06.2023 - Beta HCG - 5071,6 🙏🍀💖🌞🤞
14.06.2023 - Kruszynka z serduszkiem ❤️🙏🍀🤞☀️😍
07.07.2023 - 3,41 cm maluszka 😍❤️🤞🍀🙏☀️❤️
20.09.2023 - połówkowe, 451 g chłopczyka, niskie ryzyka ❤️🍀🙏
17.11.2023 - 3 prenatalne ♥️🤞🍀☀️🥰 1600 g Skarba 🩵♥️
[/url] -
San, przemyśl wizytę u fizjo, podobno może zdziałać cuda. 🤞🍀 Wpisałam też tę biel, ale pamiętaj, że 10dpo to mimo wszystko jeszcze wcześnie, zdarzało się tutaj, że cienie wychodziły dopiero 13dpo.
M94, Kasia, tulę za biele, ale póki nie ma 🐒 piłka w grze 🤞
Bambi, co to PCT? Mam nadzieję, że nowy lekarz spojrzy świeżym okiem i pomoże lepiej niż ten obecny. ❤️✊
Moonflower, mam nadzieję, że jednak organizm utrzyma tryb ładnych cykli...
Sandra ❤️ Trzymaj się ❤️
Emka, a co z tymi klinikami w Kato? Zrezygnowałaś całkowicie czy szukasz jeszcze alternatyw?
Malutka, Saya tulę za 🐒, ale mam nadzieję, że dzisiaj pierwszy dzień Waszej ciąży i końcówka kwietnia przyniesie ⏸️ ✊
Rozzzi, z wyborem gina to też jest tak, że nie każdy się we wszystkim specjalizuje. Np moja gin od razu powiedziała, że ona ani stymulacjami ani innymi z niepłodności się nie zajmuje, nie powiedziała mi nawet jakie badania mogę zrobić, więc od razu zmieniłam na kogoś, kto taki temat ogarnia.
Mainylife, testowałaś?
Pauli, z reguły faza lutealna, czyli po owu trwa 14 dni, ale czasami krócej, a czasami dłużej, u mnie np. to jakieś 16-17 dni.
Domi, macie wyniki badania nasienia? Daj znać jak wyszło
Aśka, cześć, rozgość się i opowiedz coś o sobie
Mala_osska, trochę słabe podejście, w trakcie stymulacji pasowałoby sprawdzić czy nie ma większej ilości pęcherzyków, a testy owu Ci tego nie powiedzą... Proga robisz ok. 8 dni po piku, czyli 7dpo jeśli chcesz sprawdzić czy owu była i pęcherzyk pękł.
Miłego piątku! ☀️
SandraH.97, malutka203, M94, Aśka lubią tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
WonderWoman wrote:Również witam w PIĄTEK😏
Moj organizm jest tak leniwy jak ja sama jeśli chodzi o robotę. 12dc a płodnego śluzu ani widu ani słychu. 🧐
Oooo idziemy łeb w łeb i u mnie też płodny śluz gdzieś się schował 🤷♀️🙈😁12.2021r - 💒
11.2022r - początek starań o pierwsze 👶
03. 2023 - CB 4t 💔
29.05.2023 - ⏸️ (naturalny cykl) 🙏🍀🤞💕
30.05.2023 - Beta HCG - 305,8 🙏🍀💖
6.06.2023 - Beta HCG - 5071,6 🙏🍀💖🌞🤞
14.06.2023 - Kruszynka z serduszkiem ❤️🙏🍀🤞☀️😍
07.07.2023 - 3,41 cm maluszka 😍❤️🤞🍀🙏☀️❤️
20.09.2023 - połówkowe, 451 g chłopczyka, niskie ryzyka ❤️🍀🙏
17.11.2023 - 3 prenatalne ♥️🤞🍀☀️🥰 1600 g Skarba 🩵♥️
[/url] -
Paucia wrote:Sandra, myślami cały czas z Tobą
Super, że masz taką pomoc w szpitalu widzisz, to będzie dobry dzień!
Jesteśmy tu dla Ciebie
dawaj znać na bieżąco, bo się martwię moja 'wirtualna siostro z 2 kreseczkami w tym samym czasie' 🤞🙏🍀💖
Jesteś przekochana ❤️Paucia lubi tę wiadomość
Ona👱♀️ 26
AMH 2.0
-Witamina D
-Kwas foliowy
-Inozytol
-Euthyrox 75
-NAC
-KoenzymQ10
-Resveratrol
-Probiotyk OmniBiotic10
On🧔 27
-Witamina D, C,E
-Kwas foliowy
-L-karnityna
-Resveratrol
-Koenzym Q10
Starania o pierwszego 👶 od 12.2021
05.05.2022-->II niestety CP w jajowodzie, poronienie trąbkowe...💔
maj-->lipiec przerwa w staraniach, czekanie na HSG
29.07.2022-->HSG, oba jajowody drożne, wszystko okej, lekarz daje zielone światło
03.2023-->kolejna CP💔, metotreksat, teoretycznie podziałał beta spadała ale jajowód nie wytrzymał, kilka dni po wyjściu ze szpitala krwotok wewnetrzny i usunięcie lewego jajowodu...
19. 04. 2024--> pierwsza wizyta u M.P.
Czerwiec 2024--> histeroskopia, wycięcie zrostów (adenomioza)
23.08.2024--> początek 1 stymulacji 😍1 procedura IVF--> 0 blastocyst💔
21.11.2024-->początek 2 stymulacji ❤️ -
san95 wrote:Mój ma takie samo podejście…. ilekroć byłam i mówiłam, że czuje jakiś dyskomfort, że chyba infekcja to on nic nie widzi i tyle. To samo ze zgłoszeniami bólu podczas stosunku „taka Pani uroda” słyszałam to od każdego ginekologa… 🙄
Pewnie się obraził, bo znając życie ma profity z tego kiedy z jego polecenia ludzie idą to tej kliniki..
Może faktycznie inny ginekolog lepiej podejdzie do sprawy.. i powie coś więcej.
U mnie w mieście chyba nie ma już takich dobrych lekarzy. Myślałam, że u takiego byłam, a okazało się później, że kilka kobiet które u niego były wyładowały w szpitalu z zagrożeniem życia dziecka i swojego, bo nie wykrywał na usg nic … po prostu olewał.
Ja proponuje zrobić posiew i będzie wiadomo lekarz u mnie tez nic nie widział i dawał od tak leki na grzybice i tym samym wyjałowił organizm, bo to nie była infekcja grzybica.👩🏼❤️💋👨🏼 31.12.2014r.
💒 2020r.
👱🏻♀️
Endometrioza III stopnia ❌
21.10.2023- 26.01.2023 ureaplasma ✅
31.01.2023r. Hycosy i biopsja endometrium- jajowody drożne, ✅zapalenie endometrium ❌
Hormony ✅
🧔♂️30
badanie nasienia✅
07.05.2023r. ⏸️🙊
08.05.2023r. Beta 789 mlU/ml
10.05.2023r. Beta 1717 mIU/ml
25.12.2023r. Olcia, Nasz Świąteczny Cud 🎄✨
-
san95 wrote:Nie byłam, ale może się nad tym zastanowię.. 🤔
Mnie nie w każdej pozycji boli. Mam tyłozgięcie macicy wiec podobno to też może mieć na to mały wpływ
Polecam fizjouroginekolog tez mam tylozgiecie ale tez okropnie spiete dno miednicy wiec to tez może być przyczyna👩🏼❤️💋👨🏼 31.12.2014r.
💒 2020r.
👱🏻♀️
31.01.2023r. Hycosy i biopsja endometrium- jajowody drożne, ✅zapalenie endometrium ❌
Hormony ✅
🧔♂️30
badanie nasienia✅
07.05.2023r. ⏸️🙊
-
SandraH.97 wrote:Jestem już po badaniu, w życiu nie spotkałam takiej miłej lekarki, mówiła do mnie z taką czułością, nazywała mnie dzieciatkiem i skarbem...😅 na razie dalej nic nie widać, mam zostać naczczo aż oznacza mi znowu betę, w razie jakiś niepokojących objawow mam od razu wszystko zgłaszać...
W życiu nie spotkałam tak miłej Pani Doktor...jak jej powiedziałam że to 2 CP to patrzyła na mnie z takim smutkiem i była w szoku, ze to znowu...
Sandra, kciuki za ten pobyt w szpitalu. Oby jak najszybciej się wszystko wyjaśniło i mogła wrócić do domu ❤️ ale cudownie słyszeć, że masz tam tak wspaniałą opiekę 😊myślami jestem z tobą, trzymaj się, kochana ❤️SandraH.97 lubi tę wiadomość
-
Beezi wrote:San, przemyśl wizytę u fizjo, podobno może zdziałać cuda. 🤞🍀 Wpisałam też tę biel, ale pamiętaj, że 10dpo to mimo wszystko jeszcze wcześnie, zdarzało się tutaj, że cienie wychodziły dopiero 13dpo.
Bambi, co to PCT? Mam nadzieję, że nowy lekarz spojrzy świeżym okiem i pomoże lepiej niż ten obecny. ❤️✊
Sandra ❤️ Trzymaj się ❤️
Emka, a co z tymi klinikami w Kato? Zrezygnowałaś całkowicie czy szukasz jeszcze alternatyw?
Malutka, Saya tulę za 🐒, ale mam nadzieję, że dzisiaj pierwszy dzień Waszej ciąży i końcówka kwietnia przyniesie ⏸️ ✊
Rozzzi, z wyborem gina to też jest tak, że nie każdy się we wszystkim specjalizuje. Np moja gin od razu powiedziała, że ona ani stymulacjami ani innymi z niepłodności się nie zajmuje, nie powiedziała mi nawet jakie badania mogę zrobić, więc od razu zmieniłam na kogoś, kto taki temat ogarnia.
Mainylife, testowałaś?
Pauli, z reguły faza lutealna, czyli po owu trwa 14 dni, ale czasami krócej, a czasami dłużej, u mnie np. to jakieś 16-17 dni.
Mala_osska, trochę słabe podejście, w trakcie stymulacji pasowałoby sprawdzić czy nie ma większej ilości pęcherzyków, a testy owu Ci tego nie powiedzą... Proga robisz ok. 8 dni po piku, czyli 7dpo jeśli chcesz sprawdzić czy owu była i pęcherzyk pękł.
Miłego piątku! ☀️
Przemyśle na pewno, poszukam kogoś dobrego w moim mieście. Wiem wiem.. czekam do 🐒 jak nie przyjdzie to jeszcze jeden test zrobie. Chociaż zaczęłam plamić na brązowo wczoraj, a to zawsze zwiastun 🐒. Z tym, że plamienie trwa chwile zaraz przychodzi, a nadal nic tylko małe plamki.
Również miłego piątku 🥰
-
Beezi wrote:San, przemyśl wizytę u fizjo, podobno może zdziałać cuda. 🤞🍀 Wpisałam też tę biel, ale pamiętaj, że 10dpo to mimo wszystko jeszcze wcześnie, zdarzało się tutaj, że cienie wychodziły dopiero 13dpo.
Sandra ❤️ Trzymaj się ❤️
Mainylife, testowałaś?
Miłego piątku! ☀️
Właśnie do tej co chodziłam dotychczas to zajmuje się stymulacją itp. Wiec wiedziałam ze się zna na rzeczy, no ale wyszło jak wyszło.
Teraz znalazłam gina co specjalizuje się w pcos i niepłodności wiec mam nadzieje ze podejmie się stymulacji czy coś. Jak nie to będę szukać dalej 🤷♀️ -
Dziewczyny, ja już po podglądzie. Wszystko się pięknie wchłonęło/popękało, także od jutra ruszamy z aromkiem 💪💪💪 i jeszcze na Wielki Piątek moja ginka mnie wcisnęła na monit w 9 dc 😊
Lipcowa, Niaha, Paucia, Angi90 , Emka06, MałaStokrotka, Beezi lubią tę wiadomość
-
Sandra ❤️ Trzymaj się ❤️
Mainylife, testowałaś?
Miłego piątku! ☀️
Testowałam ale biel i może to lepiej bo chcę ogarnąć tą zniszczoną florę bakteryjną. Jeszcze 🐒 brak ale chyba endometrioza mnie dojechała skurcze okropne, nie wiem czy dodatkowo nie przerzuciła się na jelita bo nolą okropnie i nie mogę się wyprostować.👩🏼❤️💋👨🏼 31.12.2014r.
💒 2020r.
👱🏻♀️
Hormony ✅
🧔♂️30
badanie nasienia✅
07.05.2023r. ⏸️🙊
-
Rozzzzi wrote:Właśnie do tej co chodziłam dotychczas to zajmuje się stymulacją itp. Wiec wiedziałam ze się zna na rzeczy, no ale wyszło jak wyszło.
Teraz znalazłam gina co specjalizuje się w pcos i niepłodności wiec mam nadzieje ze podejmie się stymulacji czy coś. Jak nie to będę szukać dalej 🤷♀️
To kciuki, żeby ten się trochę bardziej przyłożył 😊 na kiedy masz wizytę? Zapisałaś się już? 🙂 -
malutka203 wrote:Dziewczyny, ja już po podglądzie. Wszystko się pięknie wchłonęło/popękało, także od jutra ruszamy z aromkiem 💪💪💪 i jeszcze na Wielki Piątek moja ginka mnie wcisnęła na monit w 9 dc 😊
To super, cieszę się ❤️malutka203 lubi tę wiadomość
-
malutka203 wrote:To kciuki, żeby ten się trochę bardziej przyłożył 😊 na kiedy masz wizytę? Zapisałaś się już? 🙂
Właśnie szukam terminu 😁 -
Jak tam dziewczyny gotowe na kwiecień? 🐣
Już nie mogę doczekać się tych nowych brzuszków 🥰 Mąż dzisiaj wraca z poligonu, covid powoli ustępuje ale doszła biegunka 🤭 jedynym słowem przesrane 😅 ale grunt, że nie będę już sama i będę mogła trochę poużalać się nad swoim stanem ☺️ 🤣 macie jakieś super sprawdzone przepisy na dania na Wielkanoc? ☺️ Ja mam wrażenie, że co roku robię to samo 🤭🧐
M94, WonderWoman, rozalaa, Beezi, Spencer lubią tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖