Entliczek pentliczek kwietniowy króliczek 🐰 zapłodnił jajeczko🥚 będzie dzieciąteczko🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Malutka, nie, na razie wystarczają mi testy, betę może zrobię przed wizytą. Ale ogólnie zaraziłam się do tego badania i póki co testy plus objawy mówią mi, że jestem w ciąży, więc nie mam potrzeby się kłuć i stresować wynikiem.
malutka203, Rica lubią tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
Beezi, ja zrobiłam tylko raz betę i też już nie powtarzałam nawet.
Dzisiaj chyba hobbystycznie siknę sobie jeszcze na Pinka, bo ostatnio ładnie się wybarwiał, ale dziś powinien być już na Pinku piczor 😂 Sprawdzę 😁
San, ja niestety nic nie widzę 😞 Ale jest wcześnie 🤞🏽Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2023, 11:52
15.12.2023 - Liwia 🌸 -
Lilka1298 wrote:Beezi, ja zrobiłam tylko raz betę i też już nie powtarzałam nawet.
Dzisiaj chyba hobbystycznie siknę sobie jeszcze na Pinka, bo ostatnio ładnie się wybarwiał, ale dziś powinien być już na Pinku piczor 😂 Sprawdzę 😁
San, ja niestety nic nie widzę 😞 Ale jest wcześnie 🤞🏽
Ja zdroworozsądkowo tez nic nie widzę, ale tak jak mówię oczy płatają czasem figle 🤣 teraz dopiero w dniu 🐒 jak nie przyjdzie to sikne sobie -
san95, ale coś tam przebija delikatnie. Widzę to nawet bez jakiegoś powiększania zdjęcia.83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️ (AMH 0,95)
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
-> cienkie endo, brak możliwości transferu -
alauda wrote:san95, ale coś tam przebija delikatnie. Widzę to nawet bez jakiegoś powiększania zdjęcia.MałaStokrotka wrote:No to dziewczyny już sama nie wiem co myśleć 🤭 pocieszacie mnie że nie mam zwidów i z głową jeszcze w miarę ok.
Beezi extra kreseczki ❤️🥰
San coś jakby widać 🤞
Ja niby jak się wpatruje to tez, ale nie jestem pewna czy to nie zwidy.. Może jutro rano powtórzę 🙈
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam właśnie od lekarza....mamy dwa piękne pęcherzyki po 20 i 21mm . Jak to Pani doktor powiedziała "Idealne na bliźniaki:D" i dała zielone światło
MerryCherry, Lilka1298, Magdaalena91, san95, malutka203, MałaStokrotka, alauda, WonderWoman, Niaha, Beezi, Rica, Domi94, ELka, Natalia13, Kasia111, .aś., Anett93 lubią tę wiadomość
-
Potrzebuje jeszcze pomocy...w powiadomieniach wyświetla mi, że ktoś coś polubił z moich postów bądź odpisał. Ale jak mam przejść do tego forum ? Może mi ktoś podpowie jak łatwiej ?
Ja wchodzę na powiadomienie, na osobę która np. polubiła mój post i wtedy na jej grupy do których należy i odnajduje wątek...czy jest jakiś łatwiejszy sposób? Z góry dzięki za pomoc ♥ -
MerryCherry wrote:@San, ja bym już leciała po więcej testów i sikala jeszcze dziś. Ale kochana,rób tak jak czujesz ❤️
Nie wiem czy jest sens po 2 kawach i butelce wody 🤔 No i nie mam jak po facellki iść, bo palił się market koło mnie w którym jest rossman i nie wejdę do niego 🥲 -
Beezi wrote:Malutka, nie, na razie wystarczają mi testy, betę może zrobię przed wizytą. Ale ogólnie zaraziłam się do tego badania i póki co testy plus objawy mówią mi, że jestem w ciąży, więc nie mam potrzeby się kłuć i stresować wynikiem.
Ja też na razie olałam betę, pójdę po majówce, bo nie chcę się niepotrzebnie stresować na razie. Zresztą i tak niewiele mogłabym zrobić na tym etapie. Zaopatrzona w proga jestem, to najważniejsze 🙂Paucia, MerryCherry, Beezi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysan95 wrote:Nie wiem czy jest sens po 2 kawach i butelce wody 🤔 No i nie mam jak po facellki iść, bo palił się market koło mnie w którym jest rossman i nie wejdę do niego 🥲
Beezi lubi tę wiadomość
-
Ki urde dziewczyny widzę jakieś cienie oby to było to. Trzymajcie za mnie kciuki jak wstanę jutro to idę na proga
alauda, MałaStokrotka, malutka203, Rica, ELka lubią tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
MerryCherry wrote:Ło matko ! 😅. To znak, musisz poczekać z testowaniem do jutra 😂
Dokładnie 😂 jutro mam wolne wstanę sobie rano, siknę i zobaczymy czy coś się wykluje. Chyba, że spróbuje na super czułym pinku, ale nawet jeśli to chyba za wcześnie, żeby się wybarwił 😅MerryCherry lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny