Entliczek pentliczek kwietniowy króliczek 🐰 zapłodnił jajeczko🥚 będzie dzieciąteczko🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyELka wrote:Może masz dłuższe cykle niż 28 dni? Może owu będzie później?
Edit. A lekarz coś mówił, że nie widzi perzerzyka dominującego?
-
MP25 wrote:
Ja jeszcze bety nie robiłam, a też chcę się dzisiaj umawiać do gina 😂 ale to dlatego, że w majówkę będzie się pewnie ciężko dodzwonić, a muszę się wcisnąć w tygodniu po majówce, bo zapasy proga mam tylko na dwa tygodnie. Powtarzałam dzisiaj test, kreseczki nadal są, może odrobinę ciemniejsze, więc chyba jednak ciąża 🥹❤️
Trzymam kciuki za twój przyrost 🤞😊MP25 lubi tę wiadomość
-
Beezi wrote:My to obydwoje jesteśmy dość powściągliwi w emocjach, raczej zero łez szczęścia itp, tym bardziej po tej ujemnej becie. Najpierw stwierdził, że może faktycznie coś jest na rzeczy, teraz powoli obydwoje zaczynamy w to wierzyć i mamy nadzieję, że będzie dobrze. Chociaż Stary to już by najchętniej wszystkim powiedział, że "chyba jestem w ciąży" 😂
A u mnie mąż wciąż nie wie 😂 Bo dalej w delegacji 😂😂😂15.12.2023 - Liwia 🌸 -
ELka wrote:Jak test wysechl to pojawił się cień ale jest on raczej szary więc to pewnie oszukaniec 🤭
https://ibb.co/FBNJJbL
Wklejam ale raczej nic nie zobaczycie bo ciężko było złapać.
Poproszę o kciuki 🤞 ❤️
Ja tam widzę 😅 trzymam kciuki, żeby pięknie ciemniało na dniach 🤞😊ELka lubi tę wiadomość
-
Kochana, testuj dalej, wygląda optymistycznie 🥰🤞 -
Beezi wrote:Dzella, czyli jakieś postępy są, skoro plamienia zniknęły. Mam nadzieję, że to zaraz da efekty 🤞🍀 Bardzo trzymam za Ciebie kciuki ✊
Kamsi, Niaha, Ewiwi, Elka czekam pod kibelkami 🤞
MałaStokrotka, pod Twoim też jeśli się zdecydujesz 🤞
U mnie biel, jeśli jutro nic nie zobaczę, to już pewnie stracę nadzieję. Zobaczymy 😞 -
Nie wygląda to na kreski testowe. Ja bym poleciała na betę na Twim miejscuMiczka lubi tę wiadomość
83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️ (AMH 0,95)
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
-> cienkie endo, brak możliwości transferu -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2023, 11:32
malutka203, Paucia, WonderWoman, Niaha, Lilka1298, justme, Magdaalena91, Niemampomyslunanick, Ancalime, alauda, bialy_wilczek, MałaStokrotka, ChocoMonster, Avelinee, Angelika95, Zosis, Emka06, ELka lubią tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
MałaStokrotka wrote:
Coś jakby się przebija 🤔MałaStokrotka lubi tę wiadomość
-
Tej ostatni to wiadomo, że mocz już rozwodniony, no ale widać! 😍 nie chcesz iść na betę? -
Lilka, u mnie też na razie bez takich rewelacji. W ogóle jakoś mało objawów mam, nawet cycki przestają boleć 😕 ale nie nakręcam się, bo to nie musi nic oznaczać. Jedyne co to wczoraj pod wieczór plecy mnie napierdzielały, aż nie wiedziałam, jak mam siedzieć 🙂
Beezi, przepiękne kreseczki, pięknie ciemnieją 😍 u mnie też jakoś 14/15 dpo 🙂 przypomnij mi, bo nie pamiętam, powtarzałaś betę po tym fałszywym wyniku? -
MałaStokrotka wrote:
Widać cień i to różowy 🤩MałaStokrotka lubi tę wiadomość