Entliczek pentliczek kwietniowy króliczek 🐰 zapłodnił jajeczko🥚 będzie dzieciąteczko🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Karina, ja bym chyba obserwowała co się będzie działo, zawsze możesz zaznaczyć wstecz. A jak niewielkie ilości to nie wiadomo czy 🐒 czy implantacja czy plamienie 🤷🏻♀️
Paucia, Karina lubią tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
Lilka, dawaj znać jutro jak u Ciebie, ja trzymam kciuki, żeby jednak Kropek walczył i beta była ładna ✊🍀 Martwię się o Ciebie ❤️
Sandra, mam nadzieję, że jutro w końcu będzie wiadomo coś więcej 💔 Jesteś bardzo silna, mam nadzieję, że to ostatnia taka sytuacja i IVF przyniesie Wam zdrową ciążę w odpowiednim miejscu. ❤️SandraH.97 lubi tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
MTHFR hetero
PAI homo -
Hej dziewczyny 👋🏻
Zobaczcie jaki motywator na dzisiaj mi się wyświetlił na insta 🌸
Ciężko wdrożyć w życie, ale co innego nam zostało jak działać i mocno wierzyć🍀Paucia, Lipcowa, Niemampomyslunanick, Niezapominajka95, malutka203, Anett93, Wioleta91, Beezi, Putka2022, Evondita82 lubią tę wiadomość
Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.” -
Beezi wrote:Niaha, tulę ❤️ Na jakim etapie badań jesteście? Bo kiedyś pisałaś, że po biochemie masz zacząć grzebać w immunologi? Dobrze kojarzę?
Mala_osska, raczej wątpię, że przegapiłaś pik, testy na początku mogą ciemnieć i jaśnieć, ale jak będą wyraźnie ciemniejsze to na pewno zauważysz. Chociaż jeśli miałaś problem z pękaniem, to może też być tak, że masz duże wahania albo niski poziom LH i wtedy może Ci być trudno wyłapać. Testuj dalej i dawaj znać, pamiętaj też, że następnego dnia test jest ciemniejszy, bo wysycha. 🤞
Zosis, trzymam kciuki ✊
Moonflower, było kilka dziewczyn na marcowym, u których zaskoczyło z ❤️ 3 dni przed, więc oczywiście, że nic straconego 🤞🍀
Chodzi o to, że dopiero od wczoraj wieczora robię testy, i że może pik był dzień wcześniej czy coś... Z objawów to czuję trochę jajnik lewy i prawy,w tym cyklu jak nigdy (ale może to moja psychika)🙄
Od dzisiaj zaczęłam robić zdjęcia żeby porównać. Wczorajszy odrazu zaznaczyłam negatywny. Widzę tutaj na forum, jakie dziewczyny pokazują mocne te kreski. -
Beezi wrote:Niaha, tulę ❤️ Na jakim etapie badań jesteście? Bo kiedyś pisałaś, że po biochemie masz zacząć grzebać w immunologi? Dobrze kojarzę?
Już byłam na jednej wizycie u immunolożki. Mam jeszcze wykonać kilka badań i do niej wrócić i dopiero wtedy ona zadecyduje co dalej.
Powoli do przodu 👍Emka06, Beezi lubią tę wiadomość
-
Justyna765 wrote:Hejka, dziewczyny które mają PCOS jaka suplementacja bierzecie ?
Metformina, a od dwóch cykli dodatkowo wiesiołek, Inofem i NAC. No i ze standardów witamina D, Femibion 0 🙂 -
mala_osska wrote:Gdybym ja zobaczyła u siebie chociaż jeden pęcherzyk bez stymulacji to byłabym przeszczęśliwa 😍
I raczej na pewno nie brałabym żadnych lekarstw na stymulację. Jak czytalam ulotkę od aromka albo Lametta to byłam przerażona 😱
Ja tak samo, naturalna owulka to marzenie 🤷♀️ też czytałam z przerażeniem te ulotki, ale jestem po dwóch dniach z aromkiem i nic mi nie jest 😁 -
Dzień dobry dziewczynki w ten piękny, śnieżny dzień 😆
U mnie za oknem zima, ciekawe kiedy się doczekamy wiosny...
Miłego dnia ❤Beezi, Rica, Evondita82 lubią tę wiadomość
01.12 👫
06.22 💒
11.22 poronienie samoistne 8/9 tydz. 💔
03.23 rozpoczęcie starań o 🌈 dzidzię
04.23 cb 💔
06.23 ⏸💙
👩30 👨32 -
Mala_osska, myślę, że nie przegapiłaś, owu w 8 DC to bardzo wcześnie, a jak wcześniej zastrzyki miałaś zwykle w 13-15dniu to testuj dalej. 🤞
Niaha, dawaj znać jak wyniki badań. ✊
Niesia, wyszukiwanie objawów czas start 😅
Avelinee, czekam również z niecierpliwością. Tym bardziej, że miałam dzisiaj myć okna 😂
Miłego dnia, czekamy na dobre wiadomości ❤️🍀31 & 31
12.2023 🩵
MTHFR hetero
PAI homo -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny Powodzenia wszystkim trzymam kciuki
U mnie dzisiaj 30 dc, okresu brak, myślałam, że to cykl bezowulacyjny, ale wczoraj około 14 zrobiłam test owulacyjny. Efekt i mierzenie temperatury zamieszczam poniżej.
https://ibb.co/RStxCSQ
https://ibb.co/dgq5YHT
Chyba spodziewam się owulacji dziś. Co sądzicie?
Czyli jutro temperatura powinna skoczyć? -
nick nieaktualny
-
Beezi wrote:Mala_osska, myślę, że nie przegapiłaś, owu w 8 DC to bardzo wcześnie, a jak wcześniej zastrzyki miałaś zwykle w 13-15dniu to testuj dalej. 🤞
Niaha, dawaj znać jak wyniki badań. ✊
Niesia, wyszukiwanie objawów czas start 😅
Avelinee, czekam również z niecierpliwością. Tym bardziej, że miałam dzisiaj myć okna 😂
Miłego dnia, czekamy na dobre wiadomości ❤️🍀Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Niesia90 wrote:Tylko jedyne objawy jakie mogę wyszukiwać to okresowe 🤣 Maryją nie jestem więc cudu nie zaznam 🤣
M94, Evondita82 lubią tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Przywitała mnie dzisiaj 🐒.
Wg. Apki 10dpo przypada mi 27.04 więc poproszę o wpisanie mnie na tę datę : )
W tym cyklu odpuszczam sobie regularne mierzenie temperatury jak i testy owulacyjne dlatego, że owulka i tak przypada mi na wyjazd, a w tym czasie ciężko będzie mi to wszystko ogarniać.
-
Staraczka, pamiętaj, że pik może być też przed 🐒, ale mam nadzieję, że to jednak owu. 🤞 mierz temperaturę, teraz nie da się powiedzieć co i jak, ale jeśli owu będzie to zaraz temperatura powinna odbić. 🤞🍀
Niesia, wiem, wiem, dlatego trochę się śmieję z tego co potrafi głowa 😉
Niaha, tulę ❤️ I trzymam kciuki ✊31 & 31
12.2023 🩵
MTHFR hetero
PAI homo -
Witam w poniedziałek 🖐️ u mnie dziś piękne słońce i -2 na zewnątrz 😅
Właśnie sobie uświadomiłam , że nie mam nic przygotowanego na święta, więc usiadłam z kawą i myślę od czego zacząć . Powiedzcie proszę , że nie jestem jedyną 😅
Ps. Owulka była w sobotę, melduje , że podzialane, czekamy co przyniosą kolejne dni 😉Beezi lubi tę wiadomość
💁 27
🧔 30
👶 2016
03.2023 💔 cb
Starania od listopada 2021 roku.
Suplementy :
Kwas foliowy, witamina D, witamina A+E, Selen, Cynk, witamina C, magnez. -
Pauli_00 wrote:Witam w poniedziałek 🖐️ u mnie dziś piękne słońce i -2 na zewnątrz 😅
Właśnie sobie uświadomiłam , że nie mam nic przygotowanego na święta, więc usiadłam z kawą i myślę od czego zacząć . Powiedzcie proszę , że nie jestem jedyną 😅
Ps. Owulka była w sobotę, melduje , że podzialane, czekamy co przyniosą kolejne dni 😉
trzymam kciuki 🤞u mnie teraz też czekanie 🥱Termin 06/07.25 🩷