Entliczek pentliczek kwietniowy króliczek 🐰 zapłodnił jajeczko🥚 będzie dzieciąteczko🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Izzy, bardzo mi przykro Paucia, Izzy, mocno trzymam za Was kciuki
A6, dracaena, Livka, dziękujemy za wiruski! Łapiemy i nie puszczamy Ale to niesamowite, te Wasze brzuszki to z moich pierwszych forumowych wątków 🥺
Niezła impreza się nam tu w kwietniu szykuje 😅🎉Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2023, 23:00
A-6, Paucia, Idawoll, Livka lubią tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
Dziewczyny a jak u was ze śluzem płodnym zalewa was? Bo ja to musiałam pogrzebać i na papierze coś było, sama nie wiedziałam czy to płodny czy nie.
Śluz miałam rozciągliwy tak na 2-3cm. Ale miesiąc temu to mnie zalewało..🫢
Edit: jednorazowo tez miałam taka galaretkę przejrzystą zbitą, nie wiem co to było 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2023, 23:06
-
Rozzzi, u mnie zawsze kiepsko z płodnym śluzem, krótko, bo 1-2 dni i małe ilości. Nie poprawiło się po NAC, nie zależy od tego ile piję. Ale jak już wyłapię to ewidentnie rozciągliwy do 5cm.
Rozzzzi lubi tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
MTHFR hetero
PAI homo -
Hello w kwietniowym! 🌸🌱🪴
Nałapałam wirusków z czterech stron, więc proszę o wpisanie mnie na testowanie 18.04. Będę wtedy bujać w obłokach albo strzelać prądem 😆
Beezi, przynieś mi szczęście.Beezi, Natosia, EwelinaNowa 😊 lubią tę wiadomość
🙋🏼♀️
AMH 2,2
regularne cykle, potwierdzone owulacje
jajowody drożne
hormony w 3 dc ✅
krzywe glukozowa i insulinowa ✅
histeroskopia, CD138 ✅
TSH 1,05 (Euthyrox)
🙋🏻♂️
teratozoospermia- morfologia 1% 👎🏻
pozostałe parametry wysoko ponad normy✅
fragmentacja ✅
posiewy✅
hormony ✅
brak żpn
Po 22cs:
02.2024 IVF 2x❄️
I FET 22.05.2024👎🏻
II FET 18.06.2024 ✨
6dpt ⏸️ betaHCG 24,7 mIU/ml, prog 25,2 ng/ml
8dpt betaHCG 89,9 mIU/ml, prog 29,2 ng/ml
10dpt betaHCG 248,3 mIU/ml, prog 31,7 ng/ml
27dpt zarodek z bijącym ❤️
niskie ryzyka, NIPT- dziewczynka 🌸🩰💕
-
Beezi wrote:Rozzzi, u mnie zawsze kiepsko z płodnym śluzem, krótko, bo 1-2 dni i małe ilości. Nie poprawiło się po NAC, nie zależy od tego ile piję. Ale jak już wyłapię to ewidentnie rozciągliwy do 5cm.
-
@Beezi ale ja jestem niemampomyslunanicK 😁, bo na coś tam jednak pomysł mam, a nie że zaraz na nic 😂.
Kasia111, Beezi, Emka06, Zosis, kwiatek100, Niaha, rozalaa, Biedronka@, Putka2022 lubią tę wiadomość
👩32 &🧔38
03 grudnia 2022 - ⏸️
16 stycznia 2023 - 9t4d/7t4d - poronienie samoistne 💔
20 maja 2023 - ⏸️ - rośnij mój tęczowy Maluszku 🙏🌈
21 stycznia 2024 - Antosia już z nami 🩷 3410g, 54cm, 10/10pkt 🥹
Idziemy po rodzeństwo dla Tośki ❤️:
12 listopada 2024 - ⏸️
13 listopada 2024 - 11dpo - beta HCG 28 mIU/l 🍀, progesteron 15.70 ng/mL 😩
16 listopada 2024 - 14dpo - beta HCG 151.9 mIU/l 🤩 średni dwudniowy przyrost 203.6% 🥳, progesteron 32.21 ng/mL 🚀
23 listopada 2024 - 21dpo - beta HCG
3429,1 mIU/mL, średni dwudniowy przyrost 144% 🥰, progesteron 24,39 ng/mL 🤞
Pierwsza wizyta 04 grudnia ⏳🎁🎄
-
Lilka1298 wrote:Rozzzi, ja zazwyczaj mam tak, że dosłownie leci ze mnie woda.
Ale dziewczyny śluz rozciągliwy pojawia się tylko w dni płodne nie? Bo jak rozciągliwy śluz miałam to znaczy ze płodne były ale czy owulacja była to sie dopiero dowiem.. -
Łapcie już przed ostatnie wiruski 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠. Powodzenia kochane ❤️
Lilka1298, Paucia, malutka203, Amunicja, Emka06, siesiepy, Avelinee, Zosis, ELka, Niaha, rozalaa, Idawoll, Lipcowa, MarzycielkaMadzik, RinTinTin, Angi90 , Paprota9418, Anett93, EwelinaNowa 😊, Karina, MałaStokrotka, Putka2022, Evondita82, Ancalime lubią tę wiadomość
-
Powodzenia dziewczyny 🍀 i ja przesyłam wiruski 🦠🦠🦠🦠 niech się zapełniają brzuszki! ❤️
Lilka1298, Paucia, Beezi, malutka203, Emka06, Avelinee, Zosis, ELka, Niaha, rozalaa, Idawoll, Lipcowa, RinTinTin, Angi90 , czarneniebo, Anett93, EwelinaNowa 😊, Karina, MałaStokrotka, Putka2022, Evondita82, Ancalime lubią tę wiadomość
07.23 Misia 🩷👶 -
Ale super nazwa! 🌸
Jeśli się okaże że owulację będę mieć jutro (tak zakładam ) to myślę że testować będę w okolicy 9.04 - to będzie 11 dpo. Więc na razie proszę o wpisanie na wtedy, a jak temperatura sprowadzi mnie na ziemię i się okaże że owulki jutro nie będzie to będziemy zmieniać
Dziewczyny, ja od razu też wjadę z dziwnym pytaniem. Jak rozróżniacie śluz od wypływającego nasienia? Po wieczornym serduszkowaniu przez cały kolejny dzień ze mnie leci, muszę mieć wkładkę i nie jestem w stanie stwierdzić co jest moim śluzem a co nie do końca🤦🧐 helpBeezi lubi tę wiadomość
🧑 27
🧒 29
😺 6
Starania od 10.2022
03.2023 - cb
05.06.2023 - ⏸️ 34,05 🌸
07.06.2023 - 88,89 🐝
10.06.2023 - 476,18 🔥
13.06.2023 - 2119,98 💪
---
Letrox 5x50 + 2x75
Duphaston 2x1
-
Ewiwi wrote:Ja na testowanie się nie wpisuje bo byłby cud jak z owu trzy dni po seksie coś by wyszło. Wpisze się z małpą
U mnie owu tydzień po seksach, 14 dpo i tempka pięknie w górze 😆 -
Rozzzzi wrote:Podobno wiesiołek dobry na śluz… ciekawe trzeba sprawdzić 🧐😁
Mi pomógł i to bardzo, w tym cyklu dosłownie mnie zalewało 😃 ale tylko w dawce 6 tabletek na dobę, tak jak jest w dawkowaniu. Kiedyś brałam mniej, bo wydawało mi się to za dużo, i śluzu płodnego było brakRozzzzi lubi tę wiadomość
-
Niemampomyslunanick wrote:@Beezi ale ja jestem niemampomyslunanicK 😁, bo na coś tam jednak pomysł mam, a nie że zaraz na nic 😂.
Amunicja, mam nadzieję, że po tym HSG jajowody drożne i plemnik pojedzie autostradą prosto do jajeczka 🤞🍀
Rozzzi, podobno dobry, ale kilku dziewczynom namieszał mocno w cyklach, więc na razie nie chcę próbować...
Kwiatek, sprawdzasz przed ❤️, po niestety nie rozróżnisz... Podobno dopiero po ok. 36-48h od seksów to badanie śluzu jest miarodajne.Amunicja, kwiatek100, rozalaa lubią tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
MTHFR hetero
PAI homo -
Cześć wszystkim! 💐 Postanowiłam w tym miesiącu się odezwać. Ostatnie miesiące były ciężkie dla mnie, dużo się zmieniło, zapierdziel w pracy, brak czasu. Marcowy wątek starałam się podczytywać. W ostatnim czasie poszłam o krok do przodu i pierwszy raz zrobiłam sobie badania z pierwszej strony i prolaktyna wyszła mi podwyższona, reszta chyba wyszła ok. No i byłam u gina w zeszłym tygodniu i przepisał mi dostinex. Na usg wyszło, że mam torbiel 2,5 cm a myślałam,że coś z tego cyklu będzie a tu dupa przez to wszystko dostałam 🐒 o wiele wcześniej niż powinnam ale mam nadzieję,że tym razem się uda. Czekam na weekend i będziemy działać ze starym 😃 nie wiem kiedy owu i czy w ogóle będzie, więc Beezi możesz wpisać mnie na wolnego strzelca 😊
ELka, Beezi lubią tę wiadomość
Starania od 09.22
👩 27
niedoczynność tarczycy /euthyrox n125
💊 Pueria Uno, Wit.D3, inofem, kwas foliowy
Od 03.23 dostinex
👨 27
💊Fertilman
żel conceive plus -
Hejka ponownie w kolejnym wątku z kolejnym nowym miesiącem nadzieji 🤞🏻
Życzę nam wszystkim żeby ten kwiecień w końcu stał się dla nas owocnym 🙈, nie chce każdego miesiąca nienawidzić jak do tej pory 😂 chce ten kwiecień pokochać 🙏🏻
Poproszę o wpisanie mnie na 24.04 wypada 23/24 ale zapomniałam ze nie robię testu tylko będę robic betę ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2023, 01:08
ELka, Beezi lubią tę wiadomość
-
I plan na kwiecień dużo pracowac, zapisać się w końcu na fizjo i na rehabilitacje barku 😂 zająć czas ma maksa by nie myśleć, aaaa i nie kupować testów ciążowych tylko zrobić betę najpierw🙏🏻
Znowu pisząc to się rozczuliłam do telefonu myśląc o nas kobietki które tak pragniemy posiadać dziecko, jakie to wszystko niesprawiedliwe 😩 -
Beezi, proszę wpisz mnie na czwartek 6.04. 😈🔥
ELka, Beezi, rozalaa, Lipcowa, Claire, czarneniebo, Anett93, Biedronka@, EwelinaNowa 😊, Evondita82, Ancalime lubią tę wiadomość
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾7.2024 puste jajo płodowe + nierozwijający się pęcherzyk - IV stymulacja 💔💔
◾9-10.2024 prawdopodobnie brak owulacji który sama wykryłam mimo stymulacji
◾11-12.2024 walczę, stymulacje
♂️ 33
◾HBA 49%
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
🩺Rządowy Program leczenia niepłodności do końca 2024r. 🔚
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎