X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne femibion, pregna itp. Który suplement najlepszy przy staraniach?
Odpowiedz

femibion, pregna itp. Który suplement najlepszy przy staraniach?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Kamila1990 Nowa

Wysłany: 24 lipca 2018, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja podobnie jak exs zdecydowałam się na mame dha premium plus bo ma cały pakiet witamin i mineralów a właśnie zależało mi na tym, żeby nie musieć łykać kilku różnych tabletek tylko właśnie, żeby w jednej było wszystko co najważniejsze dla mojego dziecka

Kamila1990
  • Werka2408 Nowa

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi lekarz zalecił pregna start, do tego biorę olej z wiesiołka i magnez + witamina B6

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 1 września 2018, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bralam femifertil przed urodzeniem corek przez 3 mce

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Ivi86 Nowa

Wysłany: 4 kwietnia 2019, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ma któraś z Pań Femifertil na sprzedaż?

• Blanche Przyjaciółka

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaczęłam w tym cyklu brać Ovarin, poleciła mi go znajoma, która tak jak ja miała nieregularne cykle, zobaczę czy będzie jakaś różnica. Wcześniej brałam kwas foliowy z żelazem, vit B6 i vit D

28 lat, UK
    Listopadowa mama 2014
    Urodzę w 2020!🙂 - 5cs <3
  • LaBellePerle Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blanche wrote:
    Ja zaczęłam w tym cyklu brać Ovarin, poleciła mi go znajoma, która tak jak ja miała nieregularne cykle, zobaczę czy będzie jakaś różnica. Wcześniej brałam kwas foliowy z żelazem, vit B6 i vit D
    a ja zaczęłam pić Inofem
    Ovarin też jest chyba z izytolem?

Kokoszka lubi tę wiadomość

preg.png

17.04.2023 14:00 - Amelia, 4060g, 51 cm SN
    14.10.2021 13:54 - Oliwia, 4150g 53cm SN
    27.09.2020 0:55 - Wiktoria, 1150g, 36 cm CC

"Nie ma takiego cierpienia, którego miłość nie byłaby w stanie uleczyć"

9.10.2018 biochem.
    10.02.2019 18tc (*) Oliwia
    3.10.2019 20tc (*) Gabriela
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ