X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Filitra 10: An Effective Solution for ED
Odpowiedz

Filitra 10: An Effective Solution for ED

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kait Nowa

Wysłany: 11 kwietnia 2024, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Filitra 10[ https://medzpills.com/product/filitra-10-mg/ ] is a medication primarily used for the treatment of erectile dysfunction (ED), also known as impotence, in men. Filitra 10 contains vardenafil [ https://medzpills.com/vardenafil-information/ ] , an active ingredient that belongs to the class of phosphodiesterase type 5 (PDE5) inhibitors. The recommended dosage of Filitra 10 is typically one tablet (10 mg) taken orally as needed, approximately 30 to 60 minutes before anticipated physical activity. It can be taken with or without food, but high-fat meals may delay the onset of action. Filitra 10 may cause side effects in some individuals. Common side effects include headache, flushing, nasal congestion, dyspepsia, and back pain. These side effects are usually mild and transient. Before starting Filitra 10 or any ED medication, it's crucial to have a consultation with a healthcare provider.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2024, 06:33

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ