X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
Odpowiedz

GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izka ja mialam kiedys problem ze zgaga i maialam ja przez 2 miesiace non stop szczerze to juz sie do niej przyzwyczailam ;)

Okres sie rozkrecil ale chuj z tym!nastepny cykl jest nasz!ja wam to mowie kobietki!jak nie ten to nastepny i koniec kropka !!!musi tak byc NIE PODDAMY SIE I KONIEC!!!

izunia.mo.84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagoodko kochanie zaczelismy cykl tak samo :) moj 22 buuu ale damy rade :) Fajnie,ze razem zaczelismy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogole to jeblam tymi nalesnikami bo mi kur#@!$%%$^ nie wyszly :P pierwszy wygladal jak racuch hahahhaha :d a nastepne . . . masakra :P breja jak niewiem co :)
    Odmrazam schabowe i giciorek :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też za cholere nie wychodzą mi naleśniki ! ;x

izunia.mo.84, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    Izka ja mialam kiedys problem ze zgaga i maialam ja przez 2 miesiace non stop szczerze to juz sie do niej przyzwyczailam ;)

Okres sie rozkrecil ale chuj z tym!nastepny cykl jest nasz!ja wam to mowie kobietki!jak nie ten to nastepny i koniec kropka !!!musi tak byc NIE PODDAMY SIE I KONIEC!!!

a ja juz od dzis czekam z niecierpliwoscia az brzuch mnie boli ech...przed wczoraj pozno i wczoraj do wieczora testy pozytywne a dzis juz negatywne,troche moge odpuscic staremu haha serduszkowania ale zobaczymy co wyjdzie,znajac zycie znow sie rozczaruje i tyle z tego bedzie,ale coz trzeba dzialac dalej ,na 9 kwietnia mam wizytke,zobaczymy co moj gin powie ciekawego i czy jakies badanka zleci.Pospalam troszke od 11 do 13stej ale po obiedzie jeszcze gorzej chce mi sie spac i chyba sie poloze mojego pomolestuje heheh,a tematu zgagi nie poruszam dopoi jej dzis nie ma bo nie chce wywolac wilka z lasu,zawsze mam zgage od drugiej polowy cyklu ech...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sla.s wrote:

hahah mi tez kedys nie wychodzily ale teraz na szczescie wychodza piekne hehe chyba z wiekiem nabralam wprawy tylko bardzo rzadko robie bo nie mam komu

• JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izunia.mo.84 wrote:
    JagoodkaK wrote:
    moje kochanie dzwonilo, pytal czy zyje i ze przywiezie mi tort bezowy :))))

mniam mniam mniam mniam oddawaj ten tort i to juzzzzzzzzzzzz odddawaj ja Ci dam za to keksika i sernik z brzoskwinka

spoko moge sie podzielic :)

h84fkrhm4lz65cww.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    Jagoodko kochanie zaczelismy cykl tak samo :) moj 22 buuu ale damy rade :) Fajnie,ze razem zaczelismy :)

BASIU - DAMY RADĘ :*

h84fkrhm4lz65cww.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sla.s wrote:

ZAJEBISCIE NIE JESTEM SAMA!

h84fkrhm4lz65cww.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wezcie mi cos zrobcie, zjadlam cala paczke chipsow, ogladam bajke i za chwile zjem tort bezowy!!!!!
    a dupa rosnie !!!

h84fkrhm4lz65cww.png
  • Paula90 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :( :(

http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f44b9a3ew1m5orzswd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:

co sienstalo mycha???co w takim zlym humorku?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sla.s wrote:

mam pytanko.ile sie staraliscie o dzidzie?

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    Paula90 wrote:

co sienstalo mycha???co w takim zlym humorku?

Takis mam beznadziejny dzien :/ Ehhh...

• JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przesilenie, kazdej dzis cos jest!
    chuj#$% z grzybnia

h84fkrhm4lz65cww.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze powiedziane jagoodko :)

JagoodkaK lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kobitki wstałam bo jak zjadłam poszłam spac ale juz siedze

Paula90 lubi tę wiadomość

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beznadziejnaaaaa pogodaaaaa

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewuszki co to znaczy jak nie moge nawet sobie wlozyc palca do jadwigi?? Jest taka zamknieta ze nie ma uja... :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    dziewuszki co to znaczy jak nie moge nawet sobie wlozyc palca do jadwigi?? Jest taka zamknieta ze nie ma uja... :/

zamknieta bo juz druga polowa cyklu,u mnie po 16dc tez juz tak jest ze zamknieta i ciezko dokladnie sprawdzic sluz trzeba dociskac lekko,bo okazuje sie ze na poczatku inny i dalej inny mam

Paula90 lubi tę wiadomość

‹‹ 91 92 93 94 95 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ