GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIzka ja mialam kiedys problem ze zgaga i maialam ja przez 2 miesiace non stop szczerze to juz sie do niej przyzwyczailam
Okres sie rozkrecil ale chuj z tym!nastepny cykl jest nasz!ja wam to mowie kobietki!jak nie ten to nastepny i koniec kropka !!!musi tak byc NIE PODDAMY SIE I KONIEC!!!izunia.mo.84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Izka ja mialam kiedys problem ze zgaga i maialam ja przez 2 miesiace non stop szczerze to juz sie do niej przyzwyczailam
Okres sie rozkrecil ale chuj z tym!nastepny cykl jest nasz!ja wam to mowie kobietki!jak nie ten to nastepny i koniec kropka !!!musi tak byc NIE PODDAMY SIE I KONIEC!!!
a ja juz od dzis czekam z niecierpliwoscia az brzuch mnie boli ech...przed wczoraj pozno i wczoraj do wieczora testy pozytywne a dzis juz negatywne,troche moge odpuscic staremu haha serduszkowania ale zobaczymy co wyjdzie,znajac zycie znow sie rozczaruje i tyle z tego bedzie,ale coz trzeba dzialac dalej ,na 9 kwietnia mam wizytke,zobaczymy co moj gin powie ciekawego i czy jakies badanka zleci.Pospalam troszke od 11 do 13stej ale po obiedzie jeszcze gorzej chce mi sie spac i chyba sie poloze mojego pomolestuje heheh,a tematu zgagi nie poruszam dopoi jej dzis nie ma bo nie chce wywolac wilka z lasu,zawsze mam zgage od drugiej polowy cyklu ech... -
nick nieaktualny
-
izunia.mo.84 wrote:JagoodkaK wrote:moje kochanie dzwonilo, pytal czy zyje i ze przywiezie mi tort bezowy )))
mniam mniam mniam mniam oddawaj ten tort i to juzzzzzzzzzzzz odddawaj ja Ci dam za to keksika i sernik z brzoskwinka
spoko moge sie podzielicizunia.mo.84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula90 wrote:dziewuszki co to znaczy jak nie moge nawet sobie wlozyc palca do jadwigi?? Jest taka zamknieta ze nie ma uja...
zamknieta bo juz druga polowa cyklu,u mnie po 16dc tez juz tak jest ze zamknieta i ciezko dokladnie sprawdzic sluz trzeba dociskac lekko,bo okazuje sie ze na poczatku inny i dalej inny mamPaula90 lubi tę wiadomość