Gdańsk-zapytanie o knajpkę :-)
-
nick nieaktualny
-
Na ul.Szerokiej (za żurawiem) jest bardzo dobra hiszpańska restauracja, a także przy ul.Chmielnej 26 Miasto Aniołów, mają dobre jedzenie w przystępnej cenie i przy okazji jest to klub:)
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeśli chodzi o śniadania to polecam Stację de Luxe, to jest też pub, często do niego chodziłam z koleżankami jakieś 6-7 lat temu na piwo/drinki, teraz raczej śniadaniuję. https://www.facebook.com/stacjadeluxe?fref=ts
Imprezy to raczej Sopot, kilka klubów jest w Krzywym Domku, ale nie wiem które są dresiarskie i niedresiarskie, bo nie chodzę do klubów
Na pewno coś znajdziecie w/w okolicach Krzywego Domku, Monciak nigdy nie śpi:)Nona lubi tę wiadomość
-
Gdańsk raczej zasypia ok. 23 i mało ludzi się kręci po mieście.
-
My ostatnio bylismy w Gdańsku - jednak jedyne knajpki ktore odwiedzilism to byla Taverna nad morzem bo z mezem jakos nie mielismy czasu na chodzenie po knajpkach
PS nas Gdansk zauroczyl i w tym moemncie jestesmy na etapie wysyłania cv ;P bo maz powiedzial ze chce sie tam przeprowadzic -
Miasto Aniołów jest to klub...ale raczej na spokojny wieczór z koleżankami, niż na prawdziwe szaleństwo. A ja osobiście przestrzegam!!!Kiedyś, będąc z koleżankami, te które miały drinka, a nie np. zamkniętą butelkę, miały coś dosypane do drinków:/ Miejsc na obiad i klubów w Trójmieście jest na pewne pełno. Coś na pewno samo wpadnie wam w oko:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-