Gdy grudniowa gwiazdka zaświeci na niebie ⭐️w brzuszku już prezent będzie czekać na Ciebie 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
@blador2, jestem z Tobą myślami i trzymam mocno kciuki za Ciebie i kropka 🥺🤞🤞
klaudia_23, blador2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie Kochane 😊
U mnie mimo, że piątek i 5 dni dni pracy już za mną weekend również pracujący 😏
Gratuluje każdej z Was, która ujrzała ⏸ i przytulam te z Was, które odnotowały na testach ⚪ bądź zawitały już u Was 🐒🫂
Ja testuję w niedzielę, o ile zdążę przed @... bo objawy niestety typowo okresowe, także nie nastawiam się zbyt optymistycznie... 🥴
Odnośnie znaków zodiaku to mój też Skorpion, a ja Waga, oboje październikowi 😁
Miłego weekendu ❤ultramaryna_, Jagoda19 lubią tę wiadomość
-
@blador2 aaaaa! 😍❤️ Gratulacje! 🥳 🍀🤞 Teraz podnosimy proga i będzie bosko! 😍 Trzy wdechy, już jest ogarnięte, leki masz, będzie dobrze! 💪
Ja jestem panną (bardzo pasuje 😂), mój mąż bliźnięta (w ogóle nie pasuje 😂 ) i synek też bliźnięta 😁blador2 lubi tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
17.12. 2600g córci 🥰 (34+2)
30.12. 2725g, KTG 👌 (36+2)
7.01. 2900g, KTG 👌 (37+3)
🩺 13.01.
-
Ja znakami z zodiaku nigdy sie nie interesowałam, wiem jedynie że rzez tyle lat to nie do końca tak wygląda jak podaje się teraz 😅
Blador i Sarka 🤞🤞🤞 trzymam kciuki za Was
Ja w drodze na ciapong Was nadrabiam ^^JoKoKoJo lubi tę wiadomość
Rezygnacja z antykoncepcji 11.2022
Starania od początku 2023
Październik 2023 - wizyta w klinice Gameta Bydgoszcz
Czynnik męski - azoospermia
--> odstawienie leku (Milurit - Allopurinolum)
--> Pojawiły się pojedyncze plemniki bez oznak ruchu (nieznana przyczyna)
--> badania genetyczne - inwersja pericentryczna (brak wpływu na płodność) wskazanie do in vitro
Czynnik żeński - Hashimoto i niedoczynność tarczycy; regulujemy hormony i niedobory pod okiem endokrynologa i dietetyk klinicznej.
Pierwsza próba grudzień 2024 ❌️
USG piersi wykazało niewielki guzek - badania w styczniu ✅
4.02.25 kwalifikacja do ivf -> Estrofem 2x1
11.02.25 Estrofem zadziałał jak trzeba ✅, kończymy kurację
13.02 pierwsze kłucie (Puregon 225ml)
18.02 kontrola --> data punkcji??? -
A w ten weekend, oprócz maratonu wykorzystywania małża bo owu się czai za rogiem, to planuję zrobić pierniczki z jednego z dwóch waszych przepisów
a następny za tydzień
szkoda tylko że nie mam talentu do ozdabiania i ogólnie nic ładnego narysować nie umiem 🤣 może chociaż smaczne będą 😇 a tutaj zeszłoroczne mojego małża - to my, jakby ktoś nie wiedział 😁⭐️
https://ibb.co/1KCy7J8
ultramaryna_, Pusshka, JoKoKoJo, Jagoda19, Anka32, koktajlowa lubią tę wiadomość
-
klaudia_23 wrote:@blador2 rozumiem, ze jest to stresujaca sytuacja, ale staraj sie nie stresowac, bo to moze tylko zle wplynac. Jaka dawke luteiny dostalas i dopochwowa czy podjezykowa?👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Lola93 wrote:A w ten weekend, oprócz maratonu wykorzystywania małża bo owu się czai za rogiem, to planuję zrobić pierniczki z jednego z dwóch waszych przepisów
a następny za tydzień
szkoda tylko że nie mam talentu do ozdabiania i ogólnie nic ładnego narysować nie umiem 🤣 może chociaż smaczne będą 😇 a tutaj zeszłoroczne mojego małża - to my, jakby ktoś nie wiedział 😁⭐️
https://ibb.co/1KCy7J8
@Sarka94, będziemy czekać!Lola93 lubi tę wiadomość
-
@blador2 trzymam za Was mocno kciuki 😊
Ja i mój mąż jesteśmy wodnikami. Niby oboje spod tego samego znaku a jednak tak różni 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2023, 16:14
12.12 Beta 26,3 Prog 17
14.12 Beta 93,1 Prog 24,1
18.12 Beta 824
22.12 Beta 5618 -
blador2 wrote:2x100 dopochwowo
Kurcze to wcale nie tak duzo.. moja znajoma przy niskim progu brala na poczatku ciazy az 800mg (dopochwowo i podjezykowo). Ale no to juz lekarz dobiera dawke.
Trzymam kciuki za ciebie i kropka! Badz dobrej mysli 🤞🏼Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2023, 16:22
11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
@ Sarka czekam z niecierpliwością na Twoje wyniki
Mnie zaczął boleć brzuch jak na @, ma przyjść koło 12-13.12 więc raczej kolejny cykl w dupę...27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
nick nieaktualnyDziewczyny, powstrzymajmy się od komentarzy czy mało czy dużo. Tak wybrał lekarz i nie dokładajmy stresów. Ja cała siłą trzymam kciuki. ❤️
Kasia111, Effiii, blador2, Nietypowa30, Olaura, karola_b, Anka32, Adirella, Kira, bonassola, ezra, Butterfly23 lubią tę wiadomość
-
Viii wrote:Dziewczyny czy działa Wam aplikacja Ovu? Jak odpalam nagle mnie prosi o rejestrację nie wiem wtf27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Alysa wrote:Mi działa apka normalnie
Już mi działa ale przez chwilę miałam stresa że wszystkie dane poszły...34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
klaudia_23 wrote:Kurcze to wcale nie tak duzo.. moja znajoma przy niskim progu brala na poczatku ciazy az 800mg (dopochwowo i podjezykowo). Ale no to juz lekarz dobiera dawke.
Trzymam kciuki za ciebie i kropka! Badz dobrej mysli 🤞🏼👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Blador super że lekarz zareagował, ja bym na Twoim miejscu jutro betę i proga i w pn powtórka.
Zgadzam się Jagoda19 z Tobą , aktualnie bladorce jest potrzebny spokój, a nie stres że lekarz coś źle zapisał. Jasna sprawa że każda z Nas chce dobrze dla drugiej, ale może to wywołać niepotrzebny stres
Ja jestem zodiakalnym lwemurodziłam się w pierwszej kwadrze księżyca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2023, 16:39
Pusshka, Jagoda19 lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
blador2 wrote:Myślę że tak na odczepnego bo ta beta taka niska,powiedział że taka beta jeszcze o ciąży nie świadczy, no i w poniedziałek nie kazał mi progesteronu potwarzać, ale chyba i tak zrobię pakiecik.
A to twoj zaufany lekarz? Tez uwazam, ze warto zrobic pakiecikczyli powtarzasz w pon, a w weekend ewentualnie testy?
edit: piszac, ze wcale nie tak duzo nie mialam na celu zestresowanie, zwlaszcza ze sama wczesniej pisalam, zeby sie nie stresowalaPrzepraszam, jesli tak to odebralas/odebralyscie. Bardziej chodzilo mi o ewentualna konsultacje z innym lekarzem, jesli jest taka mozliwosc, badz po prostu zaaplikowanie dawki wiecej, bo tym raczej nie da sie zaszkodzic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2023, 16:37
11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5)