Gdy grudniowa gwiazdka zaświeci na niebie ⭐️w brzuszku już prezent będzie czekać na Ciebie 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
KejtKa wrote:Z Zabrza 😅 ale nie mam do siebie bezpośredniego pociągu i muszę zrobić przesiadkę. A u mnie w większości labo do 11 więc nawet nie liczę, zebym u siebie w piatek sprawdzila. A Ty z Katowic? ❤️ wybacz, jeśli pisałaś, ale przy tej ilości postów coś umyka czasem 😅
KejtKa lubi tę wiadomość
-
Olunia.wu wrote:Laski więc tak, byłam w 2022 roku u gina, niby pco i jeśli się starać to tylko z pomocą .., dostałam lamette , coś tam rosło i pękało , ale po 3 miesiącach nic. Odpuściłam , bo nie chciało mi się jeździć po 40 km co dwa dni i temat ucichł … teraz dosyć długo nie miałam miesiączki, w listopadzie tylko plamienie którego nie wstawiałam w apke i mam tam 99 dzień cyklu. Dzisiaj tak myślę zrobię test … i || ! Pojechałam do Rossmanna po 5 różnych testów !
https://zapodaj.net/plik-2Y3vhJpOE7
Nie wiem na czym stoję 😞 czy to możliwe ??100krotka🌼 lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Olunia.wu wrote:Laski więc tak, byłam w 2022 roku u gina, niby pco i jeśli się starać to tylko z pomocą .., dostałam lamette , coś tam rosło i pękało , ale po 3 miesiącach nic. Odpuściłam , bo nie chciało mi się jeździć po 40 km co dwa dni i temat ucichł … teraz dosyć długo nie miałam miesiączki, w listopadzie tylko plamienie którego nie wstawiałam w apke i mam tam 99 dzień cyklu. Dzisiaj tak myślę zrobię test … i || ! Pojechałam do Rossmanna po 5 różnych testów !
Nie wiem na czym stoję 😞 czy to możliwe ??Paula9463 lubi tę wiadomość
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
@Effiii USG piersi powinien robić radiolog, a nie ginekolog ☺️
Dziewczyny, czuję się totalnie na okres, chociaż dzisiaj dopiero 11dpo 😢 Coś czuję, że moja faza lutealna nie wróciła jeszcze do normy, a jutro nawet nie zdążę zatestować bo przyjdzie 🐒 😢Paula9463 lubi tę wiadomość
-
Effiii wrote:Blador ✊✊✊✊
Pęcherzyk jeszcze taki w miarę do pęknięcia, idziesz jeszcze na monitoring?? Jest szansa na zastrzyk ??
Olunia.wu, Depeche89, witajcie, powodzenia w staraniach 🍀💜
Paula9463 owocnego ❤️🔥🔥🔥
Viii to po części dobre wieści, też uważam że co prywatnie to prywatnie.
Liyss🧚🏻ja wyje jak bóbr 🥹🥹słucham muzyki, spacery i w sumie sprzątanie. 😁
Zbuntowana 🫂🫂
Goska ale wspaniałe wieści, Ty z żadnego konia nie spadniesz. Dziewczyny często piszą że ciąża daje objawy jak na @ , więc kobieto przyjmij już moje ciche gratulacje 💜💜💜Macie niesamowity rollercoaster, ale Wasz bobas za to będzie najwspanialszym cudem 💚
Evelle czasami tak lepiej, bo jak za długo będzie siedział w bagnie to go pochlonie. Oby wszystko mu się dobrze w życiu ułożyło.
Lola93 tak amh bardzo ładne, do 3 jest spoko
Obstawiam betę Gośki 127 ! 🥹✊✊✊
Ja dziś cały dzień śpie, powiedzcie mi kiedy powinnam zbadać piersi bo głupio się przyznać ale nigdy nie miałam badanych, jak się za to zabrać ?27.12- II ❤️❤️ -
Sparky wrote:@Effiii USG piersi powinien robić radiolog, a nie ginekolog ☺️
Dziewczyny, czuję się totalnie na okres, chociaż dzisiaj dopiero 11dpo 😢 Coś czuję, że moja faza lutealna nie wróciła jeszcze do normy, a jutro nawet nie zdążę zatestować bo przyjdzie 🐒 😢
Ja mysle, ze u mnie tez @ w natarciu 😒 Jeszcze stary ma wolne to jakoś nie wiem jak testować z nim na chacie😂
Wróciliśmy do domu ze świąt. Uspilam właśnie małego i lecę nadrabiać co tam u Was dzisiaj 😁ultramaryna_ lubi tę wiadomość
-
Olunia.wu wrote:Najgorsze, że ta apka pokazuje ten dzień cyklu i nawet nie wiem kiedy co jak 😞🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
@Goska jakie tu niesamowite wiadomości mnie ominęły! Ale super 😍 trzymam kciuki🤞🤞
To ja obstawiam betę 143.
@Blador za Ciebie też trzymam, żeby pęcherzyk pękł 🤞
@Olunia.wu to już konkretne kreski są 😁 Dzisiaj u mnie były podobne a tydzień temu beta 23. I ja też mam problem, żeby się wszystkiego doliczyć, bo zobaczyłam II w 62dc.blador2 lubi tę wiadomość
Mama kp
💙 lipiec 2022
💜 sierpień 2024 -
Nie wiem na czym stoję 😞 czy to możliwe ?? -
Kira wrote:Ja mysle, ze u mnie tez @ w natarciu 😒 Jeszcze stary ma wolne to jakoś nie wiem jak testować z nim na chacie😂
Wróciliśmy do domu ze świąt. Uspilam właśnie małego i lecę nadrabiać co tam u Was dzisiaj 😁Kira lubi tę wiadomość
Mama kp
💙 lipiec 2022
💜 sierpień 2024 -
Olunia.wu wrote:Myślę, że od razu jutro umówię się do gina… i zrobić od razu jakieś wyniki do tego czasu ?
-
Małgosiagosia wrote:Dokładnie i to całkiem spory pęcherzyk! Ja miałam niewiele większy w 5 tc.
No i to mnie trochę martwi. Ta wielkość jest zastanawiająca. Nawet jeśli jest jakaś granica błędu to raczej dużo mniejszy nie jest...09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵🩵 ( 4.1.1 (3), 4.1.2 )
IVF listopad 🔜 -
Wenka wrote:@Goska jakie tu niesamowite wiadomości mnie ominęły! Ale super 😍 trzymam kciuki🤞🤞
To ja obstawiam betę 143.
@Blador za Ciebie też trzymam, żeby pęcherzyk pękł 🤞
@Olunia.wu to już konkretne kreski są 😁 Dzisiaj u mnie były podobne a tydzień temu beta 23. I ja też mam problem, żeby się wszystkiego doliczyć, bo zobaczyłam II w 62dc.
Co za zwariowany koniec roku 🕺🥹🥹27.12- II ❤️❤️ -
@Effiii, ja pierwsze usg piersi robiłam po 30-tce. 😅 Robiłam w luxmedzie, ale można się zapisać na nfz.
-
aszin wrote:Ciekawe jaka beta wyjdzie u Gośki przy widocznym pęcherzyku
Pęcherzyk widoczny, beta w piątek 2,7. Testy wiadomo jakie. Dziewczyny, beta może być w ogóle nieciążowa... Już zaczynam myśleć co 'to' może być skoro nic nie świadczy o ciąży,a bardziej o okresie...09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF listopad 🔜 -
Kira wrote:Ja mysle, ze u mnie tez @ w natarciu 😒 Jeszcze stary ma wolne to jakoś nie wiem jak testować z nim na chacie😂
Wróciliśmy do domu ze świąt. Uspilam właśnie małego i lecę nadrabiać co tam u Was dzisiaj 😁
U mnie też mąż w domu, ale ja wstaje wcześniej do pracy 😀 Więc test zrobię sama. No chyba, że okres mnie wyprzedzi 🥴Kira lubi tę wiadomość
-
Olunia.wu wrote:Dziewczyny , mogę dołączyć ? 🥹 już kiedyś parę miesięcy temu tu byłam 🥹
Hej Wskakuj śmiało09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF listopad 🔜