Gdy grudniowa gwiazdka zaświeci na niebie ⭐️w brzuszku już prezent będzie czekać na Ciebie 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
aszin wrote:Ciekawe jaka beta wyjdzie u Gośki przy widocznym pęcherzyku
Hmm chociaż nie wiem czy to nie dużo więcej przy pęcherzyku będzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2023, 17:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Małgosiagosia wrote:Wyjmuj go. 😁 Ja oprócz steppera wdrożyłam ogólnie dużo więcej ruchu i myślę, że bez wpływu to nie było.
Może rzeczywiście przyda się trochę ruchu po świętach 😅Małgosiagosia lubi tę wiadomość
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Butterfly23 wrote:Dziewczynki napiszecie jakie tytuły wygrały na nowe wątki? Musiało mi to gdzieś umknąć
A to już po głosowaniu?😅 To ja nawet nie zdążyłam zagłosować 🫣😛
Kto będzie prowadzącą i kiedy będzie założony?👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
nick nieaktualnyUfff, jesteście niesamowite! Tydzień przed świętami zaczął się u mnie pracowy hardcore, do tego przygotowania do świąt, potem mocno rodzinnie i praktycznie nie miałam czasu tu wypadać 🥺 ale w końcu nadrobiłam 😅
Tak więc gratuluję pozytywnych testów ❤️ i tulę wszystkie, które tego potrzebują 🫂
Ja do piątku siedzę w górach i mam zamiar jutro skoczyć tu na proga. Kminie czy nie będzie za wcześnie (pozytywny test owu wyszedł zeszły wtorek), no ale w inne dni nie dam rady 😅 w piątek wracam już do siebie i jeszcze nie wiem o której, a średnio mi się widzi tułanie z walizką po Kato 🤔Adirella, 100krotka🌼 lubią tę wiadomość
-
Ja myślę że 255 😀👩🏼27 👨🏽26
4x🐈🐈⬛🐈🐈⬛
•Podejrzenie endometriozy
2 cs ❤️
⏸️ 23.12.2023
27.12,2023 - beta hcg 332,86 mIU/ml
30.12.2023 - beta hcg 1076,36 mIU/ml
19.01.2023 - usg, jest kropek 1,20cm i serduszko 😻
26.04.2024 - połówkowe, 484g dziewczynki 👧🏼🩷
27.06.2024 - III badania prenatalne, 1512g 🩷
29.08.2024 - sn na świat przyszła Sara🥰
-
KejtKa wrote:Ufff, jesteście niesamowite! Tydzień przed świętami zaczął się u mnie pracowy hardcore, do tego przygotowania do świąt, potem mocno rodzinnie i praktycznie nie miałam czasu tu wypadać 🥺 ale w końcu nadrobiłam 😅
Tak więc gratuluję pozytywnych testów ❤️ i tulę wszystkie, które tego potrzebują 🫂
Ja do piątku siedzę w górach i mam zamiar jutro skoczyć tu na proga. Kminie czy nie będzie za wcześnie (pozytywny test owu wyszedł zeszły wtorek), no ale w inne dni nie dam rady 😅 w piątek wracam już do siebie i jeszcze nie wiem o której, a średnio mi się widzi tułanie z walizką po Kato 🤔 -
Blador ✊✊✊✊
Pęcherzyk jeszcze taki w miarę do pęknięcia, idziesz jeszcze na monitoring?? Jest szansa na zastrzyk ??
Olunia.wu, Depeche89, witajcie, powodzenia w staraniach 🍀💜
Paula9463 owocnego ❤️🔥🔥🔥
Viii to po części dobre wieści, też uważam że co prywatnie to prywatnie.
Liyss🧚🏻ja wyje jak bóbr 🥹🥹słucham muzyki, spacery i w sumie sprzątanie. 😁
Zbuntowana 🫂🫂
Goska ale wspaniałe wieści, Ty z żadnego konia nie spadniesz. Dziewczyny często piszą że ciąża daje objawy jak na @ , więc kobieto przyjmij już moje ciche gratulacje 💜💜💜Macie niesamowity rollercoaster, ale Wasz bobas za to będzie najwspanialszym cudem 💚
Evelle czasami tak lepiej, bo jak za długo będzie siedział w bagnie to go pochlonie. Oby wszystko mu się dobrze w życiu ułożyło.
Lola93 tak amh bardzo ładne, do 3 jest spoko
Obstawiam betę Gośki 127 ! 🥹✊✊✊
Ja dziś cały dzień śpie, powiedzcie mi kiedy powinnam zbadać piersi bo głupio się przyznać ale nigdy nie miałam badanych, jak się za to zabrać ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2023, 18:16
Zbuntowana, Lola93, goska000, Evelle28, Liyss🧚🏻, Viii lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualnyLola93 wrote:Jesteś z Kato?
Z Zabrza 😅 ale nie mam do siebie bezpośredniego pociągu i muszę zrobić przesiadkę. A u mnie w większości labo do 11 więc nawet nie liczę, zebym u siebie w piatek sprawdzila. A Ty z Katowic? ❤️ wybacz, jeśli pisałaś, ale przy tej ilości postów coś umyka czasem 😅 -
Co do wielkości pęcherzyków, bo gdzieś tu się temat przewinął, to może komuś też się przyda ta informacja to moje np raczej szybko pękają ok 20mm, a przy 15mm i 18mm w 14dc o godzinie 10:00 lekarz kazał podać Ovitrelle następnego dnia rano, co z tego będzie się okaże, ale niestety nie zatestuje 31.12, bo to będzie jednak za wcześnie po zastrzyku. Życzę wszystkim powodzonka, oby jak najwięcej was w nowym roku było z ⏸️ i 🤰trzymam kciuki 🤞🍀
100krotka🌼, ezra lubią tę wiadomość
Starania od 05/2022💃28l🕴️34l
2x operacja przepukliny pachwinowej prawej, zrosty?
3x histeroskopia - polip + usunięcie przegrody macicy
Tarczyca = Letrox ✅ Nasienie ✅ Sono-HSG 07/23 - drożne, macica bez zrostów ✅ 08/23 RM: drobne mięśniaki, lewy jajnik w brzuchu ❌ 09.10/23 - cb 💔 ->11.2023 klinika: 16-18cs stymulacje ✖️
🍀19cs - lametta, ovitrelle, duphaston = 10dpo ⏸️ 20.03 🍀
6+1🥚4,4mm
8+4 🐥 1,87cm
12+3🐓 6,44cm - I USG jest OK !
15+4 🐔 około 10cm
20+4 jest 🩷 - 395g połówkowe OK!
26+3 🐡 1045g 29+4 🦐 1300g
30+4 🦑 1447g - III USG jest OK!
35+1 🐠 2343g 37+0 🐟 2770g
39+1 🦈 3200g ---> indukcja 🤞🍀
-
@Effiii, chodzi Ci o USG? Bo jeśli tak, to termin nie ma znaczenia przy badaniu, jeśli jednak masz bolesne piersi w drugiej fazie cyklu, to dla własnego komfortu lepiej się wybrać na badanie w pierwszej połowie🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
aszin wrote:@Effiii, chodzi Ci o USG? Bo jeśli tak, to termin nie ma znaczenia przy badaniu, jeśli jednak masz bolesne piersi w drugiej fazie cyklu, to dla własnego komfortu lepiej się wybrać na badanie w pierwszej połowie👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Effiii wrote:Czy jest jakiś wiek w którym powinno się mieć już badanie za sobą ? Każdy ginekolog konto zrobi ? W tym temacie jestem ostro zacofana.🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
Effiii wrote:Blador ✊✊✊✊
Pęcherzyk jeszcze taki w miarę do pęknięcia, idziesz jeszcze na monitoring?? Jest szansa na zastrzyk ??
Olunia.wu, Depeche89, witajcie, powodzenia w staraniach 🍀💜
Paula9463 owocnego ❤️🔥🔥🔥
Viii to po części dobre wieści, też uważam że co prywatnie to prywatnie.
Liyss🧚🏻ja wyje jak bóbr 🥹🥹słucham muzyki, spacery i w sumie sprzątanie. 😁
Zbuntowana 🫂🫂
Goska ale wspaniałe wieści, Ty z żadnego konia nie spadniesz. Dziewczyny często piszą że ciąża daje objawy jak na @ , więc kobieto przyjmij już moje ciche gratulacje 💜💜💜Macie niesamowity rollercoaster, ale Wasz bobas za to będzie najwspanialszym cudem 💚
Evelle czasami tak lepiej, bo jak za długo będzie siedział w bagnie to go pochlonie. Oby wszystko mu się dobrze w życiu ułożyło.
Lola93 tak amh bardzo ładne, do 3 jest spoko
Obstawiam betę Gośki 127 ! 🥹✊✊✊
Ja dziś cały dzień śpie, powiedzcie mi kiedy powinnam zbadać piersi bo głupio się przyznać ale nigdy nie miałam badanych, jak się za to zabrać ?mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Laski więc tak, byłam w 2022 roku u gina, niby pco i jeśli się starać to tylko z pomocą .., dostałam lamette , coś tam rosło i pękało , ale po 3 miesiącach nic. Odpuściłam , bo nie chciało mi się jeździć po 40 km co dwa dni i temat ucichł … teraz dosyć długo nie miałam miesiączki, w listopadzie tylko plamienie którego nie wstawiałam w apke i mam tam 99 dzień cyklu. Dzisiaj tak myślę zrobię test … i || ! Pojechałam do Rossmanna po 5 różnych testów !
https://zapodaj.net/plik-2Y3vhJpOE7
Nie wiem na czym stoję 😞 czy to możliwe ??Viii, ultramaryna_, Paula9463, Marzycielka, Kira, 100krotka🌼, Malamia, Olaura, Luna_, marti lubią tę wiadomość
27.12- II ❤️❤️ -
Goska ja obstawiam 265mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..