Gdy ostatni listek w listopadzie opadnie 🍂, dzidziuś nam do brzuszka wpadnie 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Liliowa wrote:Dziewczyny ja mam betę równa 4. Mimo kilku testów z blada kreska dziś taka beta. Dzisiaj mam termin miesiączki. Jestem pewna że nic z tego nie będzie bo beta powinna być dużo większą na ten moment. Do tego tsh równe 6 , co może być powodem tej ciąży biochemicznej. Jest mi przykro i jestem rozczarowana. Czekam na miesiączkę i nowy cykl starań. Jutro zapisuje się od razu do endo prywatnie.
Bardzo mi przykro 🫂🫂🫂 rzeczywiście TSH bardzo wysokie, bierzesz coś? Trzymam kciuki za dobrze dobrane leki i prezent na gwiazdkę w postaci ⏸️🤞34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
nick nieaktualnyLiliowa wrote:Dziewczyny ja mam betę równa 4. Mimo kilku testów z blada kreska dziś taka beta. Dzisiaj mam termin miesiączki. Jestem pewna że nic z tego nie będzie bo beta powinna być dużo większą na ten moment. Do tego tsh równe 6 , co może być powodem tej ciąży biochemicznej. Jest mi przykro i jestem rozczarowana. Czekam na miesiączkę i nowy cykl starań. Jutro zapisuje się od razu do endo prywatnie.
Przykro mi 🥺🫂
Wenka wrote:Przepraszam dziewczyny, musiałam odpuścić forum. W niedzielę nad ranem zmarł nasz piesek, nagle na raka. Ciągle zachował się jak szczeniak, nic nie było po nim widać. Akurat wtedy zaczęłyście wstawiać zdj. swoich psiaków. Kochane macie zwierzaki, ale w tamtym momencie nie mogłam na to patrzeć. Nie potrafię się z tym pogodzić, ryczę już 2 dzień 😭😭😭😭 nie wiem czy Was nadrobię...
🫂
-
@Wenka bardzo współczuję 😥 ściskam 🫂 aż popatrzyłam na mojego psiaka i pomyślałam że nie wiem jak zniose z nim rozłąkę, w końcu pieski żyją krótko w naszym ludzkim świecie... Mój jest tak kochany, a od wczoraj to ma chyba jakiś etap szczególnie do tulenia, łazi za mną krok w krok, nawet pod drzwiami pokoju dzieci lub łazienki jak tam jestem piszczy 😅
Olalee, Wenka lubią tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
A to moje wyniki
https://zapodaj.net/plik-kP3M2DlE4K
blador2, Muuu., AnitaK, Pusshka, Viii, Ewka9090, Małgosiagosia, KarolinaJ0702, Edithka, ultramaryna_, Frutellka , Jagodecka, Kasia111, edith, Kira lubią tę wiadomość
[/url]
-
Liliowa wrote:Dziewczyny ja mam betę równa 4. Mimo kilku testów z blada kreska dziś taka beta. Dzisiaj mam termin miesiączki. Jestem pewna że nic z tego nie będzie bo beta powinna być dużo większą na ten moment. Do tego tsh równe 6 , co może być powodem tej ciąży biochemicznej. Jest mi przykro i jestem rozczarowana. Czekam na miesiączkę i nowy cykl starań. Jutro zapisuje się od razu do endo prywatnie.
@Wenka przytulasy 🫂 musi minąć czas żeby się z tym pogodzić, daliście mu najlepszy dom jaki mógł mieć, niech mu będzie dobrze za tęczowym mostem 🌈Wenka lubi tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
Tsh zawsze mialam prawidłowe na dawce 112ale ostatnio zbadałam i było 10 i wyszłam z założenia że to dlategoze zdarzało mi się pominąć tabletki i już mialam tsh 4 a teraz znowu 6 mimo brania w ostatnim miesiącu każdej tabletki więc konieczne jest zwiększenie dawki.
Śmieszka gratulacje ładna beta:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2023, 19:05
👩35🧔♂️35
7cs udany
Termin na 16 wrzesnia 2025
Na stanie trójeczka dzieci i Aniołek ( 20tyg ciazy;() -
Nomeolvides wrote:@Anka32 jeśli chodzi o kocyk to z tego co wiem powinno wystarczyć włożenie go sobie samemu pod choinkę
@Megipta, @Ewka9090 tulę za małpę.
@Pauli19 wszystkiego najpiękniejszego dla Ciebie!
@Ultramaryna -7kg to świetny wynik. Gratuluje!
@Pusshko wyhodowałaś sobie piękne pęcherzykiKciuki, żeby ten cykl był szczęśliwy
@Alysa przykro mi, że taki gorszy czas u Ciebie. Myślę, że warto przeprowadzić spokojną rozmowę z partnerem, przedstawić mu plan działania. Powiedzieć, że masz takie myśli, że może nigdy nie zostaniesz mamą. Może on sobie nie zdaje sprawy jak ważne to dla Ciebie i ile Cię to kosztuje?
@goska000 zdrówka dla mrożonka. Przykro mi, że gin Cię wystawił brzydko mówiąc
@Hope beta bardzo ładna!
@Sunnysunsun jeśli chodzi o wyniki to pewnie glukoza mogłaby być ciut niżej. Badałaś może insulinę?. AMH wydaje mi się być okej do wieku.
@telefon_w_rosole, @moonflower, @małgosiagosia bardzo mi przykro, że takie trudne przeżycia za wami. Okropieństwo.
@małgosiagosia ja w tym cyklu jestem na anty a i tak siknęłam na test, bo mnie bolały plecy, zaczęły mi wychodzić pryszcze, mam wysoką temperaturę (powyżej 37) i śluz. Z facelle coś tam wyszło jakby pozytywnego, ale tam mnie już wcześniej oszukiwały (wrzucałam tu na forum). Może sobie kupię pinka, dzisiaj jestem 16 dni po dniu kiedy wyszedł mi pozytywny owulak (gin nie widziała pęcherzyka, dostałam tabsy żeby wchłonąć torbiel), więc może sobie zrobię dla sportu🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
nick nieaktualny
-
Sarka94 wrote:Dziewczyny, współczuję i trochę witam w klubie. Też przeżyłam 'podobną' akcję, ale miałam już jakieś 12 lat i był to partner mojej matki. Nie chcę wdawać się w szczegóły, z obawy że ktoś kto mnie zna się jakoś dowie i przylepi mi łatkę. Niewiele osób wie o akcji i mam nadzieję, że się nigdy nie dowie. Co więcej facet nadal jest partnerem mojej matki 🙈
Cieszę się, że nie wpłynęło to na moją seksualność.🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
Liliowa, przytulam mocno 🫂 dobrze że zrobiłaś jeszcze tsh, to może faktycznie wiele wyjaśniać.
Wenka 🫂🫂 przykro strasznie 😔Wenka lubi tę wiadomość
👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
7.12 ⏸️ beta HCG 55,9 mlU/ml
9.12 ➡️ beta HCG 195 mlU/ml
22.12 (5+5) jest Serduszko ❤️
6.02 rośnie Dziewczynka ❤️👧
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰 -
nick nieaktualnyHej dziewczyny, mnie nachodzą jakieś złe myśli. Czuje, że dostanę okres, bo mam mocny PMS. Dzisiaj mnie mąż wkurza byle czym. Miałam duże nadzieje co do listopada, ale jakoś mnie nadzieja odpuszcza. 🐒 jeszcze nie ma, jutro planowy test. Mam jakieś czarne myśli, że przed nami jeszcze długa droga itp. Coraz częściej poczytuje o invitro i sprawdzam różne kliniki w okolicy, ceny itp pomimo, że jesteśmy jeszcze w trakcie ostatniej stymulacji mojego męża i powinnam mieć nadzieje, że ona zadziała. 😔
-
nick nieaktualnyViii wrote:Apropos przeziębień vs ewentualna ciąża to wyobraźcie sobie że ZA KAŻDYM RAZEM jak byłam w ciąży byłam na początku chora, do tego stopnia że antybiotyk. Śmiałam się już że moje ciało tak reaguje i może to rzeczywiście ma coś wspólnego 😊 Aktualnie jestem zasmarkana i dokuczają mi zatoki więc biorę to od razu za dobrą monetę 😁
Dodam, że najpierw byłam chora a dopiero potem się okazywało że jestem w ciąży tak w ciągu tygodnia/kilku dni 😊
U mnie w tym cyklu też odezwaly się zatoki, więc biorę to za dobry omen 😊Viii lubi tę wiadomość
-
Meggi a teraz włączasz leki z powrotem? Acard, encorton?
Stokrotka wspieram... Może jednak inny ginekolog jeszcze teraz w listopadzie? By nie marnować czasu.
Dziewczyny gratuluję pięknych bet 😊
@Liliowa przytulam, dobrze, że jest plan.
💊Acard, Neoparin, Pregna Start, Pregna Dha, Tardyferon-Fol
PAI homo
09.10.2024
beta hcg 9,62 mIU/ml; progesteron 14,86 ng/ml
11.10.2024
beta hcg 30,01 mIU/ml; progesteron 17 ng/ml [acard 75 mg]
14.10.2024
beta hcg 92,54 mIU/ml; progesteron 17,62 ng/ml [neoparin 0,4 mg]
16.10.2024
beta hcg 272,33 mIU/ml; progesteron 13,53 ng/ml
24.10.2024 wizyta
06.11.2024 [7+3] jest ❤️
14.11.2024 [8+4] 1,98 cm 🐯
27.11.2024 [10+3] 3,65 cm 🐯
09.12.2024 [12+1] 5,65 cm 🐯
13.12.2024 prenatalne [12+5] 6,51 cm 🐭
18.12.2024 [13+3] 7,49 cm
02.01.2025 [15+4]145 g
15.01.2025 [17+3] 222 g
30.01.2025 [19+4] 340 g 🩷
14.02.2025 połówkowe
04.2024 cb (7cs)
10.2023 wznowienie starań
04.2020 cp - zaśniad groniasty częściowy (7cs)
02.2020 cb (6cs)
08.2018 rozpoczęcie starań
01.2016 córka 💙
-
Ja wróciłam z pracy jakaś spleśniała. Weszłam na chwilkę do Sinsay i kupiłam świąteczne skarpy, ale nawet to nie pomogło 😵💫👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
7.12 ⏸️ beta HCG 55,9 mlU/ml
9.12 ➡️ beta HCG 195 mlU/ml
22.12 (5+5) jest Serduszko ❤️
6.02 rośnie Dziewczynka ❤️👧
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰 -
nick nieaktualnyJagoda19 wrote:Hej dziewczyny, mnie nachodzą jakieś złe myśli. Czuje, że dostanę okres, bo mam mocny PMS. Dzisiaj mnie mąż wkurza byle czym. Miałam duże nadzieje co do listopada, ale jakoś mnie nadzieja odpuszcza. 🐒 jeszcze nie ma, jutro planowy test. Mam jakieś czarne myśli, że przed nami jeszcze długa droga itp. Coraz częściej poczytuje o invitro i sprawdzam różne kliniki w okolicy, ceny itp pomimo, że jesteśmy jeszcze w trakcie ostatniej stymulacji mojego męża i powinnam mieć nadzieje, że ona zadziała. 😔
Jagoda, czasami PMS nie oznacza braku ciazy. Moja koleżanka zaszła w cyklu w którym modliła się o rozpoczęcie okresu bo tak jej doskwierał PMSWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2023, 19:13
-
Wenka tulę, mój mąż nadal ma do siebie żal że nie pożegnał się jak należy z naszą labradorką mimo że był z nią do samego końca, powiedział że nie ma dnia żeby za nią nie tęsknił, to była jego córeczka.
Z plusów to Stary mnie zaskoczył, wziął bez gadania fertimen i wit.d, nawet nie pytał co to. On człowiek, który robi aferę o rutinoscorbin😱Viii, goska000, Sarka94, Muuu., ultramaryna_, edith, Wenka lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
nick nieaktualnyAstereae wrote:Jagoda, czasami PMS nie oznacza braku ciazy. Moja koleżanka zaszła w cyklu w którym modliła się o rozpoczęcie okresu bo tak jej doskwierał PMS
Dzięki. Szczerze to myslałam, że jak jest PMS to raczje wyraźny znak, że będzie 🐒. Trochę mnie pocieszyłaś. -
A ja właśnie chciałam się Was zapytać czy macie silne PMS-y? Bo ja pierwszy cykl z witaminami i tymi innymi cudami i zero pmsów, okres sporo słabszy, zero bóli, nie miałam też w ogóle odczucia "chlupania" gdy wstawałam. Tak sobie pomyślałam że może to dzięki tym suplementom
Astereae lubi tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
@Liliowa, bardzo mi przykro... dobrze, że myślisz już o następnym cyklu i że zapisałaś się do endo. Trzymam mocno za Ciebie kciuki - za wyregulowanie tarczycy oraz magiczny grudzień w postaci dwóch kresek ❤
@Wenka, przytulam Cię, strata zwierzaka potrafi zaboleć.. tym bardziej, że traktuje się go jak członka rodziny 💔
@Śmieszka, piękna beta!Wenka lubi tę wiadomość
-
koktajlowa wrote:Meggi a teraz włączasz leki z powrotem? Acard, encorton?
Stokrotka wspieram... Może jednak inny ginekolog jeszcze teraz w listopadzie? By nie marnować czasu.
Dziewczyny gratuluję pięknych bet 😊
@Liliowa przytulam, dobrze, że jest plan.
Jutro mam wizytę.
W domu miałam zapas, więc zaczęłam ten sam zestaw co w 1 ciąży czyli: acard, clexane, cylkogest zwiększyłam letrox, zobaczę co do mety, bo w 1 brałam i teraz tez tylko nie wiem czy o połowę nie mniejszą mi dawki. A Encorton to nie mam zielonego pojęcia, w 1 go nie brałam, zaszłam bez, teraz tez, to nie wiem czy będę musiała. Jutro się okaże.koktajlowa lubi tę wiadomość
Oliwka ❤️ 30.12.2020
Zosia ❤️ 17.07.2024