Gdy ostatni listek w listopadzie opadnie 🍂, dzidziuś nam do brzuszka wpadnie 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Vii trzymam kciuki 😉
Widze ze od rana tu ciekawe historie piszecie 😅
U mnie dzis troche slonca co oznacza pranie. A Praca hybrydowa ma takie zalety ze chociaz malpa przyszla to siedze w domu w dresach.Viii, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
10sc 🙏
12.22 - badania przed staraniami, przeciwciała, glukoza (5.2) , TSH (1.6->1.15)
02.23 - rozpoczęcie starań
12.23 - planowa wizyta w klinice
Leki i suplementacja:
♀Euthyrox, Cyclodynon, olej z wiesiolka, Q10, kwas foliowy, Omega 3, Witamina C, Witamina D, probiotyki
♂Q10, multiwitamina, Omega 3, olej z czarnuszki, Witamina D, probiotyki -
EduNowa wrote:Cześć Kobiety !
W poniedziałek miałam betę 3.22.
Dziś byłam ponownie na badaniu i jeszcze zrobiłam progesteron
Beta 58.08
Prog 18.92
Jak dla mnie bardzo w porządku:)
Dziewczyny mamuśki, wpisuję brzuszki na 1. stronie!Effiii, Myszkaaa20, EduNowa, Edithka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Viii wrote:Potrzymam Was jeszcze w niepewności 😁 Czy mają rację amerykańscy naukowcy czy może niemieccy twórcy 😅
Easy home
login images png
Easy Control
I nie sikam już dzisiaj ostrzegam, newsy jutro 😜
Easy home jest ewidentnie ale na tym drugim nie widzę 🤔
@EduNowa super, beta ruszyła z kopyta ! Pięknie ❤️ Gratulacje 🩵🩷🩵🩷
Viii, EduNowa lubią tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
_Kamyczek_ wrote:@EduHome gratulacje! Super, że beta ruszyła
pięknie
@Vii będziemy z niecierpliwością oczekiwać do następnego testowaniawielki pojedynek testów - ciekawe, który wygra haha
a ty jak się z tym czujesz?
Ja się dobrze bawię, lubię sikać na patyki 😁 Podchodzę z humorem, bo nie ma co się nakręcać, nic tutaj nie przyspieszę 😊 Z mężem sobie śmieszkujemy. Może dlatego nam łatwiej, bo mamy dwóch chłopaków cudownych i kochanego labcia, który jest też jak dziecko 😅Effiii, Pusshka, Adirella lubią tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
nick nieaktualny
-
Viii wrote:Ja się dobrze bawię, lubię sikać na patyki 😁 Podchodzę z humorem, bo nie ma co się nakręcać, nic tutaj nie przyspieszę 😊 Z mężem sobie śmieszkujemy. Może dlatego nam łatwiej, bo mamy dwóch chłopaków cudownych i kochanego labcia, który jest też jak dziecko 😅
to super, że podchodzicie do tego z przymrużeniem okaposiadanie już dzieciaczków (i pieska!) myślę, że pomaga, tak jak mówisz
Viii lubi tę wiadomość
👩💼27
👱♂️29
09.2022 odstawienie antykoncepcji
02.2023 Walka o przywrócenie regularnych cykli
08.2023 starania
15.11.2023 beta 18,6
17.11.2023 beta 74,3
20.11.2023 beta 402
30.11 pęcherzyk ciążowy i żółtkowy
5.12 serduszko ❤️ USG 6+3
15.01 I prenatalne - wszystko ok!
Data porodu
USG 26.07.2024 -
Poza tym szczelam fochem, bo tyle fotek wstawiłam, ale żadna nie skomentowała jaki mam piękny kolor paznokci 🟣 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2023, 12:11
rolka355, Myszkaaa20, Astereae, _Kamyczek_, Edithka, goska000, Kira, Bee90, ultramaryna_, Adirella lubią tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
Dziękuje dziewczyny za wszystkie odpowiedzi co do liczenia cyklu ❤️
Ja się troszkę podłamałam, cos czuje ze ten cykl tez będzie nie udanymąż w sobotę wyjeżdża na tydzień
według kalkulatora dni płodne zaczynaja się od czwartku do poniedziałku
jak wroci sobota niedziela to bankowo się nie wstrzelimy 🥲🥲
Możecie polecić jakaś stronę z kalkulatorami owulacyjnymi które się najlepiej sprawdzają ?na każdej stronie są jakieś rozbieżności
👩🏻 34l 🧔🏻 36l
🤵♂️👰♀️21.08.2020
👶 11.2018
Starania o drugie 👶
od: 04.23
👩 ➡️ Wit d3, kwasy omega-3,, kwas foliowy Naturell, b12 Naturell, , Resweratrol, NAC, Koenzym Q10 ubichnon, wit.C
🧑 ➡️ wit d3, kwasy omega-3, NAC, wit.C , NAC,
❌️MTHFR_1298A- hetero
❌️PAI-1 4G hetero
❌️AMH- 0,711
✅️ MUCHA- negatywna 25.03.24
✅️ Morfologia 2%-4% 🧔🏻duża ilość
✅️ Białko wolne s 78,2 %
✅️PPJ ANA 1 ujemne
✅️Komórki NK 9%
✅️Zespół antyfosfolipidowy - ujemny
✅️ Trombofilia wrodzona- ujemne
✅️Kariotyp - prawidłowy XX XY
✅️Histeroskopia-CD-138- brak stanu zapalnego.
In vitro- 03.25 ?
08.23- poronienie , puste jajo płodowe 💔
12.23 cb 💔
07.24 Aniołek 9+1 ( zatrzymany 6+3) 💔
09.24 cb💔 -
Viii wrote:Poza tym szczelam fochem, bo tyle fotek wstawiłam, ale żadna nie skomentowała jaki mam piękny kolor paznokci 🟣 🤣
Ja musiałam zdjąć swoje bo eliminuje jak najwięcej czynników alergizujących i póki co jak dzisiaj jadę do dermatologa to ręce prawie idealne (jak na mnie😂)Viii lubi tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
nick nieaktualnyViii wrote:Poza tym szczelam fochem, bo tyle fotek wstawiłam, ale żadna nie skomentowała jaki mam piękny kolor paznokci 🟣 🤣
Ja już wczoraj zwróciłam na nie uwagę i miałam skomplementować ale wszystko przyćmiły dwie kreski! 😀Viii lubi tę wiadomość
-
EduNowa pięknie ruszyło!
Vii trzymasz w napięciu z tymi testami
Ja kliknęłam zamówienie z apteki, wzięłam dwa testy na grudzień.. będę pewnie ostatnia z testujących bo ok 30-31.12, i choćby skały srały nie siknę wcześniej, aj promys.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2023, 12:15
EduNowa, Viii, Nowanna lubią tę wiadomość
👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
7.12 ⏸️ beta HCG 55,9 mlU/ml
9.12 ➡️ beta HCG 195 mlU/ml
22.12 (5+5) jest Serduszko ❤️
6.02 rośnie Dziewczynka ❤️👧
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰 -
nick nieaktualnyA ja mam dylemat bo w sobotę mamy imprezę imieninową teścia, beda drineczki i myślę czyw sobotę rano nie siknąć.
Jednakże z drugiej strony bardzo boję się rozczarowania bo jestem pewna co zobaczę i nie chcę sobie psuć humoru przed tą imprezą 🤣
Myślicie, że mogę w myśl częstu tu pojawiającej się "Hipotetycznej Hani" po prostu nie testować i wypić?
Effiii, Nowanna, Myszkaaa20 lubią tę wiadomość
-
Anka32 wrote:A ja mam dylemat bo w sobotę mamy imprezę imieninową teścia, beda drineczki i myślę czyw sobotę rano nie siknąć.
Jednakże z drugiej strony bardzo boję się rozczarowania bo jestem pewna co zobaczę i nie chcę sobie psuć humoru przed tą imprezą 🤣
Myślicie, że mogę w myśl częstu tu pojawiającej się "Hipotetycznej Hani" po prostu nie testować i wypić?albo i nie ❤️
Anka32 lubi tę wiadomość
👩🏻 34l 🧔🏻 36l
🤵♂️👰♀️21.08.2020
👶 11.2018
Starania o drugie 👶
od: 04.23
👩 ➡️ Wit d3, kwasy omega-3,, kwas foliowy Naturell, b12 Naturell, , Resweratrol, NAC, Koenzym Q10 ubichnon, wit.C
🧑 ➡️ wit d3, kwasy omega-3, NAC, wit.C , NAC,
❌️MTHFR_1298A- hetero
❌️PAI-1 4G hetero
❌️AMH- 0,711
✅️ MUCHA- negatywna 25.03.24
✅️ Morfologia 2%-4% 🧔🏻duża ilość
✅️ Białko wolne s 78,2 %
✅️PPJ ANA 1 ujemne
✅️Komórki NK 9%
✅️Zespół antyfosfolipidowy - ujemny
✅️ Trombofilia wrodzona- ujemne
✅️Kariotyp - prawidłowy XX XY
✅️Histeroskopia-CD-138- brak stanu zapalnego.
In vitro- 03.25 ?
08.23- poronienie , puste jajo płodowe 💔
12.23 cb 💔
07.24 Aniołek 9+1 ( zatrzymany 6+3) 💔
09.24 cb💔 -
Anka32 wrote:A ja mam dylemat bo w sobotę mamy imprezę imieninową teścia, beda drineczki i myślę czyw sobotę rano nie siknąć.
Myślicie, że mogę w myśl częstu tu pojawiającej się "Hipotetycznej Hani" po prostu nie testować i wypić?
A na swoim miejscu - testowałabym, bo mnie biel nie raziWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2023, 12:21
Anka32 lubi tę wiadomość
-
Pusshka wrote:Na Twoim miejscu, gdy wiedziałabym że źle znoszę biel, to nie testowałabym w sobotę tylko wypiła drinka
Anka32 lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
Przerwa w staraniach ⛔️
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
Myślicie, że mogę w myśl częstu tu pojawiającej się "Hipotetycznej Hani" po prostu nie testować i wypić?a jeśli test ma Ci zepsuć nastrój to odpuść sobie , a w razie powodzenia natura pomoże
Anka32 lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Ja mam to samo!!! Imieniny teścia i teściowej dlatego będę sikać 😉Anka32 lubi tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
nick nieaktualnyPusshka wrote:Na Twoim miejscu, gdy wiedziałabym że źle znoszę biel, to nie testowałabym w sobotę tylko wypiła drinka
A na swoim miejscu - testowałabym, bo mnie biel nie razi
I to do mnie przemawia 🥹
Na mnie ta biel na teście to działa jak przysłowiowa płachta na byka 🤣Pusshka lubi tę wiadomość